ya bitane de bnm kardeşimde var oyle ayy allahıma sukr bnm kaynanam kendı evlencek gbı heyecanlı sımdıden napsakk ne etsekk derdınde ...Bir de zevkli gelinlik bakmayada bırlıkte gittik fikir verdi uzel bır model begendık kısmetse bırlıkte gıdıp modelı dıktırcez ıns agustos basında kızlarr maaşallaahh 41 kere annemden farksız desemm yeri
Nazar değmesin canım.
İnşallah her zaman böyle olur. Bende çok isterdim anne-kız ilişkisi yaşayabilmeyi kaynanamla, ama imkansız bişey benim için. Onu da öyle kabul ediyorum artık. zemuszemus
soulcmm neden düğün cizelgen yok senın söyle bakalım?
Kızlar ben geldimmmm üzgün bir şekildeeeeee:gitme: Düğün güzeldi ama bende moral olmayınca hiç bir tat alamadım haliyle evt kızlar resmimi koymuştum kimse yoktu kaldırdım şimdi tekrar koyuyorum gerçi güzel olmuşum olmamış bişey ifade etmiyorda... Nişanlım ( gerçi artık nişanlım değil ama başka türlü anlamazsınız) düğünün sonuna doğru geldi uğradı gitti kapkara olmuş ayrıyız ya tatil yapıyor geizyor kafasına göre... Kızlar hiç iyi değilim bitiyor sanırım ama ne olursa olsun hayırlısını diliyorum yinedemafoldumben :gitme:
Tatlım çooook güzel olmuşsun. ıyi haberlerini bekliyordum ben de canım ama malesef erkekler bizler gibi ince düşünceli değiller. Duygusallarının nesli tükenmek üzere, koruma altına alınmalılar. Senelerinizi vermişsiniz bu ilişkiye, bu kadar kolay bitemez canım bence üzme kendini lütfen. Düğün üstü gerginlikler, tartışmalar yaşanıyor. Sen onun aramasını bekliyorsun, o senin aramanı özür dilemeni bekliyor. Çiftlerin ikisi de inatçı olunca bu süreç uzuyor biraz. Üzülme lütfen:gitme:. Hazırlıkların yetişmeyeceğini düşünme de ufak tefeklerin bir kısmı yetişmez ama. Eşyalardı, düğündü, gelinlikti her şey kolayca halledilir.
Lütfen üzülmemeye çalış.
Oböyle düşünmüyor işte o erkek ya onun araması bişeyleri düzeltmesi lazımken yaptığına bak.. Dün baya taktım kafama üzüldüm saçma sapan rüyalar gördüm hatta ama şimdi iyiyim bu duruma alıştım bittiğini düşünüyorum ki hep kötü şeyler yaşandığında daha fazla yıpranmıyım.Zaten temmuzun 10 nu bugün bu durum bi 10 gün daha sürer zaten ondan sonra ramazan hiç birşey kalmıyor düğün olmıycak gibi geliyor sanki bana yetişmesi imkansız çünkü :umursamaz: Dün gece facebook' uma girmiş arkdaşlık istekleri vardı eski arkadaşlarımdan hepside erkekti bilerek kabul etmedim msjları silmiş arkaşlık isteklerinide yok saymış hem görüşmüyoruz hala hayatıma mudahele ediyor ya :bbo:
Hatasını fark edecek canım, ama senin nişanlın geç fark edenlerden sanırım. Umarım en kısa zamanda düzeltirsniz aranızı. Ama geç kaldığını düşünme, imkansız değil bence. Sen mesaj atsan, ne yapmaya çalışıyorsun diye? Bu işin sonu nereye varacak bileyim şeklinde?
Şuan ona göre ben suçluyum ondan böyle yapıyor. Atmam ben ne yapar hiç kestiremiyorum kafamda herşey çok belirsiz çünkü...Ben bitsin dedim çünkü ona mesele uzun biraz... Oda bana seni pişman edicem göreceksin nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsun diye msj atmıştı. Dünde kendi sayfasına seni seviyorumda. seni sevmeyi eskisi kadar sevmiyorum yazmış.Ne demek yani şimdi bu :sinifsinif:
Şuan ona göre ben suçluyum ondan böyle yapıyor. Atmam ben ne yapar hiç kestiremiyorum kafamda herşey çok belirsiz çünkü...Ben bitsin dedim çünkü ona mesele uzun biraz... Oda bana seni pişman edicem göreceksin nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsun diye msj atmıştı. Dünde kendi sayfasına seni seviyorumda. seni sevmeyi eskisi kadar sevmiyorum yazmış.Ne demek yani şimdi bu :sinifsinif:
Ayrıca hepimiz sinirli olduğumuzda karşı tarafı acıtacak şeyle söylüyoruz o sinirle. Sonra pişman oluyoruz ama fevri davranmamızın kurbanı oluyoruz. Seni acıtmak için yazmıştır, öyle hissetmiyordur.
