Çiğdem'cim nasılsın canım? Dünden daha iyisin di mi? Facete öyle yazması seni umursadığını gösterir. Bence laf atıp konuşmak için adım atmış. Hala seninle ilgili bişeyler yazıyosa aklındasın sürekli demek ki.
Sende güzel ve anlamlı şarkılar paylaş "Nil Özalp'ten Kalp Boş" şarkısı gibi. sempatiksalakcinni
Kızlar sizin hakkınız ödenmez yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum bana gerçekten çok iyi geliyor ve kesinlikle çok başarılı olduğunuzu tüm içtenlikle söylüyorum opuyorumnanaktanŞu an ben bu durumdayken bi adım atamam konuşsakta o konuşma pek hayırlı olmaz çünkü çok kötü bir huyum var acayip gurur yapıyorum belkide onu yapmasam hiç sorun yaşamıycaz ama elimde değilki...Şimdilik biraz dah böyle devam etsin ne olucak bakalım ya beni arayıp tamamen bitti der yada düzeltme yolunuda seçebilir dediğim gibi şu durumda sadece hayırlısı diye dua ediyorum ve çok fazla kendimi yıpratmamaya çalışıyorum... Sizlerede yürekten dua ediyorum kızlar mutlu, huzurlu olun diye:Saruboceq: Burayı ve sizi çok seviyorummmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
canim ya yardimda bulunabiliyorsak ne mutlu bize..
canim sende cooook mutlu ol..hepimiz mutlu olalim insallah..
umarim bu yilin sonunda buralarda cooook güzel selyer paylasiriz tatlim..
gelislmeler olursa paylas olur muolumunekankayizsmile
cok öpüldünüz kizlarropuyorumnanaktan
Teşekkür ederim soulmate.. Bugün iyiyim... Nete girmiyorum sansın beni merak etsin diye hiç bir tepki vermemiştim ben kaydirigubbakcemile3 Dur hemen paylaşıyımSenin nasıl gidiyor hazırlıklar cnm ?
İyi gidiyo sayılır canım. Yarın bi ev varmış ona bakmaya gidicez. Şimdilik bu kadar, bakalım ne olucak. :)) Ben daha sana ne şarkılar bulurum canım sempatiksalakcinni
Hdi bakalım gönlünüze göre bi yerdir inşallah ev tutulunca için dah rahat eder zaten yavaş yavaş yerleştirirsiniz.. Tamam cnm sen bulursun bende paylaşırım kaydirigubbakcemile3
İçimde hiç, içime sinicekmiş gibi bi his yok ama belli de olmaz. En üst kat, yeni binaymış. Ben en üst katta oturmak istemiyorum, kızkardeşimden biliyorum, evi yağmurda ne hale geldi. Ama yeni bina diye daha iyi yapıdadır bilemiyorum. kafamçokkarıştı
aynen canım eğitim bilimleri soruları nasıldı öyle yedi beni de. hakkımızda hayırlısı. bu arada ben 69 kiloyum boyum 1.63. gelinlikte bedenler normal kıyafet gibi,mi kızlar ya ben gelinlik bulamam desenize
merhaba kızlar kpss girdim geldim başım kazan gibikafamçokkarıştı
kızlar merhabba bugün biraz geç kaldım ama geldiimm :)) geçmişi pek okuyamadım .. bugün ilk kez gelinlik denedim ,çağla şikel gelinliğiymiş kaydirigubbakcemile3 fena değildi :hulya:
göğüs kısmı düz değildi ve üstü daha boncukluydu..Kolundan inen boncuklardan dolayı ismi öyle oluvermiş boshayallersmile
merhaba kızlar kpss girdim geldim başım kazan gibikafamçokkarıştı
eğitim soruları zormuş öyle duydum çevremden canım ,sana göre nasıldı ? Umarım istediğin gibi bi sınav geçmiştir :)
gerçekten güzel gelinlik benımde çok hoşuma gidiyor zemuszemus
oldu bitti işte takma fazla opuyorumnanaktan:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?