2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

son 70 günüm şekerler :)) :1hug: yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.
ben bu sene girmiyorum kpss ye ama yarın nişan sınavım var :teytey:

solumate sen nemarka aldın? Beni gelinlikçim magic form önerdi. Onu taryorum internetten şimdi.

Pierre Cardin aldım ben canım. 70 tl verdim büstiyere, ama içinde jartiyeri falanda var. Ben gelinliğin altına kullanmıcam ama. :kedi:

burayı yeni buldum ben de eylül geliniyim herkese merhabalar

Selam canım, hoşgeldin. opuyorumnanaktan

kızlar mobilya beyaz eşya işine girdiniz mi acaba

Mobilyaları almadık ev tutmadığımız için. Beyaz eşyaları aldık ama biz. boshayallersmile

inşallh becerebilmişimdir ilk kez yapıyorum kızlar

Gelinlik modelleri güzelmiş canım, ilk başltaki en hoş olan. opuyorumnanaktan

ben çok saçma bişey yaptım :) mobilyaları beğendik aldık ama daha ev tutmadık nasıl olak bilmıyorum :)

Normalde alınacakları aldıysanız pek sorun olmaz canım. Yatak odası zaten alınacak, diğerleri eve göre olsa iyi olurdu ama, artık eşyaya göre ev bakarsınız artık. kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba sabahtan beri koşturuyorum belediyedeydim nikah günümüzü aldım 19.07.2010 saat 14.00 inşallahdelikafadulden

Hayırlı olsun canım. opuyorumnanaktan

kızlar valla ben bu seneden bşi anlamadım
koşuturmadan
aklımda sürekli evlilikle ilgiili şeyler olmasından
aylar nasıl geçmiş anlamadım:SS

Bana da hiç geçmiyo gibi geldi. sempatiksalakcinni

ya kızlar yarın KPSS sınavım var hiç dertlenmeyen ben son 1 haftadır stres oldumm hala geçimiş soruları çözüyorum ama şans dileyin banaaaaaaa

Bol şanslar canımmmm. İnşallah çok güzel geçer. opuyorumnanaktan

Az önce yakın arkadaşımın gelinliğini ve kınalığını alıp hazırlıklarını tammaladığını öğrendim ,darısı başımıza opuyorumnanaktan onlar davetiyelerini fotoğraflı bastırıyorlar, henüz davetiyelerini göremedim ama çok merak ediyorum ..Fotğraflı davetiye düşünen var mı kızlar ??

Resimli davetiye hiç düşünmedim ben, çünkü yerlerde, çoplerde gezicek davetiyeler. Öyle bişeyi göze almak istemediğim için ben düşünmedim. :))

slm kızlar:1hug: son 71:)

Selam canım, hoşgeldin. opuyorumnanaktan

ay bu sene ne böle kardesler hep pes pese kaydirigubbakcemile3
benim kardesimin dügünüde 3 hafta önce oldu

Benimde kızkardeşim evleneli 1 sene olucak, arkasından ben evleniyorum. Bu sene gerçekten kardeşler peşpeşe evleniyolar. sempatiksalakcinni

şekerler hııznıza yetişmek mümkün değil. zemuszemus ne güzel mobilyalar alınmış iş küçükleri almaya kalmış.

ben yazdım 19 eylül diye ama okadar çabuk bişiyler yazılıyorki kaynıyor arada maşallah burası çok güzel ve yoğun :)

hayırlı olsun canım hoş geldin :))

kızlar merhaba sabahtan beri koşturuyorum belediyedeydim nikah günümüzü aldım 19.07.2010 saat 14.00 inşallahdelikafadulden
heyecan doruktadır şimdi. nikahımız aynı gün canım. benim saat 15:00 hayırlııs olsun

ya kızlar yarın KPSS sınavım var hiç dertlenmeyen ben son 1 haftadır stres oldumm hala geçimiş soruları çözüyorum ama şans dileyin banaaaaaaa
Bol şANS CANIM. umarım başarılı olursun. opuyorumnanaktan
ben de öle konulara filan bakıom hala ya. öf stres oldum.. bana da şans dileyinn
Sana da bol şans şeker. sakın stres yapmayın. vaktinizi iyi ayarlamaya çalışın. (paragraflar ne kadar uzun olsa da )

son 70 günüm şekerler :)) :1hug: yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.
ben bu sene girmiyorum kpss ye ama yarın nişan sınavım var :teytey:

aaaa evet ya senin yarin nisanin var dimi..ay bende heyecanlandim bak simdi kaydirigubbakcemile3 umarim hersey cok güzel gecer canim..hersey gönlünce olsun yarin..resimlerini bekliyoruuuuz olumunekankayizsmile

