2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar ben buaradayım ama bugün koşuşturmam olacak anca akşama girer anlatırım neler yaptığımı.gelinlik bakacağız anneler nişanlımın ablası fln.sora mobilyalar beyaz eşyalar gelecek eve gideceğiz.inş herşey yolunda gider.öpüyorum sizleri

kızlar ben buaradayım ama bugün koşuşturmam olacak anca akşama girer anlatırım neler yaptığımı.gelinlik bakacağız anneler nişanlımın ablası fln.sora mobilyalar beyaz eşyalar gelecek eve gideceğiz.inş herşey yolunda gider.öpüyorum sizleri

şeker senin epey işin var bugün kolay gelsin. çoğu gitmiş azı kalmış ne güzel kaydirigubbakcemile3

Çoooooook güzel canım. Kanca ev'den mi aldın? Bi de kaça aldın? Orası çok yakın bana, dondurma kaşıkları beğendim de. Eğer fiyatlar iyiyse ben de bi gidicem. sempatiksalakcinni

Bunu beğendim bende canım;

824_buyuk.jpg

kaydirigubbakcemile5 çok güzelmiş şekerler aldıklarınız hele o dondurma kaşıklarına bayıldım. ben de daha o ayrıntılara giremedim. sadece yaklaşık 3 hafta önce bi internet alışveriş mağazasından melekli suplalarla kelebekli peçeteliklerimi alabildim. (fotoğrafını akşama koymaya çalışayım) opuyorumnanaktan

Bu arada GÜnAyDıN şekerler nasılsınız? ben dün akşam nihayet bohça alışverişimi bitirdim. şu stres bitse de gelinlik - ev bakma - mobilya seçme telaşına girebilsek. kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar,
ay karnımın ağrısından ölecem ya bu regl öldürüyo beni ilaç aldım hala geçmedi off offsenağlama

günaydın kızlar,
ay karnımın ağrısından ölecem ya bu regl öldürüyo beni ilaç aldım hala geçmedi off offsenağlama

canim cok gecmis olsun..benide öldürüyodu son 2 aya kadar..hapa basladim..zaten baslicaktim bikac ay evvel basladim doktor regl dönemimde sancin gider dedi..gercektende öle oldu..ben yataklik oluyordum simdi ise ne geldigini, ne gittigini anliyorum kaydirigubbakcemile3

kizlar bende buralardayim ama bugün yogunum o yüzden arada bakip yazicam opuyorumnanaktan

Bu arada GÜnAyDıN şekerler nasılsınız? ben dün akşam nihayet bohça alışverişimi bitirdim. şu stres bitse de gelinlik - ev bakma - mobilya seçme telaşına girebilsek. kaydirigubbakcemile5

hadi bakalim hayirli olsun canim:hulya:
bütün ailesine mi yaptiniz bohca yoksa sirf nisanlina mi?
kardesimde hepsine yaptik öldük bittikk sempatiksalakcinni
biz anlastik kayinvalidemlerle onlar bana bizde nisanlima yapcaz sirf boshayallersmile

canim cok gecmis olsun..benide öldürüyodu son 2 aya kadar..hapa basladim..zaten baslicaktim bikac ay evvel basladim doktor regl dönemimde sancin gider dedi..gercektende öle oldu..ben yataklik oluyordum simdi ise ne geldigini, ne gittigini anliyorum kaydirigubbakcemile3

kizlar bende buralardayim ama bugün yogunum o yüzden arada bakip yazicam opuyorumnanaktan

cnm biliyorum onu içince hiç ağrı olmuyo ama ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum oyüzden şansım yok ağrı kesicide geçirmiyo bayılacam ya kızların dertleri bitmiyo hiçç..

cnm biliyorum onu içince hiç ağrı olmuyo ama ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum oyüzden şansım yok ağrı kesicide geçirmiyo bayılacam ya kızların dertleri bitmiyo hiçç..

