Kızlar ben geldim hemde mutlu geldimHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?
Oh oh maşallah, Allah nazarlardan sakların. Çok sevindim canım benim, Allah bozmasın mutluluğunu. İyi çektirdin çocuğa ha kaydirigubbakcemile3. Bunda sonra iş sana düşüyor evet, hele şükür fark ettin be yavkaydirigubbakcemile3. Söylemeye çekiniyordum sanakaydirigubbakcemile3
Bugün çık hemen gelinlik bakmaya başla şekerim, belki karşılaşırız Çark'ta falan kaydirigubbakcemile3ben de çıkacağım dakaydirigubbakcemile3