Kızlar ben geldim hemde mutlu geldimHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?
Oh oh maşallah, Allah nazarlardan sakların. Çok sevindim canım benim, Allah bozmasın mutluluğunu. İyi çektirdin çocuğa ha kaydirigubbakcemile3. Bunda sonra iş sana düşüyor evet, hele şükür fark ettin be yavkaydirigubbakcemile3. Söylemeye çekiniyordum sanakaydirigubbakcemile3
Bugün çık hemen gelinlik bakmaya başla şekerim, belki karşılaşırız Çark'ta falan kaydirigubbakcemile3ben de çıkacağım dakaydirigubbakcemile3
Kızlar ben geldim hemde mutlu geldimHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?
Canımmmm, ne güzel haber bu böyle. hihoyyyt İnşallah artık bi da küsmezsiniz. mdi sıra sende dediğin gibi, gelinlik bakmaya da başla hemen. Nişanlına da söyle gelinlik bakmaya başladığını, heyecanlansın biraz O da. kaydirigubbakcemile3
Amin cnm aminnnn:Saruboceq: Neden çekiniyorsun yahu hiç kızmam öyle şeye kızınki bana aklım başıma gelsinFikir edinirim en azından dimi bakarım aklımda hiç birşey yok çünkü... Ay karşılaşalım ne güzel işte beraber hallediveririz işlerimizi kaydirigubbakcemile3 Senin geelinlikçin hangisiydi sormuştum ama unuttum ordaki modellerede bakarım :uhm:
Kader arkdaşım şimdi müjdeli haberi vermek için msj yazıdumki sana senin yazdığını gördüm kaydirigubbakcemile3 Bugün çıkıp gelinlikçilere bakmayı düşünüyorum... Onda bile gurur yapıyorum gelinlik bakıcağımı söylemiyim de şımarmasın diye düşünüyorum kafayı yedim sırnaşık şey Siz eve baktınız mı ?
canım benimmm çok hayırlı olsunnnnnnnnnnn aman nazar değmesinnGünaydın şekerler :)) nasılsınız
biz cumartesi günü nihayet nişanlandık kaydirigubbakcemile3 her şey o kadar güzeldi ki nasıl olduğunu anlayamadım :teytey:
şimdi sıra düğün hazırlıklarına geldii
ciğdemcim ya çok sevindimm inan.ben de arkadaşlar gibi çekiniyordum sana fazla uzattoğını düşünüyordum aranızdaki meseleyi bilemeyiz tabi ama.nolur ağzınızın tadını kaçırmayın.keyfiniz hep daim olsun.çok sevindim gerçektennnnnnnnnKızlar ben geldim hemde mutlu geldimHepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum o msj attıktan sonrada aramadım pazar günü aradı açmadım eve yanında çalışan çocuğu gönderdi telefonun neden açmıyorsun abla dedi.. Bende o gelince açtım :) konuştuk yine baya hararetli bir şekilde ayrıldım hatta o konuşma akışında sonra aradı biraz sabret bak ne kadar az kaldı düğüne evlenicez güzel olucak herşey dedi hadi hazırlan arkdaşımın düğünene gidicem sende beniml geliceksin dedi kapattı.. Aradı sonra hazırlanıyorsun dimi diye kıyamadım tamam dedim hazırlanıyorum kaydirigubbakcemile3 mis gibi giyindim kızlar süslendim geldi aldı beni çok güzel olmuşsun dedi :kedi: Şimdi iş bana düşüyor biraz benimde alttan almam lazım çok üsütüne gidiyorum :bbo: şimdi gelinlik bakmam lazım hızlı bir şekilde hatta bugün çıkıp bakmaya başlıyım diyorum kızlar ?
canım yaa geçmişe baktım üzülmüştüm ama şimdi mutlu oldum. arada kırgınlıklar tartışmalar olacak zaman da yaklaştıkça hele. önemli olan iki tarafın da bu konuşarak atlatabilmesi kaydirigubbakcemile3
Aşkta gurur olmaz kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. Söyle bakmaya başladığını nişanlınakaydirigubbakcemile3
(Var ya beni tanısan söylediklerimi hiç kaale almazsın, malesef ben de yapıyorum o lanet gururu:roflol:)
Günaydın şekerler.
delicious_77 canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.
[teşekkür ederim canım
ImageShack® - Online Media Hosting bu siteye gir canım. Browse yazan yere tıkla, bi pencere açılıcak ordan yüklemek istediğin resmi bul ve seç. Seçtikten sonra altta yazan şimdi yükle yazısına tıkla ve bekle. Altta linkler çıkıcak, doğrudan link yazan yerin karşısındaki yazıyı kopyala. Burdan cevap verirken, üstte seçenekler var ya, orda grafik ekle seçeneğine tıkla, küçük bi kutu açılıcak. O kutudaki yazıyı sil ve az önce kopyaladığın direk linki buraya yapıştır. Her yüklemek istediğin resim için aynı işlemi yapıcaksın canım. olumunekankayizsmile
sağol canım. deneyeceğim birazdan
canım benimmm çok hayırlı olsunnnnnnnnnnn aman nazar değmesinn
çok teşekkür ederim şeker :))
ayyyyy o lanet gururdan azcık da bana versenizeeeeeee
ben hakıl bile olsammmm uzatamıyorum naz kapris yapamıyorummmm yaaaaaaa.ay sinir oluyorum bu huyumaaaaaaaaaa.aramız daha açılmasın diye o hatasını kabul ediyor ama süründüremeden hemen yelkenler suya
kızlar oldu mu bilmiyorum ama deneme nişan fot. :))
selam kızlar ben geldim.. nihayet tatil bitti ve geldim :) ne çok konuşmuşsunuz kızlar ya geçmişi okuyamadım valla... aramıza yeni gelen gelinler var mı? neler oldu bitti bi özetleyin kuzumm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?