2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

28wch7n.jpg

cnm en buyugunun bi kucugu soldaki hemen,buyuk mu sizce..

En büyüğü 30 lt işte onların canımcım. en büyüğünün sağındaki iine sinmiyorsa- o 12 lt- solundakini alabilirsin ama yine de büyük bence, tam dolduramazsın gibime geliyor. Çalışıyorsunuz ikiniz de akşamları evde olacaksınız.

28wch7n.jpg

cnm en buyugunun bi kucugu soldaki hemen,buyuk mu sizce..

Güzel onun boyutu canım, yani burdan bakınca iyi gibi. Litreleri de yazıyo mu?

canim ben beyaz istyiorum :kedi:
2-3 ay önce albümlerde görmüstüm icim gitti..ondan beri beyaz bindalli diye sayikliyorum bakalim nolcak :1:
sen nasil bisey düsünüyorsun?

Beyazlı doreli mi düşünüyosun canım? Benimki hazır, arkadaşımın kızkardeşinin bindallısı. Boşa masraf yapmayalım dedim, bi ara resmini eklicem bende. sempatiksalakcinni

En büyüğü 30 lt işte onların canımcım. en büyüğünün sağındaki iine sinmiyorsa- o 12 lt- solundakini alabilirsin ama yine de büyük bence, tam dolduramazsın gibime geliyor. Çalışıyorsunuz ikiniz de akşamları evde olacaksınız.
anladim cnm bakalim karar veririm insallah en yakin zamanda,tiskur ediyorum..opuyorumnanaktan

canim ben beyaz istyiorum :kedi:
2-3 ay önce albümlerde görmüstüm icim gitti..ondan beri beyaz bindalli diye sayikliyorum bakalim nolcak :1:
sen nasil bisey düsünüyorsun?

Beyaz bindallı ha, hiç düşünmemiştim daha önce. Farklı olur hem, ama nasıl duracağınıda merak etmedim değil.

Beyaz bindallı ha, hiç düşünmemiştim daha önce. Farklı olur hem, ama nasıl duracağınıda merak etmedim değil.

canim albümlerde biri eklemisti..cok hos..altin islemeli..ah o albümü bir bulabilsemde size göstersem kaydirigubbakcemile3
bulduuuum:)) albümler--> 3 sayfa-->arnavut dügünü...

Son düzenleme:
Valla merak ettimkaydirigubbakcemile3. Bulursan gösterirsin bir zahmet.olumunekankayizsmile
canim buldum..önceki yazima ekledimolumunekankayizsmile
gerci bayan onu bindallai olarak giymemis..ama o tarzda bindallilar var..eskisehirde nisanligimi alirken görmüstümm

kizlar biz de bindalli yok, ama belki nikah elbisemi giyerim cunku kimse gormed onu antalya'da..
beyaz bindalli guzel olabilir cidden..
canim neden olmasin..nikah kiyafetin cok hosdu bence..ayrica gereksiz masraf..hadi bindalli neysede kina kiyafetine gereksiz masraf..nisanligimi begensem hala onu giyinyeyim dicem ama hosumada gitmiyo artik pek :1:

evt canim..allah izin verirse 10.8.2010..yaklasik 1 ay kaldi :kedi:
dügünden önce onun heyecani sardi kaydirigubbakcemile3
nikahimda antalyada olcak canim buyur gel :))

Hayırlı olsun canım. bu arada albüme baktım.bindallı değil o arnavutlara özgü bir kıyafet. Birkaç millet daha var düğünlerinde giyerler hep bu kıyafetleri. Hatta gelinin yakın arkadaşları, akraba kızları falan hepsi kendileine özgü kıyafeti giyiyor da düğüne gidiyor. garip gelmştir hep bana. Bu da öyle bir şey.

Back