sağol canım çalışmamıştım zaten zordu yaa bilmiyorum kikafamçokkarıştı[/QUOT
beklediğinden daha iyi gelir inşallah :Saruboceq: branşın ne
dilek_36 ,kanatsiz_angel selammm
sağol canım çalışmamıştım zaten zordu yaa bilmiyorum kikafamçokkarıştı[/QUOT
beklediğinden daha iyi gelir inşallah :Saruboceq: branşın ne
iyi birşey beklemiyordum canım hayırlısı artık branşım tarih
selam canım nasılsın
iyiyim canım çok şükür..sen nasılsın.Bu hafta inşallah tahlil yaptırmaya gidicez ,ayrıca bu hafta sandıklı kasık çatal takımına ve misafir yemek takımına bakacaz.E birazcık hızlancaz :)) bence geç bile kaldık ama neyse kaydirigubbakcemile2 senın var mı bu hafta için planların canım ?
bu arada ben birazdan çıkcam, iyi geceler kendine iyi bak dilekçim :hulya:
Selam kızlaar nasılsınız bakalım? sınava girip çıkanlar olmuş Allah hakkınızda hayırlısını veri inşallah! bir de gelinliğini sipariş verenleer glinlik deneyenleeerboshayallersmile hadi hayırlı uğurlu olsun lepicimm. Biz de annemle artık bişiler yapalım dedik evle ilgili. nişanlım h.sonları da çalışıyor izin günü hafta içi tek gün olunca. bir de malum kardeşimin ameliyatı derken ben iyice strese girdim yetiştiremeyeceğiz hiç bişi diye. bugün evi temizlemek için bilimum malzeme aldık koyduk eve, deterjanlar bezler fırçalar, kovalar filanişin kötüsü ben yarın öğlene kadar çalışıyorum ama yarın temizliğe başlamak zorundayız artık. Bir de en önemlisi perde işini hallettik. O kadar güzel ki perdelerimm çok içime sindi harika durdu. 10 güe kadar tamamlanacak inşallah resimlerini çekip paylaşacağım sizlerle. Mobilya renkleri az çok kafamda belli olduğu için ona göre önce badana boya sonra perde sonra da mobilyaya geliyor sıra tersten gidiyorum biliyorumsırnaşık şey.
son iki haftadır acayip yorgun hissediyorum kendimi ne kadar uyusam da ki en fazla 7 saat mümkün olabiliyor kndimi bir türlü dinlenmiş hissedemiyorum. annem de diyor ki sen bi de düğün arefesinde gör kendini daha beter olacaksınneyse çok gevezelik edesim varmış sizler ne yapıyorsunuz ne var ne yok? Bu arada kına müziği için hemen atlayıp göndereyim dedim bazı arkadaşlarıma ama açıklamasını özelden de yapmıştım sanırım onu beceremicemmirmirmirmir çok büyük geli boyutu ne yaptıysam olmadı kızlar kusura bakmayın nolluur
sağol canım evet özel sektör tarih mezunuyum ama daha atanamadım senağlama benimde 15 gün izinim var evi yerleştirirken kullanacağım inşallah
ben de vakit daraldıkça bi hiçbişi yetişmeyecek fobisi hasıl olmaya başladı. çünkü zaman o kadar dar ki izinler anlamında. nişanlımın tek izin günü çarşamda, benim hafta sonlarım müsait, bazen denk geliyor çarşambaları izin alıp bikaç saat erken kaçmaya çalışıyorum ama inşallah bu çarşamba da mobilyalara bi gidip bakmayı düşünüyorum yine ben 12 gibi filan bahanelerle izin alabilirsem:S düğün öncesi maddi anlamda sıkışmamak için bekliyorsun değil mi? aslında fırsatın olsa şimdiden ayrılsan . offf işten de bunaldım nasıl geçecek zamankaydirigubbakcemile3 bazen öyle bişi olsun istiyorum ki gözümü kapatayım açtığımda her şey olup bitmiş olsun direk kocamın yanında yeni evimizde evlenmiş olarak gözümü açayım. önceden tatlı telaş bunlar ne güzel zevkli olur diyordum . gerçi halen de çok zevkli heyecanlı ama bazen de yoruluyo insanın ruhu uğraşmaktan hemencecik eriversek muradımıza istiyor
öyle canım aldığım şeylerin parasını ödüyorum halen hepsini aileme yükleyemem inşallah o zamana birçok şey bitecek sıkıldım valla bugünde sınavım vardı çok kötüydü seneye oturup adam akıllı hazırlanacağım inşallah bir aksilik olmazsa. bu kadar yorucu olacağını bilmiyordum bedenen şuan yorulmuyorum ama kafam hep meşgul :bbo: düğüne kadar nasıl olacak bilmiyorum. az öncede nişanlımla tartıştık sinir oldum iyice alsanaalsanasmile
Canım yaaa aman noluo anlamıyorum nazar mı değiyo bizebilmiyorumkismile en güzelini yapıyorsun dilekçim ben de aileye herşeyiyle yüklenme taraftarı değilim
...............Kızlar iyi geceler ben geldimmm.. Sınava giren arkdaşlar inşllah herşey gönlünüze göre olur inşallah ıstediğiniz puanalrı alırsınız... Kızlarrrr Nişanlım aradı bugün neden böyle oluyor neden kavga ediyoruz dedi bende alttan almadım anlamasını istiyorum kızlar birdaha böyle birşey yaşanmaması için bundan ders çıkarması gerekiyor çünkübittimi bitmedi bana onu söyle dedi bana mafoldumben Ama bitti dersende seni pişman ederim diyor bide tehdit ediyor resmen neyse kapattım telefonu sinirli bir şekilde arkasındanda msj atıyor bana sen arıycaksın beni bu saatten sonra ben ilk adımı attım sakın naz yada inat yapma sen zararlı çıkarsın yazmış :gitme: Napıcam kızlar ben hemen yelkenleri suya indirdi sanmasın biraz acı çeksin ya ciddiyetimi bite bilececiğini görsün anlasın istiyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?