2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım bence nişanlın gelip babandan izin alsın bence daha iyi olur gerçei babanı sen daha iyi tanırsın. eger ben öyle bişey yapsam babam kendisine saygısızlık yapıldıgını düşünür bidaha hiçbişey karışmaz

yaa bak şimdi tedirgin oldum bende anneme söletmeyi düşünüyodum aslında nişanlım gelse şimdi söleyemezde karşısında belki ne bilim ya kafam karıştı:((

hayırlı olsun canım benim allh bizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallh ne güzel hemencik almışsınız bugünde nişanlıma bu konuyu açayım bari kkdaki kızların hepsi nikah günlerini aldılar diye kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım nişanlına aç konuyueğer düğünde yaptırmayı düşünmüyorsanız aradan çıksın kaydirigubbakcemile5

dilekcim hayırlı olsun bizde daha babama söleyemedik ya nikah işini halledersek bizde haftaya gün alrız artık acaba bieş dermi yaa:(((

canım biz nişanlımla konuşmuştuk sonra babamlara dedimki eğer sizde müsade ederseniz nikahımızı yaptırmak istiyoruz birşey demediler hatta babam çok iyi olur dedi. babanı sen daha iyi tanırsın bence birşey demezler tatlım

yaa bak şimdi tedirgin oldum bende anneme söletmeyi düşünüyodum aslında nişanlım gelse şimdi söleyemezde karşısında belki ne bilim ya kafam karıştı:((

canım neden söyleyemesin babnın düşüncesini alacak sonuçta dediğim gibi sen aileni daha çok tanırsın tepkilerinide bilirsin ama bizim nişanlım ve ailesi bıgün oturmaya gelcekler ozamn konuşcaklar babamların düşüncesini alcaklar ne zamn belediyey başvuralım siz nasıl düşünürsünüz diye konuşcaklakendi başımıza yaparsak ailelr kırılır

çok sağol canım nişanlına aç konuyueğer düğünde yaptırmayı düşünmüyorsanız aradan çıksın kaydirigubbakcemile5

canım ben önce olsun istiyorum nişnlım düğünde istiyor onun için bugün konuyu açıcam bakalım ailen gelsin b,zimkilerle konuşmaya diye bakalım ne dicek burada öyle sıra bekleme olmuyor zaten canım düğünden 1hafta içine bile başvurabişliyordun ben biraaz sabırsızım da onun için acele ediyorum

canım ben önce olsun istiyorum nişnlım düğünde istiyor onun için bugün konuyu açıcam bakalım ailen gelsin b,zimkilerle konuşmaya diye bakalım ne dicek burada öyle sıra bekleme olmuyor zaten canım düğünden 1hafta içine bile başvurabişliyordun ben biraaz sabırsızım da onun için acele ediyorum

bende çok sabırsızımdır canım eğer düğünde düşünmezseniz aradan çıkarın gitsin birde onun için koşturmazsınız artık evimizi tutmak eşyalarımızı alıp yerleştirmek istiyorum kaydirigubbakcemile4

Bu nikah işlemi sakıncalı değilki aksine anne babanın onayladığı bişi bizimkiler ne derdi acaba erken yapmaya kalsak... :teselli:

tuya cım canım benim bak ben sana benim kaç günde ne aldığımı anlatayım için rahatlasın.

ben mayısta 1gün gidip mobilyaları araştırdım.ikinci gidişimde 1 saatt yatak odası salon otruma odası herşeyi aldım.beyaz eşyalar da bi günlük.
halı perdelere henüz duruyor onlar da 1-2 günlük iş.
ama hani çıkıp baksanız ramazana kadar almış olsanız sizin iyiliğinize ramazanda koşturmazsınız.gelinlik diktireceksen acele et ama.hazır alcaksan sorun yok.ama dikilicekse 1 buçuk ay süre lazım.
panik yapma ama yavaştan da alma.herşey hallolur

ay canım çok ssaol inş dediğin gibi olur işte mobilya gelince filan terslik çıkabilomuş ondan dedim. gelnliğe de hiç bakmadığım için diktircek miyim bilemiyorum şu an ama hemen bakmaya başlamam lazım heralde gelnlik zor biras daha.. tşk ederim cmolumunekankayizsmile

kızlar valla ben bu seneden bşi anlamadım
koşuturmadan
aklımda sürekli evlilikle ilgiili şeyler olmasından
aylar nasıl geçmiş anlamadım:SS

ya bi de düğünde değişik birşeyler yapmak istiyorum ama mesela anı defteri düşündüm. ama yazarlar mı ki oraya. duyan var mı böle bişi güzel olmuş die

var:)
ben duydum
ama oraya yazıp yazmayacakları çevrene bağlı bi durum
gençler yazar diye düşünüyorum

Back