siz de ogle yemegine gidersiniz iste olsun cnm ya sıkma canini...7 uygun bi saat canim..ama 2 antalyanin o sicagina ve nemine hicte uygun degil aklinialirimsmile
bizde yemek düsünüyoruz ardindan..
vayyy ilk defa goruyorum cnm boyle bi sey..neler varmis,cok guzel..kızlar kına tutulcak mumlarım
masallah cnm sana ben daha onu dusunmeye baslamadim pek..bekliyoruz diger paylasimlarini...cnmm bn cokk özendim herseyimde seçici davranıyorm.İnş.beğenirsiniz.Daha duvak yapıyorz onu paylaşıcamm arkadaşlarıma ve kendıme ...
siz de ogle yemegine gidersiniz iste olsun cnm ya sıkma canini...
cnm evle ugrasşyosun daha ne,en buyugu o bence..olur her sey merak etme sen..oh maşallah kızlar kına gecesine bile hazırsınız.ben daha hiç başlamadım öyle ayrıntılara şimdilik sadece evimizin tadilatı devam ediyor ortada evet bu hazır diyebileceğim hiç bişey yok daha pofff
cnm 1 ay once olabilir sanirim gerci gelinlikcinin yogunluguna da bagli..bazen daha hizli bile oluyor..bu arada sormak istediğim bişey var. ben gelinliğimi diktirmek istiyorum düğünden ne kadar önce başlansa yetişir acaba bi fikriniz var mı?
cnm evle ugrasşyosun daha ne,en buyugu o bence..olur her sey merak etme sen..
askhmelegi valla super cnm bayaga ozenmissiniz ne guzel..
kınada arkadaşlarımın tutacağı mumlar
bk dağıtılck kınalarda böyle olacak.Kuruyemişlerde kırmızı keselerde dağıtılacak.
oh maşallah kızlar kına gecesine bile hazırsınız.ben daha hiç başlamadım öyle ayrıntılara şimdilik sadece evimizin tadilatı devam ediyor ortada evet bu hazır diyebileceğim hiç bişey yok daha pofff
ben kactim kizlar iyi gclr size..
ee gel cnmm beklerim ıstanbulda olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?