mobilyalarını güle güle kullan şeker.ağır modeller gibi duruyor.eminim yakından daha güzeldir
aa sonunda gördüm davetiteyi süper bişi olmuş kınaya bayıldım cnmmm
mumların ve kına keselerin de çok güzel
çok güzel olmuş kardeşin.maşallah
tatlım ya orta bi yerde buluşursunuz sıkma canını.kayınvaliden geldiğinde annen de olsun yanında.annenin yanında çok gelemez üstüne.kayık yaka ya da tek omuz fln onlara da mı yok der?sen tam straplez m istiyorsun bulursunuz cnm bi orta yol.a.s.
Canım annemin yanında da yapacağından şaşmıyor ki. Bir şey değil annem de kayınvalidemin yaptıklarına hiç tepkisini koymuyor. Onların dediğini yapmalıymışım. Geçim yapacakmışım.İlk başlarda böyle sorunlar bulmamalıymışım. Korkuyorum taviz böyle başlayacak ve ardı arkası kesilmeyecek diye. Ben kapalı bir kız değilim. Kaldı ki beni zaten gelip isteyen nişanlımdan önce ailesi oldu sonra biz kendimiz anlaşma yoluna gittik. Yani bana en başta gelirlerken nasıl biri olduğumu biliyorlardı. Ayrıca benim onlara akşam yemeğine gittiğim bir gün kayınpederimin notebookundan modellere bakarken kpederim straplez modellere "bunlar güzelmiş" demişti. Bunu diyen adam cahil biri değil; akademisyen...Yani bu nasıl davranış ardından nasıl bir tepk??? Hal böle olunca ben de bocalıyorum.