2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bize çok yakın canım, bizim buralarda öyle mağazalar çok var. Yalnız bu taraftakiler birazcık daha pahalı. Sen iyi almışsın amerikan servislerini, çok güzeller. Sitesindekinden daha ucuza almışsın. Ben bi ara uğrasam iyi olucak sanırım. :))
ugra kesinlikle cnm sen nerde oturuyosun...

Taksim'de. sempatiksalakcinni

ben de fatih'te normalde tek vasita ile gidebiliyorum ama bugun yolu bayaga uzattim..Once pasabahceye gittim istiklaldeki,sonra sislideki pasabahceye gittim..ordan da karakoye gectimkaydirigubbakcemile3 sabah da gelinlik provasina gittim,,yarin 2. ye gidicem,cuma 3. ye... agustosta 4.ye:hulya:

selam kızlar soulmate cim perdeler fln gelince çeker koyarım şimdik böle eksik eksik olmasın :D ya da olsun mu :D bilemedim gözüme güzel gözükürse hemen paylaşırım sizle zaten :D
miss curious cımmmm nası güzel amerikan servisler bunlar bayıldım.kanca ev neymiş ya.sitesi mi var onun?ay ben ne cahilim yau :D
soulmate immm dondurma şeklindeki kaşıklar da çok şirin
alemsiniz kızlar ya nerden bulursunuz böle şeyleri :D

ben de fatih'te normalde tek vasita ile gidebiliyorum ama bugun yolu bayaga uzattim..Once pasabahceye gittim istiklaldeki,sonra sislideki pasabahceye gittim..ordan da karakoye gectimkaydirigubbakcemile3 sabah da gelinlik provasina gittim,,yarin 2. ye gidicem,cuma 3. ye... agustosta 4.ye:hulya:

Misafir gelince bişey diyemeden çıktım kızlar ama hemen okudum konuşulanları kaydirigubbakcemile3 bizim burda hiç öğle yerler yok ikeaya gitmek çok istiyorum mesela gg dan bakıyorum hep gidemezsem netten alıcam artık. ya kızlar ben daha hiç bakmıyorum gelinlik falan nedense bana bişeyler oldu hiç heves yok gibi sanki ne oluyor bana mafoldumben Sen ilk provana gitmişsin bile...

selam kızlar soulmate cim perdeler fln gelince çeker koyarım şimdik böle eksik eksik olmasın :D ya da olsun mu :D bilemedim gözüme güzel gözükürse hemen paylaşırım sizle zaten :D
miss curious cımmmm nası güzel amerikan servisler bunlar bayıldım.kanca ev neymiş ya.sitesi mi var onun?ay ben ne cahilim yau :D
yaww cnm okuya okuya arastira arastira bi hal oldum valla..kaydirigubbakcemile3
tesadufen denk geldi cnm..Bi de eskiden besiktasta oturuyodum ben ise gidip gelirken dikkatimi cekiyodu..kaydirigubbakcemile2

Misafir gelince bişey diyemeden çıktım kızlar ama hemen okudum konuşulanları kaydirigubbakcemile3 bizim burda hiç öğle yerler yok ikeaya gitmek çok istiyorum mesela gg dan bakıyorum hep gidemezsem netten alıcam artık. ya kızlar ben daha hiç bakmıyorum gelinlik falan nedense bana bişeyler oldu hiç heves yok gibi sanki ne oluyor bana mafoldumben Sen ilk provana gitmişsin bile...
cnm benim zaman kisitli o yuzdenkaydirigubbakcemile4 ard arda gidiyorum provalara eve donuyorum o yuzden bana bakma sen..

miss cim senin bu aldığın amerikan servisi ineternett ne diye geçiyor tam modeli çıkaramadım ya ben de online sipariş mi versem diyorum çok hoşuma gitti de

miss cim senin bu aldığın amerikan servisi ineternett ne diye geçiyor tam modeli çıkaramadım ya ben de online sipariş mi versem diyorum çok hoşuma gitti de

hasır servis sanırırm ama o zaman senin aldığının 2 katı fiyat ya :( niyeeee
cnm ya sorma sonunculari ben aldim hic ellerinde kalmamisti hatta 12 tane alicaktim bitti dediler..Bi daha gelirse sonra da alabilirim dedim ama sanmam dedi adam..:çok üzgünüm:

yaww cnm okuya okuya arastira arastira bi hal oldum valla..kaydirigubbakcemile3
tesadufen denk geldi cnm..Bi de eskiden besiktasta oturuyodum ben ise gidip gelirken dikkatimi cekiyodu..kaydirigubbakcemile2

cnm benim zaman kisitli o yuzdenkaydirigubbakcemile4 ard arda gidiyorum provalara eve donuyorum o yuzden bana bakma sen..

İyi bari içime su serptin geç kaldım diye panik oluyorum ben ama halada çıkıp bakmıyorum.. Aramız bozuk 2 gündür kavgalıyız içimden gelmiyor o yüzden bakmıyorum :((

Yakınmışız canım. :)) Ohh gezmişsin ne güzel. sempatiksalakcinni

Koy tabii canım, bi evini de görelim bari. :teytey: Netten buluyorum ben canım, araştırınca herşey bulunuyo işte. Çok değişik geldi kaşıklar bana, dün dondurmalık almıştım dipleri renklilerden. Şimdi bunları görünce tamamlasam mı bu şekilde dedim. sempatiksalakcinni

Ben sana direk adresi yazim canım, ama miss_curious netteki fiyattan daha ucuza almış mağazasından. :))

Hasr Servis | Amerikan Servis | Kanca Ev

canım soulmate immm evet tahmin ettiğim ürünmüş ama hepsini almış miss cim :D
bence de al sen o kaşıkları pek şirin

İyi bari içime su serptin geç kaldım diye panik oluyorum ben ama halada çıkıp bakmıyorum.. Aramız bozuk 2 gündür kavgalıyız içimden gelmiyor o yüzden bakmıyorum :((
yook ya bana kalsa ben daha bakmazdim ama malum antalyaya gidicem fatih'te oturup da burdan gelinlik begenmemek olmazdi..Olur boyle seyler yaaa dugun zamanlari tartismalar artiyo malesef..alsanaalsanasmile

canım soulmate immm evet tahmin ettiğim ürünmüş ama hepsini almış miss cim :D
bence de al sen o kaşıkları pek şirin
farkli renkleri vardi ama cnm ben de uzuldum simdi...:çok üzgünüm: Kizlar ablam basimda azcik da ben nete giriyim dio ben musait olunca girerim yine..

farkli renkleri vardi ama cnm ben de uzuldum simdi...:çok üzgünüm: Kizlar ablam basimda azcik da ben nete giriyim dio ben musait olunca girerim yine..
yok tatlım üzülme yau.sen güle güle kullan muck.

Bi ara gidicem canım, inşallah onlardan bulabilirim. Benim şansıma da kalmayabilir. sempatiksalakcinni
acele et şeker cidden kalmayabilir

Günaydın kızlar...

Miss Curious canım amerikan servislerin çookkk güzelmiş güle güle kullan...

Soulmate tatlım dondurma kaşıkları da ne güzelmiş öyle... Ben daha bu tarz ince şeylere bakamıyorum.... Temel eksikleri halledeyim sonra bakarım derdindeyim...

Back