2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

mobilyalarını güle güle kullan şeker.ağır modeller gibi duruyor.eminim yakından daha güzeldir

aa sonunda gördüm davetiteyi süper bişi olmuş kınaya bayıldım cnmmm
mumların ve kına keselerin de çok güzel
çok güzel olmuş kardeşin.maşallah

tatlım ya orta bi yerde buluşursunuz sıkma canını.kayınvaliden geldiğinde annen de olsun yanında.annenin yanında çok gelemez üstüne.kayık yaka ya da tek omuz fln onlara da mı yok der?sen tam straplez m istiyorsun bulursunuz cnm bi orta yol.a.s.

Canım annemin yanında da yapacağından şaşmıyor ki. Bir şey değil annem de kayınvalidemin yaptıklarına hiç tepkisini koymuyor. Onların dediğini yapmalıymışım. Geçim yapacakmışım.İlk başlarda böyle sorunlar bulmamalıymışım. Korkuyorum taviz böyle başlayacak ve ardı arkası kesilmeyecek diye. Ben kapalı bir kız değilim. Kaldı ki beni zaten gelip isteyen nişanlımdan önce ailesi oldu sonra biz kendimiz anlaşma yoluna gittik. Yani bana en başta gelirlerken nasıl biri olduğumu biliyorlardı. Ayrıca benim onlara akşam yemeğine gittiğim bir gün kayınpederimin notebookundan modellere bakarken kpederim straplez modellere "bunlar güzelmiş" demişti. Bunu diyen adam cahil biri değil; akademisyen...Yani bu nasıl davranış ardından nasıl bir tepk??? Hal böle olunca ben de bocalıyorum.

tatlım seni çok ii anlıyorum ama straplez olmayan da çok güzel modeller var.onların dediği olmasın benim dediğim olsun diye kendni yıpratmaktansa ortak bi yol bulsanız.mesela tek omuz şahane oluyor.ya da omuzları açıkta bırakan yaka modelleri.tek omuz düşünmez misin?yani cnm kayınvaliden pek inat gözüküyor da seni daha fazla üzmesi diye diyorum

Evet tatlım çok inat birisi. Tek omuza bile izin yok sanırsam :S Hatta görümcem geçen gittiğinde benden için gelinlikçide kollları kapalı dantelli yaptırsa çok şahane çok hoş durur filan demiş. Hiç bir şey diyemiyorum artık.

Evet tatlım çok inat birisi. Tek omuza bile izin yok sanırsam :S Hatta görümcem geçen gittiğinde benden için gelinlikçide kollları kapalı dantelli yaptırsa çok şahane çok hoş durur filan demiş. Hiç bir şey diyemiyorum artık.

aa abartmışlar ama kendi neden straplez giyiyor ozaman bak bende sinirlendim şimdi bence kayınbabanada kayınvaliden söletmiş olmalı bence nolursa olsun sen giyeceksin madem onlar öle yapıyo sende direkt söle bu benim hayatımda 1 kez giyeceğim bişe ve ben kimsenin karışmasını istemiyorum de ayrıca ben zaten hertarafımı açıkta bırakacak bişe giymicem de bak kendim yaşıyomuş gibi hissetm madem laf anlamıyolar sende direk yüzlerine söle kimse bana karışmasın diye nişanlın karışmıyo onlara noluyo böle ortalığı karıştırıyolarya sinir oluyorum yani..

hay Allah yaaa.ben de dün gittim işte bişi denedim kayık yaka fln.ben kkol olsun diye tutturdum dantele bayılıyorumda annemler ve nişanlımınkiler provada karar ver kol olmasa da olur dedi ki bunu diyen kadın tesettürlü.yani şöle diyorlar giyecek olan sensin bi kere olacak haaaaa ben de straplez isteseydim belki burun kıvırrlardı ama onlara bu şansı vermeden ben kendim istemedim.tatlım öle straplezler var ki böle önü neredeyse tüm gerdanı kapatıyor duvak ztn sırtı kapatır ay olmadı provalarda fln sen istediğini yaptır geün gelince değiştiremzler ya

Canım annemin yanında da yapacağından şaşmıyor ki. Bir şey değil annem de kayınvalidemin yaptıklarına hiç tepkisini koymuyor. Onların dediğini yapmalıymışım. Geçim yapacakmışım.İlk başlarda böyle sorunlar bulmamalıymışım. Korkuyorum taviz böyle başlayacak ve ardı arkası kesilmeyecek diye. Ben kapalı bir kız değilim. Kaldı ki beni zaten gelip isteyen nişanlımdan önce ailesi oldu sonra biz kendimiz anlaşma yoluna gittik. Yani bana en başta gelirlerken nasıl biri olduğumu biliyorlardı. Ayrıca benim onlara akşam yemeğine gittiğim bir gün kayınpederimin notebookundan modellere bakarken kpederim straplez modellere "bunlar güzelmiş" demişti. Bunu diyen adam cahil biri değil; akademisyen...Yani bu nasıl davranış ardından nasıl bir tepk??? Hal böle olunca ben de bocalıyorum.

