2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Olsun cnm gör yinede hiç istemiyorum dediğin şey bi bakmışsın oluvermiş hep öyle olmaz mı Nasibin ordadır belki bi bakarsın yeni binaysa hoştur bence yerimseniben

Bakıcam canım, başka bi ev daha varmış ona da bakıcaz. opuyorumnanaktan

canlarım nasılsınız bakem sınavım vardı pek gelemedim izne ayrıldım bide 9 otpobüsüm var ist. gidiyorum

Buraya geliyosun demek canım, hoşgeldin diyelim. sempatiksalakcinni Umarım çooook güzel geçmiştir sınavın. opuyorumnanaktan

kızlar merhabaa
kpss ye girdikten sonra
gelinlik işini halledelim dedik
ve ben de siparişi bugün verdim haftayada ilk prova var
umarım istediğim şekilde yaparlar
gözlerim üzerlerinde olacak:1ninca:

Hadi hayırlı olsun canım. ınşallah istediğin giib bi gelinlik olur, güle güle giyersin. opuyorumnanaktan

merhaba kızlar kpss girdim geldim başım kazan gibikafamçokkarıştı

Selam canım, hoşgeldin. ınşallah seninde sınavın çoooooook süper geçmiştir. opuyorumnanaktan

aynen canım eğitim bilimleri soruları nasıldı öyle yedi beni de. hakkımızda hayırlısı. bu arada ben 69 kiloyum boyum 1.63. gelinlikte bedenler normal kıyafet gibi,mi kızlar ya ben gelinlik bulamam desenize

Bulursun canım merak etme, her bedene göre var gelinlik. boshayallersmile

Son düzenleme:
ayy bn yrgunluktan görememişim tekrar okuyunca ilk adımı attım ben pişman olursun ne demektır yaa ay bn yorumm yapmıım en ıyısı cnmm hakkınızda hayırlısı olsn ...

Yinede ne olursa olsun bu şekilde sorun kapansın yada hemen barışılsın istemiyorum anlasınki tekrar aynı şeyler yaşanmasın cnm (( O ilk adımı attı ya gurur yapıyorum diye hala öyle diyor ama yenemiyorum şu gururu burnu sürtsün istiyorum biraz yine yaşansın istemiyorum :gitme:

Niye yoruldun canım? Ben de iyiyim, yarın ev bakmaya gidicez ya, çok merak ediyorum onun heyecanı var. ınşallah kafamıza uygun bi ev bulabiliriz.

Sonra da sizi misafir etmek isterim evimde kızlar. Evlendikten sonra toplanıp gelin. sempatiksalakcinni

Çok güzel taktikler var da, işte evlilik arifesindesiniz. Yoksa çok güzel burnunu sürterdin onun. sempatiksalakcinni Sen çok güzel bi kızsın gerçekten, elini sallasan ellisi. Bunun farkında değil işte o, ama seni sevdiğini düşünüyorum ben. Yoksa bu kadar uzun sürmezdi ilişkiniz. Ama sen ona kararlı olduğunu göster, mutsuz olmak için evlenmek istemediğini anlat. Mutlu olmak zor değil, iki tarafında elinde bu. O görmüyosa bazı şeyleri sen ona göster, anlat. Sende onu seviyosun, ona bunu söyle, ama sadece sevginin yetmeyeceğini de bilsin. Bazı şeyleri yaparken sana danışsın, senin kötülüğünü istemeyeceğini, bunu sadece ikinizin mutluluğu için istediğini anlat. İiçinden geçenleri söyle işte, ama kırıcı olma sen, o olsa bile. Tamam mı tatlım, kader arkadaşım? opuyorumnanaktan

Kesinlikle katılıyorum çiğdemcim soulmate arkadaşıma.
Nişanlın bir adım atmış, sen de gururu bir kenara bırak ve otur konuş nişanlınla soulmatecimin söylediği şekilde. Sen kapatırsan teli o da sen arayacaksın derse, sen yine gurur yapmaya devam edecek aramayacaksın. O sana adım atıığında sen de bir adım at ve çekincelerini onunla paylaş. Gelecekte yaşamak istemediklerini dile getir. Burnu sürtsün diye telefonu kapatıp günlerce bekleme. İşler daha kötüye ider canımcım. Pişman olacağın bir şey yapma lütfen. Flört etseniz burnunu sürt derdim ama evlilik arifesinde yapma bence.

