2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar ben geldim hemde mutlu geldim :1: Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?

Oh oh maşallah, Allah nazarlardan sakların. Çok sevindim canım benim, Allah bozmasın mutluluğunu. İyi çektirdin çocuğa ha kaydirigubbakcemile3. Bunda sonra iş sana düşüyor evet, hele şükür fark ettin be yavkaydirigubbakcemile3. Söylemeye çekiniyordum sanakaydirigubbakcemile3
Bugün çık hemen gelinlik bakmaya başla şekerim, belki karşılaşırız Çark'ta falan kaydirigubbakcemile3ben de çıkacağım dakaydirigubbakcemile3

Oh oh maşallah, Allah nazarlardan sakların. Çok sevindim canım benim, Allah bozmasın mutluluğunu. İyi çektirdin çocuğa ha kaydirigubbakcemile3. Bunda sonra iş sana düşüyor evet, hele şükür fark ettin be yavkaydirigubbakcemile3. Söylemeye çekiniyordum sanakaydirigubbakcemile3
Bugün çık hemen gelinlik bakmaya başla şekerim, belki karşılaşırız Çark'ta falan kaydirigubbakcemile3ben de çıkacağım dakaydirigubbakcemile3

Amin cnm aminnnn:Saruboceq: Neden çekiniyorsun yahu hiç kızmam öyle şeye kızınki bana aklım başıma gelsin :1: Fikir edinirim en azından dimi bakarım aklımda hiç birşey yok çünkü... Ay karşılaşalım ne güzel işte beraber hallediveririz işlerimizi kaydirigubbakcemile3 Senin geelinlikçin hangisiydi sormuştum ama unuttum ordaki modellerede bakarım :uhm:

Kızlar ben geldim hemde mutlu geldim :1: Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?

Canımmmm, ne güzel haber bu böyle. hihoyyyt İnşallah artık bi da küsmezsiniz. mdi sıra sende dediğin gibi, gelinlik bakmaya da başla hemen. Nişanlına da söyle gelinlik bakmaya başladığını, heyecanlansın biraz O da. kaydirigubbakcemile3

Canımmmm, ne güzel haber bu böyle. hihoyyyt İnşallah artık bi da küsmezsiniz. mdi sıra sende dediğin gibi, gelinlik bakmaya da başla hemen. Nişanlına da söyle gelinlik bakmaya başladığını, heyecanlansın biraz O da. kaydirigubbakcemile3

Kader arkdaşım şimdi müjdeli haberi vermek için msj yazıdumki sana senin yazdığını gördüm kaydirigubbakcemile3 Bugün çıkıp gelinlikçilere bakmayı düşünüyorum... Onda bile gurur yapıyorum gelinlik bakıcağımı söylemiyim de şımarmasın diye düşünüyorum kafayı yedim sırnaşık şey Siz eve baktınız mı ?

Amin cnm aminnnn:Saruboceq: Neden çekiniyorsun yahu hiç kızmam öyle şeye kızınki bana aklım başıma gelsin :1: Fikir edinirim en azından dimi bakarım aklımda hiç birşey yok çünkü... Ay karşılaşalım ne güzel işte beraber hallediveririz işlerimizi kaydirigubbakcemile3 Senin geelinlikçin hangisiydi sormuştum ama unuttum ordaki modellerede bakarım :uhm:

Tamam o halde kızalım sana yeri geldiğindekaydirigubbakcemile3. Bakmaya başla canım, aklında bir şey olsa bile bambaşka bir şey beğenebiliyorsun. Ya da hayal ettiğin şeyi iyi taşıyamadığına kanaat getiriyorsun. Velhasıl kelam hiç düşünmediğin bir şey alıp çıkıyorsun gelinlikçidenkaydirigubbakcemile3
Valla bir gün karşılaşalım tanışalım bizzat canımcımkaydirigubbakcemile3
Ben Şengül Moda Evi'nde diktiriyorum. Belediyenin arkasında kalıyor. Göktaş pastanesine gelmeden. İş hanında, yukarı baka baka yürü senkaydirigubbakcemile3 Zaten Sakaya'daki gelinlikçilerin hemen hemen hepsi yukarılarda:1:

Kader arkdaşım şimdi müjdeli haberi vermek için msj yazıdumki sana senin yazdığını gördüm kaydirigubbakcemile3 Bugün çıkıp gelinlikçilere bakmayı düşünüyorum... Onda bile gurur yapıyorum gelinlik bakıcağımı söylemiyim de şımarmasın diye düşünüyorum kafayı yedim sırnaşık şey Siz eve baktınız mı ?