Canım orta yol bulmaya çalışın tatsızlık çıkmasın düğün arifesi hem nişanlından senden yanaymış bi şekilde halledersiniz ama sakın öle istemediğin uzun kollu bişi yaptırma ne o öyle...
Annen de senin lehinde olmuyor çünkü artık evleniyorsun ve bir diğer ailende onlar oluyor... Bizimkilerde aynen böyle davranıyor... Ben kavga ediyorum mesela haklımıyım diyorum şöyle yapsan daha iyi diyorlar... Onlar iş bozmak istemediklerinden arabulucu rolundeler...

aa abartmışlar ama kendi neden straplez giyiyor ozaman bak bende sinirlendim şimdi bence kayınbabanada kayınvaliden söletmiş olmalı bence nolursa olsun sen giyeceksin madem onlar öle yapıyo sende direkt söle bu benim hayatımda 1 kez giyeceğim bişe ve ben kimsenin karışmasını istemiyorum de ayrıca ben zaten hertarafımı açıkta bırakacak bişe giymicem de bak kendim yaşıyomuş gibi hissetm madem laf anlamıyolar sende direk yüzlerine söle kimse bana karışmasın diye nişanlın karışmıyo onlara noluyo böle ortalığı karıştırıyolarya sinir oluyorum yani..

Nişanlım da karışmıyor değil karışıyor ama hep olumlu yönde oluyor müdaheleleri ve asla açık bulmuyor istediğim modeli. Anne ve babasını karşıma alıp konuşmayı çok istedim buna hem nişanlım yanaşmıyor sen zararlı çıkarsın diye hem de annemler müsade etmiyorlar. O günden beri evlerine hiç gitmemeye özen gösterdim( annemlerle olanlar haricinde). Kayınvalidem her fırsatta uğra bir gel lütfen bize dedi ama gidemiyorum hiç içimden gelmiyor; büyük görümcem deseniz depresif moddan çıkamadı bir türlü, yanında nasıl davranacağımı bilemiyorum. Geçen hafta nişanlımın doğum günü vardı birlikte dışarda yemekteydik kayınvalidem beni aradı çocuklar evde pasta almışlar lütfen uğrayın dedi. Kendileri de farkında benim onlara o olaydan sonra sıcak olmadığımın.Ama bunları göre göre nasıl hala depspotça davrnıyorlar anlayamıyorum.

Evet tatlım çok inat birisi. Tek omuza bile izin yok sanırsam :S Hatta görümcem geçen gittiğinde benden için gelinlikçide kollları kapalı dantelli yaptırsa çok şahane çok hoş durur filan demiş. Hiç bir şey diyemiyorum artık. [/QUOTE
canım aynen ailen onlarla aranda husumet olmasını istemez çünkü huzursuzluk çok zor aile içi.birde böyle düğünlerde oluşan sıkıntılar ömür boyu unutulmuyor.Kesinlikle haklısın
fikirlerini söyleyebilirler ama şöyle olsun demeye hakları yok.
ama makul davran hiç sinirlenme yada sinir olduğunu gösterme inşallah bakarız filan de
gelinlikçiye gidincede nişanlına söylersin o model hoş durmadı böyle olsun diye
sonra kendi istediğini yaptırısın ama hiç kırgınlık olmasın bitanem yaa böyle tatlı çözümler bulmayı dene:icecream:

Aslında kendimi çok suçluyorum. Ne diye onlara gösteriyorum ki istediğim beğendiğim modeli. Ben onları kırmamak üzmemek için uğraşırken daha çok üstüme gelmeye başladılar.

o zaman canımcım gerçekten he he diyeceksin son provalarda kendi istediğini yaptıracaksın.sorarlarsa siizn dediğiniz içime sinmedi huzursuz olacağııma böle oldu.giyecek olan ben olduğum için böle oldu diyeceksin kendini öle sıkkma canım.nişanlın da nasısa senden yana olduğu için onlar da 2 konuşur.hatta sorarlrsa görümcem straplez giyiği için buna çok kartşı olduğunuzu düşünemedim dersi ;)hatta bunu haftayaki provada bile diyebilirsin.nasısa kendi kızları giymiş söle bunu

Kıslar yaa bişi sorcam aranızda solaryuma girecek olan var mı??
Çok beyaz tenliyim..Düğün öncesi tatile gitmek gibi bir fırsatımda yok..Ağustos 15 den sonra solaryuma gideyim diyorum...Ama daha önce hiç gitmedim..

ooo kızlar baya kaymnatmışsınız yeni gelen gelin adaylarımızda var hoşgeldiniz armıza hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3 gülse84 eşyaların ve kına kıyafetin çok güzel canım allh güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin aşkmeleğiseninde davetiyelerin çok cici canım özellikle kına için olanını bayıldım çok güzel perikızı2010 kardeşinin kına kıyafetide çok güzelmiş canım ama bindallısı daha güzel bayıldım valla bende aynısından istiyorum kardeşinede bir ömür boyu mutlulukar dikliyorum soulmate masamı begenmeni sevindim canım yolunuz bu taraflara düşerse herzamn beklerim basımın üstünde yeriniz var tatlım ozzy_mim t.ederim canım allh daha güzellerini sizlere nasip eder inşallh hepinizi kocaman öpüyorum kızlar kaydirigubbakcemile3

o zaman canımcım gerçekten he he diyeceksin son provalarda kendi istediğini yaptıracaksın.sorarlarsa siizn dediğiniz içime sinmedi huzursuz olacağııma böle oldu.giyecek olan ben olduğum için böle oldu diyeceksin kendini öle sıkkma canım.nişanlın da nasısa senden yana olduğu için onlar da 2 konuşur.hatta sorarlrsa görümcem straplez giyiği için buna çok kartşı olduğunuzu düşünemedim dersi ;)hatta bunu haftayaki provada bile diyebilirsin.nasısa kendi kızları giymiş söle bunu

Bu cumartesi provam var ve muhtelemen sevgili(!) kayınvalidem de gelecek. Pasiflora alarak gitmeyi düşünüyorum sempatiksalakcinni

canlarımm iyi akşamlar sıze kına davetıyemı eklımmm yenı halı ve boyle olacak umarım begenırsınız davetiyelerın ıcıne basılcakk kartvızıt seklınde ...Bir de nikah davetiyeme karar verdım onu da eklıyorum.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar...

bu kına davetiyesi daha hoş olmuş :1hug:

Aslında kendimi çok suçluyorum. Ne diye onlara gösteriyorum ki istediğim beğendiğim modeli. Ben onları kırmamak üzmemek için uğraşırken daha çok üstüme gelmeye başladılar.

tatlım allh yardımcın olsun şimdi senn konuşman gerçekten pek olumklu olmaz ama bence nişanlının ailesiyle konuşması lazım sonuçta bu senin düğünün ve unutulmucak bi gün olmasını istiyorsun hayalkırıklarıyla yada içine sinmeyen şeyler giyerek seni üzmeye hakları yok sen nişanlınla iyice konuş sana karışamsınlar. benim nişanlımında ailesi çok açık kıyafetleri sevmezler ve kızarlar normalde ama sagolsunlar gelinliğine asla karışamyız sonuçta 1kez giycek nasıl istiyorsa alsın diyorlar büyüklerin biraz anlayışlı olması lazım

Kıslar yaa bişi sorcam aranızda solaryuma girecek olan var mı??
Çok beyaz tenliyim..Düğün öncesi tatile gitmek gibi bir fırsatımda yok..Ağustos 15 den sonra solaryuma gideyim diyorum...Ama daha önce hiç gitmedim..

Tatlım sakın iyice araştırmadan solaryuma gitme. Ben hiç gitmedim ama katıldığım konferanslardaki bütün bilimadamları olumsuz yönde bahsediyor. Hücrelerinde yaşlanmayı hızlandırmış oluyorsun bunu yapay olarak uyguluyorsun.

Bu cumartesi provam var ve muhtelemen sevgili(!) kayınvalidem de gelecek. Pasiflora alarak gitmeyi düşünüyorum sempatiksalakcinni

canımcımmmm biraz yüzsüz olacaksın o zaman.nişanlın senden yana olduğu için söylüyorum bunu.yanii bişi derse sırtımı duvak kapatıyor straplez ama gerdanım gözükmüyor.görümcem straplez giydiği için bu modele karşı olmadığınızı düşündüm ki babam da(kayınpeder) modellere bakarken bunları beğendi o yüzden içim çok rahat olarak buna karar verd,m nişanlım da tamam dedi.ben de hep böle bi model hayal ettiğimden böle oldu de.decanım aama de yani saygı çerçevesinde tabi

canımcımmmm biraz yüzsüz olacaksın o zaman.nişanlın senden yana olduğu için söylüyorum bunu.yanii bişi derse sırtımı duvak kapatıyor straplez ama gerdanım gözükmüyor.görümcem straplez giydiği için bu modele karşı olmadığınızı düşündüm ki babam da(kayınpeder) modellere bakarken bunları beğendi o yüzden içim çok rahat olarak buna karar verd,m nişanlım da tamam dedi.ben de hep böle bi model hayal ettiğimden böle oldu de.decanım aama de yani saygı çerçevesinde tabi

Deneycem tatlım. Ben istiyorum ki her şey güzellikle hoşgörüyle hallolsun. Kvalidem ve kpederim başka şehirde yaşıyorlar ama evleri burda haftasonları geliyorlar. çocuklarla seneye çoğu zaman hep nişanlımla ikimiz ilgilenecez. Bunları da düşünerek benim gönlümü hoş tutmaları gerekmez mi

Back