2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar merhaba sabahtan beri koşturuyorum belediyedeydim nikah günümüzü aldım 19.07.2010 saat 14.00 inşallahdelikafadulden

Haziran diye düşünceniz varsa canım bu tarih normal... Biz düğünde düşündüğümüzden bana yakın tarih geldi panikledim yani...

Şimdi ne giycem saçımı nasıl yaptırsam nasıl geçecek telaşı vardır sende...

nikah için aldığım kıyafet terzide bugün alırsam fotosunu çekip buraya koyacağım inşallah sizinde fikirlerinizi alayım saçımı nasıl yapacağım karar vermedim ama bukle bukle açık olur herhalde CADIARZU

tamam canım elbiseni görmüş oluruz bizde... Saçlarının açık olması da güzel olur topuz felan olsa ağır olur zaten..

kızlar kına gecesi için farklı düşünceleri olan var mı her kına da aynı şeyleri görmekten sıkıldım artık. var mı farklı önerileriniz

kızlar merhaba sabahtan beri koşturuyorum belediyedeydim nikah günümüzü aldım 19.07.2010 saat 14.00 inşallahdelikafadulden

hayırlı olsun canım benim allh bizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallh ne güzel hemencik almışsınız bugünde nişanlıma bu konuyu açayım bari kkdaki kızların hepsi nikah günlerini aldılar diye kaydirigubbakcemile3

dilekcim hayırlı olsun bizde daha babama söleyemedik ya nikah işini halledersek bizde haftaya gün alrız artık acaba bieş dermi yaa((

dilekcim hayırlı olsun bizde daha babama söleyemedik ya nikah işini halledersek bizde haftaya gün alrız artık acaba bieş dermi yaa((

tatlım bence nişanlın gelip babandan izin alsın bence daha iyi olur gerçei babanı sen daha iyi tanırsın. eger ben öyle bişey yapsam babam kendisine saygısızlık yapıldıgını düşünür bidaha hiçbişey karışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…