Bu arada TUYA arkadaşımız katılmış aramıza hayırlı uğurlu olsun:) baktım Denizli yazıyor hemen ilgimi çekti ben de orda düğün yapacak birisi olarak

luxxorcum iyi geceler ben de gördüm tuyayı hosgeldin yazdım hemen atladım hemserim diye buralaı arkadas pek göremiyorum onu bulunce sevindim tanısalm inşallah bulusuruz denizlideolumunekankayizsmile

çiğdem şimdi okudum yazdıklarını
olayı tam bilmiyorum neden aranız bukar kötüleşti anlamadım
ama şuan da ikinizde inatçı iseniz
ve o bir adım daha attı ise
daha atmaz gibime gelio
bağıra çağıra değilde
güzel bi şekilde hatasını anlat ona
konuşmak ortamı geriosa başka mevzulara olay kayıyosa
yazı ile anlatmaya çalış
erkek gururu onunki tehtitleri boş
ama bu dedikleri seni kaybetmek istemediğini gösteriyor bence
güzelce konuşun
olayı bittimi bitmedimiye getirmeyin
şurda düğüne 2 buçuk ay kala
10 senelik ilişki bitirilmez
zaten birbirinize uygun olmasaydınız 10 sene içinde ayrılırdınız dimi ama
sakin olun hatasını anlasın diyip de olayı iyice germe sen sakin ol onu da sakinleştir
güzelce hazırlıklarınıza devam edin

günaydın kızlar
dün kpss ye girdim ya mat türkçe çok iyiydi ama tarih ve anayasa fena çuvalladım 80 puan alırsam şükrederim
off öle yanii biraz baktım da geçmişe.çiğdemcim çok inatsınız bence de.ama gerçekten o bi adım atmış aslında hani çözülemez bi mevzu değilse bence sen de uzatma.yoksa tadı kaçacak.hem o daha önce de ben aramam fln demişti bak geri adım atmış.inş ii olur

günaydın kızlar...çiğdemcim bence de gururun sırası değil enişte üstüne düşeni yapmış tamam çok da kibarca olmamış ama erkekler böyle kabul etmek lazım bizde dün birbirimizi resmen yedik ablamın evinde onların yanında kaydirigubbakcemile beyefendi düğün önü en iisinden araba almaya kalkıyor ben daha mütevazi olsun sıkışmayalım deyince suçlu oluyorum aslında düşünmeyeceksin bu erkek milletinin hesabını kendine güvendiği bişe var demek ki :sinifsinif:

canım inşallah beklediğinden yüksek gelir ve hayırlısıyla atanırsın herkes anayasaya zordu diyor zaten :1hug:

canım kolay gelsinnn aynı şehirde olsak yardım ederdim valla olumunekankayizsmile

günaydın kızlar, bugün sayfa beyaz görünüyor bende nedendir bilinmez :umursamaz: pembiş iyiydi..sadece bende mi bu sorun var..düzelir heralde geçici bişey

ben cvarım rüzgarcım nasılsın tatlım biizm kızlar pazar gezmesine cıkmıs galibakaydirigubbakcemile3

ben cvarım rüzgarcım nasılsın tatlım biizm kızlar pazar gezmesine cıkmıs galibakaydirigubbakcemile3

selam canım ,evet belliki gezmedeler kızlar hepsi birden kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın..

düğün tarihin ne zaman

Ayy canım benim seni okadar iyi anlıyorumki bizde böyle şeyler yaşadık Allah bir daha yaşatmasın çok kötü günlerdi.biz sizden daha ileri gittik nişanlım ayrılıyorum senden demişti bende cveap dahi yazmadım kayınvalidemi aradım oğlunuz beni istemiyormuş ben meraklısı değilim bundan sonra bende onu istemiyorum aileme kararımı bildiricem haberiniz olsun dedim.Bizimki bir tutuştu ki aileler araya falan girdi nişanlım telafisini yaptı aramız düzeldi.Şimdi diyorumki iyiki bitmemiş.Nişanlını sevdiğini düşünüyorum telde insan duygularını anlatamıyor yüz yüze olmadığı için kalp yumuşamıyor sert fevri konuşabiliyor insan.Bence enişteyi çağır yüz yüze konuşun sıkıntını paylaş deki böyle böyle hatalı olduğu şeyleri söyle hala dik dik konuşuyorsa tavrını uslubunu değiştirmiyorsa ozaman geri adım atarsın benimki sadece fikir canım iyi düşün öyle karar ver
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…