2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

şükür beni görebildin:dilcikar:
nerdesin ulen sen he insan bir msj atar yaaa iyice boşladın sen yaaakaydirigubbakcemile

bebeeeeemmm valla kayınvalidemle baş başa tatil yaptım bir hafta.. cumartesi de cem geldi dün döndük izmire :D bu haftasonu da kendi annemlerin yanına gidicez... sanırım bir hafta da orda kalıcam.. allam iyicene ağustos böceği olucam bu gidişle... ev yok eşya yok ben tatil peşinde geziorum oofff offf

nerdeydin sen bakem kaynanayla başbaşa tatil heeeee nerde yaptınız .....ulen ne güzel benimde böle bi işim olsa unuttun sen unuttun iyice bilmem artık:)

undomiel cm bi sürü şeyler oldu en azından kendiminkileri öözet geçebilirim
gelinlikçime ve modelime karar verdim ilk prova haftaya perşembe 1300 e anlaştık
soracıma evimize mobilyalarımız geldi.

bugün de 2 nevresim takımı,salonuma koymak için kromdan böle süsler aldım.bi de banyo için sabunluk falan onlardan aldım.

öle işte diğer kızlardan hatırladıklaım aslında yeni arkadaşlarımız geldi ama isimlerini bilemedim şimdi.soracıma gül cümüz hazırlıkları hızlandırdı.senden soraki hızlı gelin olarak seçtik

undo cum ebn sana bi ara bi zaman kdr olanları özet geçmişim :D bunu bi daha yollim dedim :D
bu arada delicious cum çok cici olmussunnnnnnnnn maaşalah

nerdeydin sen bakem kaynanayla başbaşa tatil heeeee nerde yaptınız .....ulen ne güzel benimde böle bi işim olsa unuttun sen unuttun iyice bilmem artık:)

ahh bebişimm unutur muyum seni yaaaa.. cem'lerin yazlığındaydık özdere de... valla pek dinlendim.. kaynanam elimi sıcak sudam soğuk suya sokmadı :D ama aynı performansı annem göstermez biliorum ben :D deli gibi çalıştırır şimdi beni sen naptın var mı bi gelişme???

bolcuğum aldıkların çok güzelmiş

tşk ederim tatlım:))
yaa 61 gün mü eyvah eyvah..:roflol:
yatak örtüsünü sordum cnmm:teytey:
cnm yatak örtüsü konusu biraz muammalı 650 sorduk taç mağazasında sonra ben nette toptancının nosunu bulup aradım adama 325 dedi şok oldum 2 katına satıyo adamlar sonra başak bi mağazada tanıdık vardı zar zor pazarlık ederek 350 ye aldım ona göre sende araştırarak al canım.
bu arada hoşgeldin undo'cum ve çiğdemcim barışmanıza çok sevindim,ozyy tatlım ben göremiyorum maalesf:((

Son düzenleme:
bolcuğum aldıkların çok güzelmiş

tşk ederim tatlım:))

cnm yatak örtüsü konusu biraz muammalı 650 sorduk taç mağazasında sonra ben nette toptancının nosunu bulup aradım adama 325 dedi şok oldum 2 katına satıyo adamlar sonra başak bi mağazada tanıdık vardı zar zor pazarlık ederek 350 ye aldım ona göre sende araştırarak al canım.
bu arada hoşgeldin undo'cum ve çiğdemcim barışmanıza çok sevindim,ozyy tatlım ben göremiyorum maalesf:((

evet ben de çok farklı fiyatlarla karşılaştım ondan sordum kimi 500 dio kimi 300 markalı ürünlerde belli bi fiyat olması lazım ama öle diil

gelinlikçime ve modelime karar verdim ilk prova haftaya perşembe 1300 e anlaştık

bugün de 2 nevresim takımı,salonuma koymak için kromdan böle süsler aldım.bi de banyo için sabunluk falan onlardan aldım.

öle işte diğer kızlardan hatırladıklaım aslında yeni arkadaşlarımız geldi ama isimlerini bilemedim şimdi.soracıma gül cümüz hazırlıkları hızlandırdı.senden soraki hızlı gelin olarak seçtik

undo cum ebn sana bi ara bi zaman kdr olanları özet geçmişim :D bunu bi daha yollim dedim :D

saol ozzy_mim güzel olmaya çalıştım :))

kaydirigubbakcemile3undomiel canım listeyi yenileyen ellerin dert görmesinkaydirigubbakcemile3

rica ederim ne demek.. liste ne zamandır yayımlanmamış ne de olsa.. biraz benim tembelliğim işte

canım vlla çok sevindim senin adına.. aldıkların hayırlı uğurlu olsunçç benimde 30 temmuz da ilk provam olucak kısmetse ve maalesef hala ev bulamadık.. alahım çok stresliyim çoookkkk...

fotoğraf için yardımcı olan ve güzel dileklerini yazan şekerlere teşekkür ederim. zemuszemus

elimizden geleni her zaman yaparız biliosun kuzucuummm....

saol canım oldu :)) iyi tatiller tekrar kaydirigubbakcemile4
benim tarihte değişiklik var canım. düzeltirsen sevininirim (ne çok şey istedim dimi senden) 17 eylül : düğün 19 eylül : nikah

düzenlemeyi yaptım.. 2 sayfa geride kaldı.. bu arada yeni gelen gelinlerimiz hadi yazın sizde tarihlerinizi

yaa bende ucuz aldm diye SEVİNİYODUM:(( ama belki markası değişiktir ya..
bu arada kızlar birisi makarna tenceresi almıştı o kullanışlımıdır bende alacam fikri olan varmı?

selam kızlar ben geldim.. nihayet tatil bitti ve geldim :) ne çok konuşmuşsunuz kızlar ya geçmişi okuyamadım valla... aramıza yeni gelen gelinler var mı? neler oldu bitti bi özetleyin kuzumm yaaaa

hosgeldin canim..umarim iyi gecmistir tatilin..
buarada benim nikah tarihimide listeye eklersen sevinirim tatlim..10.8. kismet olursa kaydirigubbakcemile4

Kızlar ben geldim hemde mutlu geldim :1: Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?

ayy canim cok sevindim bu güzel habereopuyorumnanaktan
hadi bakalim artik sende hazirliklara kaldigin yerden devam edebilirisin
kolay gelsin tatlimmkaydirigubbakcemile5

bolcum aldiklarin hayirli olsun

delicious_77 canim tebrikler opuyorumnanaktan
allah tamamini erdirsin..mutluluklar canim :nazar:

kizlar yarin sinavim var..dua edin mafoldumben

öpüldünüz kizlaaarr

Back