2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tşk ederim kızlar sevindim beğenmenize kahverengi odamı kapatmaz renk olarak çünkü yatak odam beyaz ve ince çizgi şeklinde kahverengisi var üzerinde:)baya aydınlık yani.
bu arada delicious cum hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

bol ben de alcam galba onlardan aynımarka ben de beğenmiştimm. güle güle kullan.kaça aldın:1rolleyes:

Selam kızlar. opuyorumnanaktan
Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)

Günaydın şekerler.
delicious_77 canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
sükut canımcım barışmanıza sevindim, Allah mutlu etsin hepimizi inşallah.bol İyi günlerde kullan canım aldıklarını, topiğine yazmıştım ama...
Atladığım bir şey yoktur inşallah. Bir de kremden bahsetmişsiniz merak ettim, geçmişe döneyim de bakayım bari.

tşk ederim kızlar sevindim beğenmenize kahverengi odamı kapatmaz renk olarak çünkü yatak odam beyaz ve ince çizgi şeklinde kahverengisi var üzerinde:)baya aydınlık yani.
bu arada delicious cum hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)

Teşekkür ederim şekerler :)) çok güzeldii. resim olayını da anlatırsan sevinirim soulmateciğim

Teşekkür ederim şekerler :)) çok güzeldii. resim olayını da anlatırsan sevinirim soulmateciğim

http://imageshack.us/ bu siteye gir canım. Browse yazan yere tıkla, bi pencere açılıcak ordan yüklemek istediğin resmi bul ve seç. Seçtikten sonra altta yazan şimdi yükle yazısına tıkla ve bekle. Altta linkler çıkıcak, doğrudan link yazan yerin karşısındaki yazıyı kopyala. Burdan cevap verirken, üstte seçenekler var ya, orda grafik ekle seçeneğine tıkla, küçük bi kutu açılıcak. O kutudaki yazıyı sil ve az önce kopyaladığın direk linki buraya yapıştır. Her yüklemek istediğin resim için aynı işlemi yapıcaksın canım. olumunekankayizsmile

sükut canımcım barışmanıza sevindim, Allah mutlu etsin hepimizi inşallah.bol İyi günlerde kullan canım aldıklarını, topiğine yazmıştım ama...
tekrar tşk ederim tatlım.
tşk ederim cnm.
ya 11 eylül e 65 günmü kaldııı:uhm:
yok cnm 61 o cumadan kalma:))
bol ben de alcam galba onlardan aynımarka ben de beğenmiştimm. güle güle kullan.kaça aldın:1rolleyes:
hangisi sordun cnm sen?

tekrar tşk ederim tatlım.

tşk ederim cnm.

yok cnm 61 o cumadan kalma:))

hangisi sordun cnm sen?

yaa 61 gün mü eyvah eyvah..:roflol:
yatak örtüsünü sordum cnmm:teytey:

merhaba kızlarr
haftasonu eminönü tarafındaydım
sizede fikir olsun diye koyuyorum kına kutuları çıkmış
grnt028ox1.jpg

bu tip kutuların içinde kına satıyorlardı
beğenen olursa aklında bulunsun
ben bayıldım bunlardan alcam 50 tanesi 5 lira üstelik:D

bolcuğum aldıkların çok güzelmiş

soulmate teşekkrüler güzelim inşallah güzel olurr

Ayyyy bu kına kutuları ne güzelmiş... Ben hiç görmemiştim.. Renkli kesecikler vardı da bunları yeni görüyorum...Lepi sağolsun... zemuszemus

Kızlar ben geldim hemde mutlu geldim :1: Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?

merhaba kızlarr
haftasonu eminönü tarafındaydım
sizede fikir olsun diye koyuyorum kına kutuları çıkmış
grnt028ox1.jpg

bu tip kutuların içinde kına satıyorlardı
beğenen olursa aklında bulunsun
ben bayıldım bunlardan alcam 50 tanesi 5 lira üstelik:D

Ben de geçen bir sünnet kınasında gördüm burda, çok hoşuma gitti. Fotosunu çekip paylaşayım diye düşünürkene lepicim paylaşmış.kaydirigubbakcemile3

Back