canim bende istemiyordum ama doktor bisicik olmaz dedi bilemiyorum artik eyvahedigeldismile mafoldumben
sürekli agri kesici icmekde saglikli degil dedi..
ay bu kadinlarin isi cok zor yaaaaa

ay evt ii değil biliyorum ama içtiğim halde böyleyim içmesem ne olur tahmin edemiyorum zaten artık ilaç etkide etmiyo bi süre sonra daha yüksek doz istiyo belki vucud...

hadi bakalim hayirli olsun canim:hulya:
bütün ailesine mi yaptiniz bohca yoksa sirf nisanlina mi?
kardesimde hepsine yaptik öldük bittikk sempatiksalakcinni
biz anlastik kayinvalidemlerle onlar bana bizde nisanlima yapcaz sirf boshayallersmile

sağolasın canım. biz tüm ailesine yapmadık canım anlaştık aramızda sadece birbirimize yapacağız bohçayı. israfa gerek yok. zaten her şeyi kendi imkanlarımızla yaptığımız için (daha düğün ev eşyası ev kirası derken) zorlanacağız. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,

canım ya geçmiş olsun. :sm_confused:
sende karın ağrısı bende stres yapıyor. tam nişan günümde regl olacağım. belirtiler 1 hafta önceden başlıyor bende. herkese ateş püskürüyorum. doktora gidip sakinleştirici bir hap varsa alacağım artık. her ay çekilmiyor. sevgilim anlıyor halimi bu ara seninle pek uğraşmayayım diyor ne yapsın o da alıştı artık.

kızlar diğer topiklerde okudum 2 ay önceden başlamak gerekiyomuş doğum kontrol hapına
maaşımı alınca kadın doğumcuya giymeyi düşünüyorum.hap kullanmamı nişanlımda istemiyo ama ilkten acemilikler olur bu sebeple ilk zamanlar kullanayım diyorum.bide balayına gidicez inş.oda regl dönemime rast geliyo bu sebeple ertelemek içinde mecbur kullanıcam
sizler ne yapmayı düşünüyosunuz taze gelincikler kaydirigubbakcemile5

bolcuğumm şekerli şerbet yapıp içmeyi dene iyi geliyo ayağınada çorap giy emi ayakların sıcakken faydası oluyor

canım ya geçmiş olsun. :sm_confused:
sende karın ağrısı bende stres yapıyor. tam nişan günümde regl olacağım. belirtiler 1 hafta önceden başlıyor bende. herkese ateş püskürüyorum. doktora gidip sakinleştirici bir hap varsa alacağım artık. her ay çekilmiyor. sevgilim anlıyor halimi bu ara seninle pek uğraşmayayım diyor ne yapsın o da alıştı artık.

saol tatlım:)

bolcuğumm şekerli şerbet yapıp içmeyi dene iyi geliyo ayağınada çorap giy emi ayakların sıcakken faydası oluyor

cnm işyerindeyim bide ayakkabım açık klimalar çalışıyo artık sıcak su torbası koydum karnıma.bu arada evt hap kullanacaksan 2 önce başlaman gerek etkili olması için doktorlar 1 ay öncede diyebilir ama bence nolur nolmaz 2 ay ii bence.:3:

kızlar diğer topiklerde okudum 2 ay önceden başlamak gerekiyomuş doğum kontrol hapına
maaşımı alınca kadın doğumcuya giymeyi düşünüyorum.hap kullanmamı nişanlımda istemiyo ama ilkten acemilikler olur bu sebeple ilk zamanlar kullanayım diyorum.bide balayına gidicez inş.oda regl dönemime rast geliyo bu sebeple ertelemek içinde mecbur kullanıcam
sizler ne yapmayı düşünüyosunuz taze gelincikler kaydirigubbakcemile5

canim bende basladim dogum kontrol hapina..2 ay önce..biraz erken oldu..ama agrilarim icin erken basladim..
evt agrilarim gitti..ama pekde memnun degilim aslinda..cok az regl oluyorum ya..buda sIkInti ve stres yapiyor bende :kedi:

Back