2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bir de şunu dene gulse84

Hızlı resim yükle sitesine giriyorsun canım. Orda gözat, yükle ikonları var. Gözatı seçerek yüklemek istediğin resmi seçiyorsun ve yükle diyorsun. Resmi yükledikten sonra resmini görüyorsun zaten, resmin altında forum1, forum 2, forum 3 gibi seçenekler var. Forum 3 kısmındaki linki kopyalayıp kadınlar kulübü yazım alanına yapıştırıyorsun. Bu kadar...

Benim nişanlımda arabayla gidelim dedi, ama ben o kadar yol çekemem diye uçakla gidicez biz. Aslında araba iyi olurdu ama, başka zaman artık arabayla tatile çıkarız. sempatiksalakcinni

Bizde 27 Eylül giriş yapıcaz, ama 2 Ekim'de çıkış yapıcaz. Eylül'de Bodrum soğuk olmaz mı sence?
cnm antalyaya gore daha serin olabilir,bence sen antalya dusun ama dedigim gibi ben oraliyim zaten balayini orda yaparsam benim icin pek balayi gibi olmaz cnm..

mobilyalarım ve kınada giyiceğim kıyafetim.......
hayirli olsun cnm kiyafetin cok yakismis,mobilyalarin da gayet şık..:nazar:

İnşallah canım benim. Benim de beyaz eşyalar alındı, gelinlik tamam, kına kıyafeti zaten kolay. Mobilya bakıyoruz 3-4 ündür. 15 inde de mobilyalarımızı alacağız inşallah.
hannecim halledersiniz insallah ne gusel....Ben de normalde kararli biriyimdir,yani bi kac gune cozerim gibi geliyo mobilya isini...Cok detay dusunmem genelde genel olarak hosuma gittiyse alir gecerim..Siz odemeleri nasil yapicaksiniz peki cnmcm..ay,n 15 i maasi bekliyosunuz snrm..Kendiniz mi alicaksiniz..

canlarımm iyi akşamlar sıze kına davetıyemı eklımmm yenı halı ve boyle olacak umarım begenırsınız davetiyelerın ıcıne basılcakk kartvızıt seklınde ...Bir de nikah davetiyeme karar verdım onu da eklıyorum.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar...

wooww cnm kina davetiyesi fikri orjinal olmus..Sevimli olmus bence..

cnm antalyaya gore daha serin olabilir,bence sen antalya dusun ama dedigim gibi ben oraliyim zaten balayini orda yaparsam benim icin pek balayi gibi olmaz cnm..

hayirli olsun cnm kiyafetin cok yakismis,mobilyalarin da gayet şık..:nazar:

hannecim halledersiniz insallah ne gusel....Ben de normalde kararli biriyimdir,yani bi kac gune cozerim gibi geliyo mobilya isini...Cok detay dusunmem genelde genel olarak hosuma gittiyse alir gecerim..Siz odemeleri nasil yapicaksiniz peki cnmcm..ay,n 15 i maasi bekliyosunuz snrm..Kendiniz mi alicaksiniz..
saol cnm teşekkür ederim

Miss'cim biz sadece köşe takımı alacağız. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı büyüklerimizin ellerinden öpecekopuyorumnanaktan
Ben de karar verebilirim aslında çabucak ama o kadar çok seçenek var ki burda. Zaten mobilyada üç yer meşhur: Ankara, inegöl ve Sakarya.
Bilmiyorum nasıl karar vereceğim.

Miss'cim biz sadece köşe takımı alacağız. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı büyüklerimizin ellerinden öpecekopuyorumnanaktan
Ben de karar verebilirim aslında çabucak ama o kadar çok seçenek var ki burda. Zaten mobilyada üç yer meşhur: Ankara, inegöl ve Sakarya.
Bilmiyorum nasıl karar vereceğim.
supermis valla cnm o zaman onu da hemen halledersiniz..digerlerini begenebildin mi peki naptin..
ben tatile alisamadim kizlar henuz bosluga dusmus gibiyim, bos bos otur zaman da gecmiyo sevgili esim de futbol oynamaya gitti gece gece..mafoldumben

supermis valla cnm o zaman onu da hemen halledersiniz..digerlerini begenebildin mi peki naptin..
ben tatile alisamadim kizlar henuz bosluga dusmus gibiyim, bos bos otur zaman da gecmiyo sevgili esim de futbol oynamaya gitti gece gece..mafoldumben

Aslında karar kıldığım şeyler var ama sanırım 3-4 gün içinde kesin kararımızı veririz.
Ben de alışamadım ya boş boş oturuyorum ben de senin gibi.senağlama

Back