2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar sohbete katılamadım annem salon takımlarını işletiyorda kaydirigubbakcemile3 Bitsin resmini çekip ekliycem.Gelince yorum yapıcam konuşmlarada Bu arada listede benimde adım yok :gitme:

Kızlar sohbete katılamadım annem salon takımlarını işletiyorda kaydirigubbakcemile3 Bitsin resmini çekip ekliycem.Gelince yorum yapıcam konuşmlarada Bu arada listede benimde adım yok :gitme:

Oooo... Maşallah maşallh. Son sürat devam çeyiz hazırlıklarına gece gündüz demeden.kaydirigubbakcemile3

Merakla bekliyoruz. Listeye adını undomiel gelince ekler canım, kayınvalidesiyle tatilde. sempatiksalakcinni

güzel gelinler..kiz kardesimin kinaligini ve bindallisini yüklüyorum..fikir olur belki opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kizlar konuyla alakali diil de aklima takildi buyuk cop kutularinizi mutfakta mi kullanicaksiniz, balkonda mi..:icecream:

Oooo... Maşallah maşallh. Son sürat devam çeyiz hazırlıklarına gece gündüz demeden.kaydirigubbakcemile3

yaa hiç sorma :) Kızıyor bana hergün bilgisayardasın düğün yaklaştı eksikleri tamamlıyalım kızlarla öyle konuşursun diyor oda alıştı kk' ye kaydirigubbakcemile3

güzel gelinler..kiz kardesimin kinaligini ve bindallisini yüklüyorum..fikir olur belki opuyorumnanaktan

Bekliyoruz canım. boshayallersmile

kizlar konuyla alakali diil de aklima takildi buyuk cop kutularinizi mutfakta mi kullanicaksiniz, balkonda mi..:icecream:

Ne kadar büyük yani? Orta boylarda bi çöp kovasını mutfakta kullanmayı düşünüyorum ben canım. Daha ev bile yok ortada gerçi. sempatiksalakcinni

Tmm cnm sanada bişey yazamadan çıktım kayınvalidemi yolcu ettimde:bbo: Allah herkeze nasip etsin öyle bir tatili

İnşallah canım, darısı isteyenlerin başına. opuyorumnanaktan

ya kararsiz kaldim soyle 30 lt bi cop kovasindan bahsediyorum..Metal alirsam balkonda kışın kuflenir mi acaba..ıcerde de koku yapar mi ki..

Kızlar konuyla alakası yok ama sohbet bölümüne düğündeki saçımla ilgili anketle- konu açtım sizinde fikirlerinizi almak isterim yerimseniben

ya kararsiz kaldim soyle 30 lt bi cop kovasindan bahsediyorum..Metal alirsam balkonda kışın kuflenir mi acaba..İcerde de koku yapar mi ki..

Miss'im 30 lt çöpü ne yapacaksın kız, restorant mı işleteceksiniz evdekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana 30 lt çok fazla olur. Birikmesini beklersen o çöpün mutfal leş gibi kokar be canım. 12 lt ideal bence. 30 lt çok büyük. 30 lt alırsan koku yapar ama 12 lt gibi küçük bir şey alırsan sık değişim olur koku yapacağını zannetmem. Balkonda durursa da yağmuru var karı var yazık edersin metal alırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…