Olsun cnm gör yinede hiç istemiyorum dediğin şey bi bakmışsın oluvermiş hep öyle olmaz mıNasibin ordadır belki bi bakarsın yeni binaysa hoştur bence yerimseniben
Bakıcam canım, başka bi ev daha varmış ona da bakıcaz. opuyorumnanaktan
canlarım nasılsınız bakem sınavım vardı pek gelemedim izne ayrıldım bide 9 otpobüsüm var ist. gidiyorum
Buraya geliyosun demek canım, hoşgeldin diyelim. sempatiksalakcinni Umarım çooook güzel geçmiştir sınavın. opuyorumnanaktan
kızlar merhabaa
kpss ye girdikten sonra
gelinlik işini halledelim dedik
ve ben de siparişi bugün verdim haftayada ilk prova var
umarım istediğim şekilde yaparlar
gözlerim üzerlerinde olacak:1ninca:
Hadi hayırlı olsun canım. ınşallah istediğin giib bi gelinlik olur, güle güle giyersin. opuyorumnanaktan
merhaba kızlar kpss girdim geldim başım kazan gibikafamçokkarıştı
Selam canım, hoşgeldin. ınşallah seninde sınavın çoooooook süper geçmiştir. opuyorumnanaktan
aynen canım eğitim bilimleri soruları nasıldı öyle yedi beni de. hakkımızda hayırlısı. bu arada ben 69 kiloyum boyum 1.63. gelinlikte bedenler normal kıyafet gibi,mi kızlar ya ben gelinlik bulamam desenize
Bulursun canım merak etme, her bedene göre var gelinlik. boshayallersmile
iyi birşey beklemiyordum canım hayırlısı artık branşım tarih
Tarih dersini hiç sevmezdim diyesim geldi şimdi. sempatiksalakcinni En zorlandığım dersti tarih. kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım alacaklarında hayırlı olsun inşallah. yarın yorganlarım yapılacak 2 tane hazır almıştım birde bizim buralarda yünden yaparlar 2 tanede yün yaptıracağız onlar aradan çıkacak başka birşey yapmayacağım galiba ufak tefek herşeyi aldım bir düdüklüm kaldı onuda tefalden alacağım daha doğrusu kardeşim alacak inşallah. sanada iyi geceler canım kolay gelsin opuyorumnanaktan
Benimde kaynanam aradı bugün, daha doğrusu ben nişanlımla konuşurken istedi telefonu, iki yastık yapmış bana, senin kaç tane var diye sordu falan. Bide 3 yorgan yapmıştı. Yün yorgan hayatta kullanamam, ama mecburen de alıcaz artık. Benimde 3 yorganım vardı zaten.sempatiksalakcinni
Kızlar iyi geceler ben geldimmm.. Sınava giren arkdaşlar inşllah herşey gönlünüze göre olur inşallah ıstediğiniz puanalrı alırsınız... Kızlarrrr Nişanlım aradı bugün neden böyle oluyor neden kavga ediyoruz dedi bende alttan almadım anlamasını istiyorum kızlar birdaha böyle birşey yaşanmaması için bundan ders çıkarması gerekiyor çünkübittimi bitmedi bana onu söyle dedi bana mafoldumben Ama bitti dersende seni pişman ederim diyor bide tehdit ediyor resmen neyse kapattım telefonu sinirli bir şekilde arkasındanda msj atıyor bana sen arıycaksın beni bu saatten sonra ben ilk adımı attım sakın naz yada inat yapma sen zararlı çıkarsın yazmış :gitme: Napıcam kızlar ben hemen yelkenleri suya indirdi sanmasın biraz acı çeksin ya ciddiyetimi bite bilececiğini görsün anlasın istiyorum :gitme:
ıyi geceler canımmmmm. Bu mesajını okuyunca çok sevindim, erkeklerin huyu bu işte. Böyle konuşur konuşur, sonra da ararlar.
Bundan sonrası sana kalmış artık. Evlilik üzeri olduğu için asıl yapman gerekenleri yap diyemem sana. Ama yine de bu şekilde mutlu olmadığını ona anlatman da gerekli. Telefonla değilde yüzyüze görüşürseniz daha iyi olur. Al karşına, bütün endişelerini anlat, ben olsam öyle yapardım. Seviyosunuz çünkü birbirinizi ve evlenmek üzeresiniz. ınşallah herşey güzel olucak canım. opuyorumnanaktan
Son düzenleme: