Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüzgarr ,
benimde iğne fobim vardı.Hatta nişanlıma sağlık görevlisine bir sürü soru sordu olmaz mı vs diye:) Oda kurtuluş yok dedi:)
Sonuçta oldum.çok az acıdı..Ve kuş gibi rahatladım..
Sen hataydasın galiba orada bulunur nikah tarihi.Ama burası istanbul sanmıyorum artık (hafta sonu)![]()
Ben de sendenim canım,bu 2 hafta içinde tahlilleri yaptırmayı düşünüyoruz bi aksilik olmazsa inşallah..Nişanlımın iğne fobisi var onu da bir şekilde göz ardı etmek zorundayız artık
Hayırlı olsunn canım kazasız belasız kullanırsın inşallah :Saruboceq: bayanların da iyi şöför olabileceklerini göster herkese kaydirigubbakcemile5
dilekcim hayırlı uğurlu olsun ehliyetin allahım kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah...
kkoras tatlım hoşgeldin... Nikah için bende de henüz bi gelişme yok...
gül canım hoşgeldin nasılsın...
hayırlı olsun mobilya işlerini aradan çıkarmışsın çok iyi canımkızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı
kızlar dün mutfak masamıda aldım mobilya olarak alınacak bişey kalmadı
teŞekkÜrler canım gÜl hoŞgeldİn
Storlu Ahşap Masa | Masa ve Sandalye sektörünün ilk ve tek internet portalı. Masa, Sandalye, Mutfak Masaları, Mutfak Köşe Takımları, Sandalyeler mutfak masam bu şekilde aldık kızlar rengini birazdaha acık mutfak dolaplarıyla aynı olsun diye
Kızlar bulaşık makinesini biz henüz almadık,Elektrolux nasıl , alan , kullanan var mı ?
Almayı düşündüğümüz bu makine 5 programlı ,700 tl
![]()
Baya hızlısın canım harika ,darısı bana valla![]()
Gülcüm canım herşeyi tamamlıyorsun valla sende hızlılardansın... Ben daha oturuyorum ne eşya ne mobilya ne ev... Herşey aynısı gibi...
rüzgarcım ben boshtan aldım bulaşık makinemi gri 4 programlı 1050 ye aldık peşin aldık indirim yaptılar annemlerde bosh kullanıyor gayet memnunuz tavsiye edrim
evet canım hızlandım artık benim suan sadce gelinlik,kına abiyem, ve nikah işlemlerim kaldı birde ufak tefek eksikler büyük işleri halletdik sayılır . çamasır mak. o marka hiç duymadım canım cevremde benim büyük beyaz eşyalarımın hepsi bekodan aldık küçük ev aletlerimde arzumun simdi sadce elektrik süpürgem kaldı onuda teyzem hediye alıcakmış sanırım bekodan alırım diyordu. sende iyi araştır sonuçta sürekli kullanıcagın bişey çok iyi incele canım
Teşekkür ederim kızlar büyüdü malesef..Allah'a çok şükür bi saygısızlığımız olmuyor birbirimize,ama haftada 1 gün iznimiz vardı birlikte vakit geçiremedik,en çok o koydu zaten dünden beride hiç konuşmadık.İkimizde çok stresliyiz herşeyi tek başımıza yapıyoruz.Ekstra borçlarımız var sorumluluklarımız çok ağır mutlaka ki yansıtıyoruz böyle birbirimize..Genelde ben alttan alırdım ama dün biraz suratım asıldı diye kızdı bana..Sebebide nikah işlemleri için evden geç çıktık biraz halledemedik..Ben erken çıkmıştım canımda ona sıkıldı biraz..Dediğim dedik bi insan benimki 1 günde halledebileceğimizi söylüyordu.Ama biliyorumki imkansız....Rapor için kan bile veremedik.Sağlık ocağı 10a kadar alıyormuş..Bunun için suratım asıldı biraz,o da buna kızdı...Biraz karışık anlattım kızlar sanırım ama kusura bakmayın kafam darma duman....