2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Çiğdem'cim nasılsın canım? Dünden daha iyisin di mi? Facete öyle yazması seni umursadığını gösterir. Bence laf atıp konuşmak için adım atmış. Hala seninle ilgili bişeyler yazıyosa aklındasın sürekli demek ki.

Sende güzel ve anlamlı şarkılar paylaş "Nil Özalp'ten Kalp Boş" şarkısı gibi. sempatiksalakcinni

Teşekkür ederim soulmate.. Bugün iyiyim... Nete girmiyorum sansın beni merak etsin diye hiç bir tepki vermemiştim ben kaydirigubbakcemile3 Dur hemen paylaşıyım Senin nasıl gidiyor hazırlıklar cnm ?

canim ya yardimda bulunabiliyorsak ne mutlu bize..
canim sende cooook mutlu ol..hepimiz mutlu olalim insallah..
umarim bu yilin sonunda buralarda cooook güzel selyer paylasiriz tatlim..
gelislmeler olursa paylas olur muolumunekankayizsmile
cok öpüldünüz kizlarropuyorumnanaktan

Amin cnm :Saruboceq: ınşllah nasip olursa daha evimizi düzücez kınamız yakılcak düğünümüz olucak burda hep beraber paylaşıcaz mutluluğumuzu inşallah :Saruboceq: Paylaşmaz olurmuyum hele bi gelişme olsunda kocaman öptüm bende opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim soulmate.. Bugün iyiyim... Nete girmiyorum sansın beni merak etsin diye hiç bir tepki vermemiştim ben kaydirigubbakcemile3 Dur hemen paylaşıyım Senin nasıl gidiyor hazırlıklar cnm ?

İyi gidiyo sayılır canım. Yarın bi ev varmış ona bakmaya gidicez. Şimdilik bu kadar, bakalım ne olucak. :)) Ben daha sana ne şarkılar bulurum canım sempatiksalakcinni

İyi gidiyo sayılır canım. Yarın bi ev varmış ona bakmaya gidicez. Şimdilik bu kadar, bakalım ne olucak. :)) Ben daha sana ne şarkılar bulurum canım sempatiksalakcinni

Hdi bakalım gönlünüze göre bi yerdir inşallah ev tutulunca için dah rahat eder zaten yavaş yavaş yerleştirirsiniz.. Tamam cnm sen bulursun bende paylaşırım kaydirigubbakcemile3

Hdi bakalım gönlünüze göre bi yerdir inşallah ev tutulunca için dah rahat eder zaten yavaş yavaş yerleştirirsiniz.. Tamam cnm sen bulursun bende paylaşırım kaydirigubbakcemile3

İçimde hiç, içime sinicekmiş gibi bi his yok ama belli de olmaz. En üst kat, yeni binaymış. Ben en üst katta oturmak istemiyorum, kızkardeşimden biliyorum, evi yağmurda ne hale geldi. Ama yeni bina diye daha iyi yapıdadır bilemiyorum. kafamçokkarıştı

Olsun cnm gör yinede hiç istemiyorum dediğin şey bi bakmışsın oluvermiş hep öyle olmaz mı Nasibin ordadır belki bi bakarsın yeni binaysa hoştur bence yerimseniben

canlarım nasılsınız bakem sınavım vardı pek gelemedim izne ayrıldım bide 9 otpobüsüm var ist. gidiyorum

kızlar merhabaa
kpss ye girdikten sonra
gelinlik işini halledelim dedik
ve ben de siparişi bugün verdim haftayada ilk prova var
umarım istediğim şekilde yaparlar
gözlerim üzerlerinde olacak:1ninca:

kızlar merhabba bugün biraz geç kaldım ama geldiimm :)) geçmişi pek okuyamadım .. bugün ilk kez gelinlik denedim ,çağla şikel gelinliğiymiş kaydirigubbakcemile3 fena değildi :hulya:

göğüs kısmı düz değildi ve üstü daha boncukluydu..Kolundan inen boncuklardan dolayı ismi öyle oluvermiş boshayallersmile

Son düzenleme:
aynen canım eğitim bilimleri soruları nasıldı öyle yedi beni de. hakkımızda hayırlısı. bu arada ben 69 kiloyum boyum 1.63. gelinlikte bedenler normal kıyafet gibi,mi kızlar ya ben gelinlik bulamam desenize

aynen canım eğitim bilimleri soruları nasıldı öyle yedi beni de. hakkımızda hayırlısı. bu arada ben 69 kiloyum boyum 1.63. gelinlikte bedenler normal kıyafet gibi,mi kızlar ya ben gelinlik bulamam desenize

geçmiş olsun canım şaştım kaldım sorulara gelinlikte beden ölçüleri ile aynı bulursun canım

gerçekten güzel gelinlik benımde çok hoşuma gidiyor zemuszemus

merhaba kızlar kpss girdim geldim başım kazan gibikafamçokkarıştı

oldu bitti işte takma fazla opuyorumnanaktan

slmlar arkadaşlarhepimize kolay gelsin öle daldım fazla giremiyom kızlar iş güç hele vakit yaklaşsın o zaman sık sık uğrıcam opuyorumnanaktan

geçmişi şöle bir okuyayımsempatiksalakcinni öptm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…