Bu arada TUYA arkadaşımız katılmış aramıza hayırlı uğurlu olsun:) baktım Denizli yazıyor hemen ilgimi çekti ben de orda düğün yapacak birisi olarak
tşk ederim kızlar sevindim beğenmenize kahverengi odamı kapatmaz renk olarak çünkü yatak odam beyaz ve ince çizgi şeklinde kahverengisi var üzerinde:)baya aydınlık yani.
bu arada delicious cum hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar. opuyorumnanaktan
Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)
Selam kızlar. opuyorumnanaktan
Bol'cum aldıkların çok güzelmiş, güle güle kullan. delicious_77 , canım hayırlı olsun. Resimlerini yapamıyorsan anlatabilirim nasıl yapıldığını. :)
Teşekkür ederim şekerler :)) çok güzeldii. resim olayını da anlatırsan sevinirim soulmateciğim
tşk ederim cnm.Selam kızlar. opuyorumnanaktan
yok cnm 61 o cumadan kalma:))ya 11 eylül e 65 günmü kaldııı:uhm:
hangisi sordun cnm sen?bol ben de alcam galba onlardan aynımarka ben de beğenmiştimm. güle güle kullan.kaça aldın:1rolleyes:
sükut canımcım barışmanıza sevindim, Allah mutlu etsin hepimizi inşallah.bol İyi günlerde kullan canım aldıklarını, topiğine yazmıştım ama...
tekrar tşk ederim tatlım.
tşk ederim cnm.
yok cnm 61 o cumadan kalma:))
hangisi sordun cnm sen?
direk içinde kınaları koymuşlar canım bu şekilde satıolardı
merhaba kızlarr
haftasonu eminönü tarafındaydım
sizede fikir olsun diye koyuyorum kına kutuları çıkmış
bu tip kutuların içinde kına satıyorlardı
beğenen olursa aklında bulunsun
ben bayıldım bunlardan alcam 50 tanesi 5 lira üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?