Aşkta gurur olmaz kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Söyle bakmaya başladığını nişanlınakaydirigubbakcemile3
(Var ya beni tanısan söylediklerimi hiç kaale almazsın, malesef ben de yapıyorum o lanet gururu:roflol:)

canım yaa geçmişe baktım üzülmüştüm ama şimdi mutlu oldum. arada kırgınlıklar tartışmalar olacak zaman da yaklaştıkça hele. önemli olan iki tarafın da bu konuşarak atlatabilmesi kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler :)) nasılsınız
biz cumartesi günü nihayet nişanlandık kaydirigubbakcemile3 her şey o kadar güzeldi ki nasıl olduğunu anlayamadım :teytey:
şimdi sıra düğün hazırlıklarına geldii
canım benimmm çok hayırlı olsunnnnnnnnnnn aman nazar değmesinn:nazar:

ciğdemcim ya çok sevindimm inan.ben de arkadaşlar gibi çekiniyordum sana fazla uzattoğını düşünüyordum aranızdaki meseleyi bilemeyiz tabi ama.nolur ağzınızın tadını kaçırmayın.keyfiniz hep daim olsun.çok sevindim gerçektennnnnnnnn

bolcum aldıkların da çok güzel şeyler.güle güle kullannnnnnnn:nazar:

Aşkta gurur olmaz kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Söyle bakmaya başladığını nişanlınakaydirigubbakcemile3
(Var ya beni tanısan söylediklerimi hiç kaale almazsın, malesef ben de yapıyorum o lanet gururu:roflol:)

ayyyyy o lanet gururdan azcık da bana versenizeeeeeee :D
ben hakıl bile olsammmm uzatamıyorum naz kapris yapamıyorummmm yaaaaaaa.ay sinir oluyorum bu huyumaaaaaaaaaa.aramız daha açılmasın diye o hatasını kabul ediyor ama süründüremeden hemen yelkenler suya :D

Günaydın şekerler.
delicious_77 canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
[teşekkür ederim canım

ImageShack® - Online Media Hosting bu siteye gir canım. Browse yazan yere tıkla, bi pencere açılıcak ordan yüklemek istediğin resmi bul ve seç. Seçtikten sonra altta yazan şimdi yükle yazısına tıkla ve bekle. Altta linkler çıkıcak, doğrudan link yazan yerin karşısındaki yazıyı kopyala. Burdan cevap verirken, üstte seçenekler var ya, orda grafik ekle seçeneğine tıkla, küçük bi kutu açılıcak. O kutudaki yazıyı sil ve az önce kopyaladığın direk linki buraya yapıştır. Her yüklemek istediğin resim için aynı işlemi yapıcaksın canım. olumunekankayizsmile

sağol canım. deneyeceğim birazdan
canım benimmm çok hayırlı olsunnnnnnnnnnn aman nazar değmesinn:nazar:

çok teşekkür ederim şeker :))

ayyyyy o lanet gururdan azcık da bana versenizeeeeeee :D
ben hakıl bile olsammmm uzatamıyorum naz kapris yapamıyorummmm yaaaaaaa.ay sinir oluyorum bu huyumaaaaaaaaaa.aramız daha açılmasın diye o hatasını kabul ediyor ama süründüremeden hemen yelkenler suya :D

Al canım hepsi senin olsun :roflol:
Ben naz da yaparım kapris de canım ya. Uzatırım da pek sevmiyorum bu huyumu. Ben de bu huyuma sinir oluyorum. En güzeli çoook uzatmamak ama biraz cık da burnunu sürtmek. Ayarlayabilene ne mutlu:1:
Benim nişanlım da Allah razı olsun uzatmayı hiç sevmez. Hep o arar, eder, konuşur. Yoksa sonumuz iyi olmazdı.

Çiğdem tatlım çok sevindim yaaa... artık daha fazla gurur yapmanın anlamı yok.... Sen düğün hazırlıklarına devam et bakalım tatlım...

selam kızlar ben geldim.. nihayet tatil bitti ve geldim :) ne çok konuşmuşsunuz kızlar ya geçmişi okuyamadım valla... aramıza yeni gelen gelinler var mı? neler oldu bitti bi özetleyin kuzumm yaaaa

selam kızlar ben geldim.. nihayet tatil bitti ve geldim :) ne çok konuşmuşsunuz kızlar ya geçmişi okuyamadım valla... aramıza yeni gelen gelinler var mı? neler oldu bitti bi özetleyin kuzumm yaaaa

Selam canım, hoş geldin. Seninle tanışamamıştık , tatil uzun sürmüş o zaman seninkaydirigubbakcemile3.

lkızlar 1 haftadır yoktum..dinlence içerisindeydim opuyorumnanaktan yeni gelen gelinlerimiz var mı bilemiyorum ama bana yazabilir misiniz?? en son bu haldeydi listemiz olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 ceyda_1984 Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün