2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kınada arkadaşlarımın tutacağı mumlar

Eklentiler

• $KINA-GECESI-OZEL-YAPIM-MUMLAR__24577737_0.jpg
    $KINA-GECESI-OZEL-YAPIM-MUMLAR__24577737_0.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
cnmm bn cokk özendim herseyimde seçici davranıyorm.ınş.beğenirsiniz.Daha duvak yapıyorz onu paylaşıcamm arkadaşlarıma ve kendıme ...

oh maşallah kızlar kına gecesine bile hazırsınız.ben daha hiç başlamadım öyle ayrıntılara şimdilik sadece evimizin tadilatı devam ediyor ortada evet bu hazır diyebileceğim hiç bişey yok daha pofff:(

bu arada sormak istediğim bişey var. ben gelinliğimi diktirmek istiyorum düğünden ne kadar önce başlansa yetişir acaba bi fikriniz var mı?

oh maşallah kızlar kına gecesine bile hazırsınız.ben daha hiç başlamadım öyle ayrıntılara şimdilik sadece evimizin tadilatı devam ediyor ortada evet bu hazır diyebileceğim hiç bişey yok daha pofff:(
cnm evle ugrasşyosun daha ne,en buyugu o bence..olur her sey merak etme sen..
askhmelegi valla super cnm bayaga ozenmissiniz ne guzel..

cnm evle ugrasşyosun daha ne,en buyugu o bence..olur her sey merak etme sen..
askhmelegi valla super cnm bayaga ozenmissiniz ne guzel..

haklısın aslında evle uğraşmak çok zor yok fayans bak yok o olmadı başka bak. bekle bekle usta gelmez. evin içi tamamlansa döşemesi kolay olcak sanırım. çeyiz olarak herşeyim hazır beyaz eşyalarımı da aldım. bu günler geçer mi yaw

kınada arkadaşlarımın tutacağı mumlar

bk dağıtılck kınalarda böyle olacak.Kuruyemişlerde kırmızı keselerde dağıtılacak.

KALPLI-CUBUK-KINA-KESESI-EN-SIK-SIZINKI-OLSUNNN__27661163_0.jpg

Oooo süslü gelinimizi de bulduk. Maşallah en ince ayrıntıya kadar düşünmüşsün canım, çok şıklar. Keşke birbirimizin kınasına falan gidebilseydik, ne eğlenceli olurdu. sempatiksalakcinni

Sana da maşallah canım, bizde evi hazrılayamıyoruz kira oalcağı için. Aslında en büyük yük o, en azından ev derdin yok senin canım. Bak şimdiden belli nerde oturacağın. opuyorumnanaktan

Back