- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
- 116
Bu arada TUYA arkadaşımız katılmış aramıza hayırlı uğurlu olsun:) baktım Denizli yazıyor hemen ilgimi çekti ben de orda düğün yapacak birisi olarak![]()
canım senin düğün ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada TUYA arkadaşımız katılmış aramıza hayırlı uğurlu olsun:) baktım Denizli yazıyor hemen ilgimi çekti ben de orda düğün yapacak birisi olarak![]()
tşk ederim kızlar sevindim beğenmenize kahverengi odamı kapatmaz renk olarak çünkü yatak odam beyaz ve ince çizgi şeklinde kahverengisi var üzerinde:)baya aydınlık yani.
bu arada delicious cum hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar. opuyorumnanaktan
Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)
Selam kızlar. opuyorumnanaktan
Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)
Teşekkür ederim şekerler :)) çok güzeldii. resim olayını da anlatırsan sevinirim soulmateciğim
tşk ederim cnm.Selam kızlar. opuyorumnanaktan
yok cnm 61 o cumadan kalma:))ya 11 eylül e 65 günmü kaldııı:uhm:
hangisi sordun cnm sen?bol ben de alcam galba onlardan aynımarka ben de beğenmiştimm. güle güle kullan.kaça aldın:1rolleyes:
sükut canımcım barışmanıza sevindim, Allah mutlu etsin hepimizi inşallah.bol İyi günlerde kullan canım aldıklarını, topiğine yazmıştım ama...
tekrar tşk ederim tatlım.
tşk ederim cnm.
yok cnm 61 o cumadan kalma:))
hangisi sordun cnm sen?
direk içinde kınaları koymuşlar canım bu şekilde satıolardı
merhaba kızlarr
haftasonu eminönü tarafındaydım
sizede fikir olsun diye koyuyorum kına kutuları çıkmış
![]()
bu tip kutuların içinde kına satıyorlardı
beğenen olursa aklında bulunsun
ben bayıldım bunlardan alcam 50 tanesi 5 lira üstelik![]()