he sen nerden alabilirim diye soruosun
yapmayı düşünmeyince hiç dikkatimide çekmedi bilio musun.)
selam kizlar..nasiliniz? umarim hersey yolundadir..ben yogunum buara o yüzden pek fazla iremiyorum..gecmisi okumaya calistim ama baya kaynatmissiniz yetisemedim kaydirigubbakcemile3
Aslicim öncelikle sana gecmis olsun..bendede 3 gündür halsizlik var..gözümü acamiyorum..tansyonum cok düsük..dikkat et kendine olumunekankayizsmile
Hannecim seninde gelinligin cok güzel pek begendim..yerimseniben
Gülcüm eklemis oldugun ilk gelinligi (arkasi baya bir uzun olana) bayildim..benimde aklimda öle biseyler var..sende benimde gibi daha kararsiz olanlardansin..kesek birlikte bakma firsatimiz olsa kaydirigubbakcemile3
Cigdemcim..resimini ve hayirli haberlerini bekliyoruz..umarim hersey güzel gecer bu aksam :1hug:
Dilekcim hadi tarihiniz hayirli olsun :teytey: cok az kalmis..elbiseni eklersen banada fikir olur belki..ben krem uzun bisey düsünüyorum ama bakalim..10. ausots benimde tarihim insallah :kedi:
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz..hayirli olsun..
Hepinizi cok öptüm kizlaaayy
ya kızlar yarın KPSS sınavım var hiç dertlenmeyen ben son 1 haftadır stres oldumm hala geçimiş soruları çözüyorum ama şans dileyin banaaaaaaa
bol sans canima.s.ben de öle konulara filan bakıom hala ya. öf stres oldum.. bana da şans dileyinn
sanada allah zihin acikligi versin..banada sans dileyin kizlar benidme haftaya sinvaim var..a.s.ya kızlar yarın KPSS sınavım var hiç dertlenmeyen ben son 1 haftadır stres oldumm hala geçimiş soruları çözüyorum ama şans dileyin banaaaaaaa
ya kızlar yarın KPSS sınavım var hiç dertlenmeyen ben son 1 haftadır stres oldumm hala geçimiş soruları çözüyorum ama şans dileyin banaaaaaaa
selam kizlar..nasiliniz? umarim hersey yolundadir..ben yogunum buara o yüzden pek fazla iremiyorum..gecmisi okumaya calistim ama baya kaynatmissiniz yetisemedim kaydirigubbakcemile3
Aslicim öncelikle sana gecmis olsun..bendede 3 gündür halsizlik var..gözümü acamiyorum..tansyonum cok düsük..dikkat et kendine olumunekankayizsmile
Hannecim seninde gelinligin cok güzel pek begendim..yerimseniben
Gülcüm eklemis oldugun ilk gelinligi (arkasi baya bir uzun olana) bayildim..benimde aklimda öle biseyler var..sende benimde gibi daha kararsiz olanlardansin..kesek birlikte bakma firsatimiz olsa kaydirigubbakcemile3
Cigdemcim..resimini ve hayirli haberlerini bekliyoruz..umarim hersey güzel gecer bu aksam :1hug:
Dilekcim hadi tarihiniz hayirli olsun :teytey: cok az kalmis..elbiseni eklersen banada fikir olur belki..ben krem uzun bisey düsünüyorum ama bakalim..10. ausots benimde tarihim insallah :kedi:
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz..hayirli olsun..
Hepinizi cok öptüm kizlaaayy
Kızlar hazırım ben giyindim süslendim çıkıcam birazdan çıkmadan size bir bakıyım dedim resim mi koyuyorum şimdi bakın bakalım nişanlımın beğeniceği kadar güzel olmuşmuyum kaydirigubbakcemile3
bol sans canima.s.
sağol hanne cimAllah yardımcın olsun canımcım, her şey gönlüne göre versin.:Saruboceq:
Yaaa, ben göremedim o güzel yüzünü amakaydirigubbakcemile3
ben de göremedim yaaaaa nereye koydu ki fotoyu???
bu formda görmüştüm gelinliği gelinlikçilerde gezerken aynı modelide gördüm denedim çok beğendim işte benim gelinliğim :dance:
bol sans canima.s.
sanada allah zihin acikligi versin..banada sans dileyin kizlar benidme haftaya sinvaim var..a.s.
ama bu kafayla naisl calisilir bilmiyorum...5 dk önce nisanmimla tartistik yine..2 haftadir iyi gidiyodu bende bekliyodum zaten senağlama
neymisde ablasi demis benim diktiridigim yer cok güzel oraya gideriz bakariz ordan diktirir..ya belki ben begenmicem..belki ben orayi istemiyorum..ya böle emrivaki islerden nefret ediyorum alsanaalsanasmile
ben aldim yürüdüm..biraz abarttimda sanirim..ama yani kisitlanmak istemiyorum yaa:umursamaz:
kayinvalidem dicek..ee benim kiz begendi sen neden begenemedim..sirf dikim eviymis bide..denemeden model diktircem..hey allahim sen aklimi koru mafoldumbenn
kızlar merhaba sabahtan beri koşturuyorum belediyedeydim nikah günümüzü aldım 19.07.2010 saat 14.00 inşallahdelikafadulden
Hiç canını sıkma canım bir bakarsın çok beğendiğin bir modeli güzel dikerler , görümcenin diktirdiği gelinliği gördün mü sen ,beğendin mi .. Gidip bakarsın ama beğenmezsen de tatlı dille nişanlına söylersin canım ,o da annesine ablasına münasip bir şekilde anlatır.Senin istediğin gibi olmalı herşey çünkü.
Az önce yakın arkadaşımın gelinliğini ve kınalığını alıp hazırlıklarını tammaladığını öğrendim ,darısı başımıza opuyorumnanaktan onlar davetiyelerini fotoğraflı bastırıyorlar, henüz davetiyelerini göremedim ama çok merak ediyorum ..Fotğraflı davetiye düşünen var mı kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?