Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bileydim gormedigini davet ederdim cnmcm valla,neyse olsun geldin ya..:içelim:Ne bileyim canım ya yeni fark ettim sayışır topiği, sen de hiç davet etmiyorsun yanikaydirigubbakcemile3
19.09.2010 Allah'ım nasip ederse EV-leneceğim tarih.zemuszemus
cnm biz bodruma gidiyoruz voyage-torba..Siz nereye gidiyosunuz canım? boshayallersmil
hoşgeldin cnm aramızaaaa olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3Merhaba kızlar, bir eylül gelinini daha aranıza kabul eder misiniz?kaydirigubbakcemile3
ya bileydim gormedigini davet ederdim cnmcm valla,neyse olsun geldin ya..:içelim:
hoşgeldin cnm aramızaaaa olumunekankayizsmile
iyi akşamlar kızlar napıyorsunuz bakemmm
cnm biz bodruma gidiyoruz voyage-torba..
cnm yok turla degil biz direk sitesinden ayarladik balayini..Ama biz martta ayarladik balayini 27 eylul-1 ekim arasi..Ordan da izmiri bi gezip doneriz dedik..arabayla gidicez cnm biz...kaydirigubbakcemile2Tur şirketiyle mi gidiceksiniz siz canım? Tur şirketiyleyse, hangisiyle? sempatiksalakcinni
gordun mu hannecim eylul gelinleri pek bi sicak,hemen aliveriyolar aralarina..kaydirigubbakcemile5baska topiklerde bulmak zor bence..zemuszemus
cnm yok turla degil biz direk sitesinden ayarladik balayini..Ama biz martta ayarladik balayini 27 eylul-1 ekim arasi..Ordan da izmiri bi gezip doneriz dedik..arabayla gidicez cnm biz...kaydirigubbakcemile2
kızlar bendede çok bişi kalmadı mobilyalar mutfak masası perdeler ankastreler kına kıyafetim falan hepsi bittibi tek gelinliğm kadlı. inş onada bu hafta sonu bakmaya başlıcam. nasıl resim eklendiğini bilmediğim için sizlerle paylaşamıroum :çok üzgünüm: şimdi sadece eşyalar yerleşince nasıl olucak merakım var sırnaşık şey
Selam Gelincikler Nasılsınız?
saol cnm. inş en kısa zamanda hepimiz bitiririz işlerimiziii......Hayırlı olsun canım. Allah bize de nasip etsin inşallah ya.
saol cnm. inş en kısa zamanda hepimiz bitiririz işlerimiziii......
mobilyada karar vermek biraz zor oluor inş hemen karar verebilirsin cnmİnşallah canım benim. Benim de beyaz eşyalar alındı, gelinlik tamam, kına kıyafeti zaten kolay. Mobilya bakıyoruz 3-4 ündür. 15 inde de mobilyalarımızı alacağız inşallah.