Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mobilyada karar vermek biraz zor oluor inş hemen karar verebilirsin cnm
canlarımm iyi akşamlar sıze kına davetıyemı eklımmm yenı halı ve boyle olacak umarım begenırsınız davetiyelerın ıcıne basılcakk kartvızıt seklınde ...Bir de nikah davetiyeme karar verdım onu da eklıyorum.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar...
Özellikle kına davetiyene bayıldım canım. Hayırlı olsun şimdiden.
inş cnm gönlüne göre olur herşey
cnm çok güzelmiş. nasıl resim eklediğini bana da söylermesin yapamadım bi türlü eyvahedigeldismilecanlarımm iyi akşamlar sıze kına davetıyemı eklımmm yenı halı ve boyle olacak umarım begenırsınız davetiyelerın ıcıne basılcakk kartvızıt seklınde ...Bir de nikah davetiyeme karar verdım onu da eklıyorum.Görüşlerinizi bekliyorum kızlar...
cnm çok güzelmiş. nasıl resim eklediğini bana da söylermesin yapamadım bi türlü eyvahedigeldismile
teşekkürler cnmm hoşgeldin aramıza bu arada şimdiden hayırlı olsun ...:1hug:
kizlar teldeyim yarim saattir,gelcem birazdan..
saol cnmtabiki cnmm pc de ise resim ataç var yukarıda browse tıklayıp resmı seçiyrsun.Sonrasında yükle diyorsun bu kadar cevapla de oldu bitti :)
saol cnm
dediğini yapamadım cnm ya :kedi: ekledim bi şekilde ama arka sayfalarda kaldı oda :roflol:Yapabildin mi canım?
dediğini yapamadım cnm ya :kedi: ekledim bi şekilde ama arka sayfalarda kaldı oda :roflol:
ekledim cnm ama küçük oldu resimler. bilmem görebiliormusun?resimi ekleyemedinmi gulsecım
aşkmelegi daveiyen çok güzel çok begendim hele kına için olanı çok sevdimmmm