- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
ayy zuzucuumm gelmiş.. bende tatilden geldim bugün![]()
şükür beni görebildin:dilcikar:
nerdesin ulen sen he insan bir msj atar yaaa iyice boşladın sen yaaakaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy zuzucuumm gelmiş.. bende tatilden geldim bugün![]()
şükür beni görebildin:dilcikar:
nerdesin ulen sen he insan bir msj atar yaaa iyice boşladın sen yaaakaydirigubbakcemile
Canım halledebildin mi yardımcı olmaya çalışım ama.
nerdeydin sen bakem kaynanayla başbaşa tatil heeeee nerde yaptınız .....ulen ne güzel benimde böle bi işim olsa unuttun sen unuttun iyice bilmem artık:)
canım teşekkür ederim. sildim sanıırm ama senin benden alıntı yaptığın yerde görünüyor sanıırm bakar mıısn ?
bolcuğum aldıkların çok güzelmiş
tşk ederim tatlım:))
cnm yatak örtüsü konusu biraz muammalı 650 sorduk taç mağazasında sonra ben nette toptancının nosunu bulup aradım adama 325 dedi şok oldum 2 katına satıyo adamlar sonra başak bi mağazada tanıdık vardı zar zor pazarlık ederek 350 ye aldım ona göre sende araştırarak al canım.yaa 61 gün mü eyvah eyvah..:roflol:
yatak örtüsünü sordum cnmm:teytey:
bu arada hoşgeldin undo'cum ve çiğdemcim barışmanıza çok sevindim,ozyy tatlım ben göremiyorum maalesf(
bolcuğum aldıkların çok güzelmiş
tşk ederim tatlım:))
cnm yatak örtüsü konusu biraz muammalı 650 sorduk taç mağazasında sonra ben nette toptancının nosunu bulup aradım adama 325 dedi şok oldum 2 katına satıyo adamlar sonra başak bi mağazada tanıdık vardı zar zor pazarlık ederek 350 ye aldım ona göre sende araştırarak al canım.
bu arada hoşgeldin undo'cum ve çiğdemcim barışmanıza çok sevindim,ozyy tatlım ben göremiyorum maalesf(
evet ben de çok farklı fiyatlarla karşılaştım ondan sordum kimi 500 dio kimi 300 markalı ürünlerde belli bi fiyat olması lazım ama öle diil
Sildim canım, fotoların boyutlarında oynama yaparak tekrar yükleyebilirsin.opuyorumnanaktan
tatlımm edit kısmından eklediğin fotoyu kaldır.. sonra yeniden kaydet fotoyu![]()
fotoğraf için yardımcı olan ve güzel dileklerini yazan şekerlere teşekkür ederim. zemuszemus
undomiel cm bi sürü şeyler oldu en azından kendiminkileri öözet geçebilirim
gelinlikçime ve modelime karar verdim ilk prova haftaya perşembe 1300 e anlaştık
soracıma evimize mobilyalarımız geldi.
bugün de 2 nevresim takımı,salonuma koymak için kromdan böle süsler aldım.bi de banyo için sabunluk falan onlardan aldım.
öle işte diğer kızlardan hatırladıklaım aslında yeni arkadaşlarımız geldi ama isimlerini bilemedim şimdi.soracıma gül cümüz hazırlıkları hızlandırdı.senden soraki hızlı gelin olarak seçtik
undo cum ebn sana bi ara bi zaman kdr olanları özet geçmişimbunu bi daha yollim dedim
bu arada delicious cum çok cici olmussunnnnnnnnn maaşalah
kaydirigubbakcemile3undomiel canım listeyi yenileyen ellerin dert görmesinkaydirigubbakcemile3
undomiel cm bi sürü şeyler oldu en azından kendiminkileri öözet geçebilirim
gelinlikçime ve modelime karar verdim ilk prova haftaya perşembe 1300 e anlaştık
soracıma evimize mobilyalarımız geldi.
bugün de 2 nevresim takımı,salonuma koymak için kromdan böle süsler aldım.bi de banyo için sabunluk falan onlardan aldım.
öle işte diğer kızlardan hatırladıklaım aslında yeni arkadaşlarımız geldi ama isimlerini bilemedim şimdi.soracıma gül cümüz hazırlıkları hızlandırdı.senden soraki hızlı gelin olarak seçtik
undo cum ebn sana bi ara bi zaman kdr olanları özet geçmişimbunu bi daha yollim dedim
bu arada delicious cum çok cici olmussunnnnnnnnn maaşalah
fotoğraf için yardımcı olan ve güzel dileklerini yazan şekerlere teşekkür ederim. zemuszemus
saol canım oldu :)) iyi tatiller tekrar![]()
benim tarihte değişiklik var canım. düzeltirsen sevininirim (ne çok şey istedim dimi senden) 17 eylül : düğün 19 eylül : nikah
evet ben de çok farklı fiyatlarla karşılaştım ondan sordum kimi 500 dio kimi 300 markalı ürünlerde belli bi fiyat olması lazım ama öle diil
evt ya çok saçma bişe bende anlamadım herkes istediği gibi fiyat veriyo ya çok saçma 300 sordunmu gerçekten?
evt ya çok saçma bişe bende anlamadım herkes istediği gibi fiyat veriyo ya çok saçma 300 sordunmu gerçekten?
evet sordum öleydi
selam kızlar ben geldim.. nihayet tatil bitti ve geldim :) ne çok konuşmuşsunuz kızlar ya geçmişi okuyamadım valla... aramıza yeni gelen gelinler var mı? neler oldu bitti bi özetleyin kuzumm yaaaa
Kızlar ben geldim hemde mutlu geldimHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?