Benimde kızkardeşim evleneli 1 sene olucak, arkasından ben evleniyorum. Bu sene gerçekten kardeşler peşpeşe evleniyolar. sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 bide dikkat ettiniz mi bilmiyorum..ilk önce kücükler gitmis hep

bol sans canima.s.

sanada allah zihin acikligi versin..banada sans dileyin kizlar benidme haftaya sinvaim var..a.s.

ama bu kafayla naisl calisilir bilmiyorum...5 dk önce nisanmimla tartistik yine..2 haftadir iyi gidiyodu bende bekliyodum zaten senağlama
neymisde ablasi demis benim diktiridigim yer cok güzel oraya gideriz bakariz ordan diktirir..ya belki ben begenmicem..belki ben orayi istemiyorum..ya böle emrivaki islerden nefret ediyorum alsanaalsanasmile
ben aldim yürüdüm..biraz abarttimda sanirim..ama yani kisitlanmak istemiyorum yaa:umursamaz:
kayinvalidem dicek..ee benim kiz begendi sen neden begenemedim..sirf dikim eviymis bide..denemeden model diktircem..hey allahim sen aklimi koru mafoldumben
n

canımm halledersinizz sen nişanlınla konuş o ailesine anlatır 1 kere yapılcak sonuçta senin istediğin bişe olması lazımm zevk meselesii
benim kaynanamda demiş ben duymadm gelinliği ben seçicem annem yeni bana söledi dedim hiç kusura bakmasnn ne demek ya ben o kadr bekliyim o günü o saçicekmiş çook komikkkaydirigubbakcemile3

canımm halledersinizz sen nişanlınla konuş o ailesine anlatır 1 kere yapılcak sonuçta senin istediğin bişe olması lazımm zevk meselesii
benim kaynanamda demiş ben duymadm gelinliği ben seçicem annem yeni bana söledi dedim hiç kusura bakmasnn ne demek ya ben o kadr bekliyim o günü o saçicekmiş çook komikkkaydirigubbakcemile3

ya kayinvalidem son dk icatlari cikariyo kaydirigubbakcemile3
nisanligi askimla ben gittik begendik ve aldik..neymis gelinlige oda gelsinmiymis..benimde annem gelsinmis..:olmaz: yok dedim nisanlima..ya nisandaki gibi ikimiz yalniz gideriz yada ben yanliz giderim guclubacismile
bu kadin böle diildi..etrafdan sacma sapan adetler duya duya ne hale geldi yamafoldumben

canim snein kaynanada bi alemmis kaydirigubbakcemile3
sanki kendisi giyecekmis gibi..ya onlar zamaninda pek önemsemedigi icin öle seyleri bizleride öyle zannediyorlar..ah bir bilseler bizim icin öle seyler nekadar önemli :kedi:
umarim bizlerde icimize sinen modeller seceriz canimmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
inşallah canımmopuyorumnanaktan
ben duymadım zaten öle dediğini çok sinir oldum zaten onlar kalsa baya kapalı olucak ben nişanlımı kandırdm hafif askılı olucak bende bu ay sonuna kadar arkadaşlarımla gidip beğenicemm sonra nişanlımla annesi gelir pazarlık içinn aşkım dio ödemeyide halledin bi zahmet dedimm olduu kaydirigubbakcemile3

aaa evt..ya facebookda dikkatimi cekti ilk ekledigimde fotolarina bakarken kaydirigubbakcemile3 ikinizi ayni fotoda görmesem ayirt edemezdim belki :1:

kaydirigubbakcemile3 Aslında ben ondan önce sözlenmiştim ama, bazı problemler oldu, ayrıldık barıştık falan, o yüzden baya bi ertelendi. sempatiksalakcinni

inşallah canımmopuyorumnanaktan
ben duymadım zaten öle dediğini çok sinir oldum zaten onlar kalsa baya kapalı olucak ben nişanlımı kandırdm hafif askılı olucak bende bu ay sonuna kadar arkadaşlarımla gidip beğenicemm sonra nişanlımla annesi gelir pazarlık içinn aşkım dio ödemeyide halledin bi zahmet dedimm olduu kaydirigubbakcemile3

