kıslar iyi gecelr ben kaçar
saol cnm yükleyebilmişim galiba zemuszemus
Aslında karar kıldığım şeyler var ama sanırım 3-4 gün içinde kesin kararımızı veririz.
Ben de alışamadım ya boş boş oturuyorum ben de senin gibi.senağlama
Kızlar sohbete katılamadım annem salon takımlarını işletiyorda kaydirigubbakcemile3 Bitsin resmini çekip ekliycem.Gelince yorum yapıcam konuşmlaradaBu arada listede benimde adım yok :gitme:
arastirma yaptiysaniz hallolur cnm hemen..:hulya:
Kızlar sohbete katılamadım annem salon takımlarını işletiyorda kaydirigubbakcemile3 Bitsin resmini çekip ekliycem.Gelince yorum yapıcam konuşmlaradaBu arada listede benimde adım yok :gitme:
Oooo... Maşallah maşallh. Son sürat devam çeyiz hazırlıklarına gece gündüz demeden.kaydirigubbakcemile3
Merakla bekliyoruz.Listeye adını undomiel gelince ekler canım, kayınvalidesiyle tatilde. sempatiksalakcinni
kizlar konuyla alakali diil de aklima takildi buyuk cop kutularinizi mutfakta mi kullanicaksiniz, balkonda mi..:icecream:
güzel gelinler..kiz kardesimin kinaligini ve bindallisini yüklüyorum..fikir olur belki opuyorumnanaktan
kizlar konuyla alakali diil de aklima takildi buyuk cop kutularinizi mutfakta mi kullanicaksiniz, balkonda mi..:icecream:
Tmm cnm sanada bişey yazamadan çıktım kayınvalidemi yolcu ettimde:bbo: Allah herkeze nasip etsin öyle bir tatili
ya kararsiz kaldim soyle 30 lt bi cop kovasindan bahsediyorum..Metal alirsam balkonda kışın kuflenir mi acaba..İcerde de koku yapar mi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?