2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Miss'im 30 lt çöpü ne yapacaksın kız, restorant mı işleteceksiniz evdekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana 30 lt çok fazla olur. Birikmesini beklersen o çöpün mutfal leş gibi kokar be canım. 12 lt ideal bence. 30 lt çok büyük. 30 lt alırsan koku yapar ama 12 lt gibi küçük bir şey alırsan sık değişim olur koku yapacağını zannetmem. Balkonda durursa da yağmuru var karı var yazık edersin metal alırsan.
ayyyyy cok guldum be hannecim..kaydirigubbakcemile3 ya simdi soyle bizde genelde 2 cop kutusu olur biri tezgahta biri yerde..yerde olan buyuk olur 2 gunde bi falan atilir ama 12 lt de cok kucuk diil mi cnmcm ya bi karpuz yesen dolar..kaydirigubbakcemile3

mobilyalarım ve kınada giyiceğim kıyafetim.......

canım, kına kıyafetin çok yakışmış..rengine bayıldım opuyorumnanaktan
mobilyaların da zevkle seçilmiş, güle güle kullan :)))
canlarımm iyi akşamlar sıze kına davetıyemı eklımmm yenı halı ve boyle olacak umarım begenırsınız davetiyelerın ıcıne basılcakk kartvızıt seklınde ...Bir de nikah davetiyeme karar verdım onu da eklıyorum.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar...
aşkmeleği, kına davetiyen çok orjinal bişi, çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3
güzel gelinler..kiz kardesimin kinaligini ve bindallisini yüklüyorum..fikir olur belki opuyorumnanaktan

5403.jpg

5352.jpg
kına kıyafetinin rengine takıldı gözlerim ilk olarak, farklı ve çok hoş :hulya:
kizlar konuyla alakali diil de aklima takildi buyuk cop kutularinizi mutfakta mi kullanicaksiniz, balkonda mi..:icecream:

ben mutfakta kullanırım diye düşünüyorum, şu an evdeki, çöp kovamızı mutfakta kullanıyoruz kaydirigubbakcemile2

kızlar, gece gece topikimiz baya kalabalık
genelde kimse olmazdı geceleri
ne güzel herkes burdaa opuyorumnanaktan

ayyyyy cok guldum be hannecim..kaydirigubbakcemile3 ya simdi soyle bizde genelde 2 cop kutusu olur biri tezgahta biri yerde..yerde olan buyuk olur 2 gunde bi falan atilir ama 12 lt de cok kucuk diil mi cnmcm ya bi karpuz yesen dolar..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
30 lt çok büyük canımcım, ben gördüm her boyunu. Bence 12 almazsan da ona yakın bir şey al.
Bizde de öyle iki çöp kutusu olur, yerde olan büyük olur bizde de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. 12 lt ideali bence, küçük değil. Zaten sık değişecek, bir günde olmadı 2 günde bir. Karpuzun hepsini bir kere de yiyecek değilsiniz kikaydirigubbakcemile3

canım, kına kıyafetin çok yakışmış..rengine bayıldım opuyorumnanaktan
mobilyaların da zevkle seçilmiş, güle güle kullan :)))

aşkmeleği, kına davetiyen çok orjinal bişi, çok hoş yaa kaydirigubbakcemile3

ben mutfakta kullanırım diye düşünüyorum, şu an evdeki, çöp kovamızı mutfakta kullanıyoruz kaydirigubbakcemile2

kızlar, gece gece topikimiz baya kalabalık
genelde kimse olmazdı geceleri
ne güzel herkes burdaa opuyorumnanaktan
saol cnm teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :lepi:

canim bencede farkli..cok begendim ve yakistirdim boshayallersmilegüzelime

ii geceler kızlarrrr boshayallersmile
iyi geceler canim

hanne54 geç oldu ama, hoşgeldin canım aramızaa a.s.

hannecim sanirim bende hosgeldin demedim..kusura bakma :kedi:
HOSGELDIN a.s.
kaydirigubbakcemile3

Back