İnan bilmiyorum artık duygularım alt üst olmuş durumda şuan zaten bende sağlıklı düşünemiyorum ona kızgın olduğum için. Kızlar ilginiz için hepinize çok teşekkür ediyorum hannecim en çokta sana kafanı şişirdim desteğin için çok sağol.. Benim ve herkezin hakkında hayırlısı olsun... Bi gelişme olursa haber veririm ben size benin düğün hazırlıkları şimdilik askıda :gitme:Hepinizin herşey gönlüne göre olur inşallah
canim bu demek oluyorki seni hala cok seviyor..yerimseniben
ve senin düsündügün gibi degil..seni ne unutdu..nede unutmaya calisiyor bence..sadece oda yasanilan tatsizliklardan yorulmus..o yüzden seni sevdigini sevmiyor artik..önceden hersey farkli oluyor..hayat tozpembe ne sorunlar cikiyor ne baska birsey..hersey hayal dünyasinda gerceklesiyor cünki..böyle gercekleri görüncede ilk önce bi sasiriyor erkekler..
nisanlinin yazisi gösteriyor ki sneden bi adim beklyior..ben oturun bi konusun derim canim..boshayallersmile
Canım ne kafa şişirmesi ya böyle düşünme lütfen, yardımcı olmaya çalışıyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez. Kızgınlığın geçtikten sonra düşün olur mu canım, keşke yapmasaydım dediğin bir şey yapmanı istemem. Karşılıklı adım atılırsa ne sen kötü hissedersin ne de o aslında, belki sen küçücük bir adım atsan o koşacak. Dediğim gibi eğer küçük de olsa senin de hatanın olduğunu düşünüyorsan küçücük bir adım atabilirsin. Sağlıklı bir şekilde düşüneceğin zaman gelir bir an önce inşallah. Amin canımcım, hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyorum. Cümlemizin gönlüne göre olsun her şey. Yapabileceğim başka bir şey olursa istmen yeterli. Rica ederim bu arada.
canim bu demek oluyorki seni hala cok seviyor..yerimseniben
ve senin düsündügün gibi degil..seni ne unutdu..nede unutmaya calisiyor bence..sadece oda yasanilan tatsizliklardan yorulmus..o yüzden seni sevdigini sevmiyor artik..önceden hersey farkli oluyor..hayat tozpembe ne sorunlar cikiyor ne baska birsey..hersey hayal dünyasinda gerceklesiyor cünki..böyle gercekleri görüncede ilk önce bi sasiriyor erkekler..
nisanlinin yazisi gösteriyor ki sneden bi adim beklyior..ben oturun bi konusun derim canim..boshayallersmile
Kızlar sizin hakkınız ödenmez yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum bana gerçekten çok iyi geliyor ve kesinlikle çok başarılı olduğunuzu tüm içtenlikle söylüyorum opuyorumnanaktanŞu an ben bu durumdayken bi adım atamam konuşsakta o konuşma pek hayırlı olmaz çünkü çok kötü bir huyum var acayip gurur yapıyorum belkide onu yapmasam hiç sorun yaşamıycaz ama elimde değilki...Şimdilik biraz dah böyle devam etsin ne olucak bakalım ya beni arayıp tamamen bitti der yada düzeltme yolunuda seçebilir dediğim gibi şu durumda sadece hayırlısı diye dua ediyorum ve çok fazla kendimi yıpratmamaya çalışıyorum... Sizlerede yürekten dua ediyorum kızlar mutlu, huzurlu olun diye:Saruboceq: Burayı ve sizi çok seviyorummmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Biz de seni çok seviyoruz.olumunekankayizsmile
Hepimizin hakkında hayırlısın olsun; hepimiz mutlu, huzurlu olalım inşallah. Kendini iyi hissettiriyorsak ne mutlu! Umarım her şey düzelir bir an önce canımcım.
Hepinizi öptüm kızlar, ben de çıkıyorum yavaş yavaş. Görüşmek üzere.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?