Benimde nişanlım hep görmek istiyo, ben diyorum büyüsü kaçar olmaz. sempatiksalakcinni Halbuki istediğim gelinlikleri görse açık der hemen. Sırtını açık istiyodum ama yarım açık olucak, büstiyer giydiğim için. Göğüs dekoltesi olmasın sakın diyo, zaten yok dedim. Gerçekten de yok ama. Aslında askılı olsun ister o da, kusura bakma dedim ben bi kere gelinlik giyiniyorum istediğim gibi yaptırıcam. Kaynanam hiç gelim, edim, göreyim bende demez. Zaten hiçbişeyle ilgilendikleri yok. Onların mı çocukları evleniyo, komşularının mı belli değil. :kızgın: Alıştım artık, böylesi daha iyi zaten. boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3
onlar istekleri zaten bi garip :1:
canim orta yolu bulmak önemli..tek askili fln olur mu?yani izin veririler mi?ya anlamdigim bisey var iki incecik ip olsa ne olur olmasa ne olur sempatiksalakcinni
ama nasil onlar bazen bizi anlayamiyorsa..bazende biz onlariin düsüncelerini anlayamiyoruz..
kardesimin nisanlisida straples izin vermedi..gelinligine iki köl diktirdi..allahtan cok güzel oldu ve icine sindi..umarim seninde siner canimopuyorumnanaktan
canim ben bu ay sonunda gidicem nisanlimin yanina..birlikte bakicaz iste..
ya benim nisanlimda sinir oldugum bi huyda pazarlik etmemesi..aslinda öle cooookda fazla cekingen biri degil..ama konu pazarlik olunca..sus pus oluyo..ya diyorum biraz daha israr et..yok ayip olur söle böle ben ondan cirkef oluyorum kaydirigubbakcemile3
benim iyi pazarlik yapan birini götümeme lazim yanimda ama kimi CADIARZU

aaaa evet ya senin yarin nisanin var dimi..ay bende heyecanlandim bak simdi kaydirigubbakcemile3 umarim hersey cok güzel gecer canim..hersey gönlünce olsun yarin..resimlerini bekliyoruuuuz olumunekankayizsmile
evet canım yaa heyecandan uyku da tutmaz bu gece. öğleden sonra iş yerinden erken çıktım. son defa eksikleri kontrol ettim. artık bişi unuttuysam da napiim artık. çok yoruldum. güzel dileklerin için teşekkür ederim. opuyorumnanaktan resimler yakında inşallah :))

kaydirigubbakcemile3 bide dikkat ettiniz mi bilmiyorum..ilk önce kücükler gitmis hep
Ayy evet canım. benim de kızkardeşim 5 yıl önce evlendi. 1.5 ay önce de doğum yaptı. iyi ki kardeşim var.canım benim Çok Seviyorum onu.

delicious_77 canımcım umarım her şey yolunda gider, istediğin gibi olur. Şimdiden tebrik ederim seni.
Teşekkür ederim şeker. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Aslında ben ondan önce sözlenmiştim ama, bazı problemler oldu, ayrıldık barıştık falan, o yüzden baya bi ertelendi. sempatiksalakcinni

Benimde nişanlım hep görmek istiyo, ben diyorum büyüsü kaçar olmaz. sempatiksalakcinni Halbuki istediğim gelinlikleri görse açık der hemen. Sırtını açık istiyodum ama yarım açık olucak, büstiyer giydiğim için. Göğüs dekoltesi olmasın sakın diyo, zaten yok dedim. Gerçekten de yok ama. Aslında askılı olsun ister o da, kusura bakma dedim ben bi kere gelinlik giyiniyorum istediğim gibi yaptırıcam. Kaynanam hiç gelim, edim, göreyim bende demez. Zaten hiçbişeyle ilgilendikleri yok. Onların mı çocukları evleniyo, komşularının mı belli değil. :kızgın: Alıştım artık, böylesi daha iyi zaten. boshayallersmile

canim benim..bizde bugün benzer bi konu icin tartistik..ilk önce su gelinlik meselesi sonrada annesigil..ya telde konusurken havadan sudan konusuyo..yapcaz etcez diyo ama icat yok deliii oluyorum resmen kötükedihüso dedim bugün sanirim annem beni istemiyo..sacmalam falan dedi tabii nisanlim hemen..lafda cok seviyo cok sey yapiyo amaaa istee..
ya oglun evleniyo..bu isin ucundan sen tut..lafda cok sey yapiyo..ama sonuc olarak hepsini askim yapiyozemuszemus

evet canım büyük gün yarın. umarım bu gece uyuyabiliirm:)) işyerinden erken çıktım bugün. son defa eksiklerimi kontrol ettim. temzilik koşuşturmaca derken çok yorulmuşum. ama tüm bunlara değecek biliyorum kaydirigubbakcemile3 iyi dileklerin için teşekkür ederim. iyi ki varsınızz opuyorumnanaktan

Back