cnmcm masraftan ziyade kafa yormak insani yoruyo ne giycem muhabbeti..en iyisi oyle yapmak sanirim cnmcm...kaydirigubbakcemile5
Haklısın tatlım bu çok çok daha büyük bir dert.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmcm masraftan ziyade kafa yormak insani yoruyo ne giycem muhabbeti..en iyisi oyle yapmak sanirim cnmcm...kaydirigubbakcemile5
aaaa hatirladim seni cnm,insallah neden olmasin peki nikahi neden once dusundunuz..
Hayırlı olsun canım. bu arada albüme baktım.bindallı değil o arnavutlara özgü bir kıyafet. Birkaç millet daha var düğünlerinde giyerler hep bu kıyafetleri. Hatta gelinin yakın arkadaşları, akraba kızları falan hepsi kendileine özgü kıyafeti giyiyor da düğüne gidiyor. garip gelmştir hep bana. Bu da öyle bir şey.
evt canim öyleymis..fakat bu tarz bindalilarda var..eskisehirde nisanligimi alirken görmüstüm ama deneme firsatim olmamisti..umarim antalyada bulabilirim beyaz/krem bindalli :kedi:
Allah gönlüne göre versin canım. Umarım bulursun.
insallah canim hepimizin..
sen kina icin naisl bisey düsündün canim?
Amin canım amin.
Canım benim kına gecem düğün gibi olacak, asıl düğün Balıkesiir'de olacak. Burdaki düğün de düğün salonunda olacak, gelinlik giyeceğim yani. Bindallıyla sonlandıracağım geceyi ama. kına da yakılacak yani. Bindallı bakmaya gitmedim henüz. Düşünmedim de bir model. Bakalım artık.
iyi gecelerr kızlar opuyorumnanaktan
hayirlisi olsun canim opuyorumnanaktan
iyi gecelerr kızlar opuyorumnanaktan
bizde perşembe nikah işlemlerini halledicez:dance:
ben nikahımda nişan bohçasında aldığımz takım elbiseyi giymeyi düşünüyorum artı masraf yapmıyim diye belki içine başka gömlek alırım
bizde perşembe nikah işlemlerini halledicez:dance:
ben nikahımda nişan bohçasında aldığımz takım elbiseyi giymeyi düşünüyorum artı masraf yapmıyim diye belki içine başka gömlek alırım
cnm ben istanbul'da fatih'ten almistim hazir..Biz ben ogretmen oldugum icin tayin istiycez es durumundan o yuzden erken yaptik cnm..Bizim nikah 7 gibiydi cnm o yuzden ordan cikip yemege gittik direk..miss_curious canim sen nerden aldin nikahliginiboshayallersmile? siz neden önceden yapmaya karar verdiniz canim?
ya benim bide nikahim saat ikide..o sicakta akannehir mafoldumben
Kızlar iyi geceler sizlere. Ben çıkıyorum yavaş yavaş. Görüşmek üzere...
iyi geceler canimKızlar iyi geceler sizlere. Ben çıkıyorum yavaş yavaş. Görüşmek üzere...
cnm ben istanbul'da fatih'ten almistim hazir..Biz ben ogretmen oldugum icin tayin istiycez es durumundan o yuzden erken yaptik cnm..Bizim nikah 7 gibiydi cnm o yuzden ordan cikip yemege gittik direk..