2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Benim midede sorun var ama bi deneyim şu elma sirkesini fazla ağrıtmazsa devam ederim artıkkkk....

Ohhhh bi güzel gelinlikten evvel kilo vermiş olurum...

Sabah halkeğitime gittim geldim yazamadım. Çıtır gelin adayları kader arkdaşlarım hoş buldummmmm kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kiloiçin ılık su içiyorum ama bilmiyom verdimmi ılık su şu etkisinide gördüm benim midemde gastrit var onada iyi geldi eskisi gibi mide agrısı çekmiyorum yemegide azlttım bazen aç geziyom bazen yiyom öle yani 2-3 kilo fazlam var bana göre herkes iyisin tam diyor ama nebilim bana fazla geliyo sanki

nasılsınız hatunlar :D
bugün anca gelebildim çünkü yarın mobilyalar ve beyaz eşyalar gelecvek inş.temizlik yaptık.çokk yorulduk bi de cam fln silinmedi düşünün.
daha kim bili kaç kez daha sileceğiz işte ama boya pisliği gitsin diye temizlendi.
buara baya hızlandık hadi hayırlısı :D
gelinlik için de annelerle gidip yer seçeğiz modelime karar verdim zaten.o da salı çarş fln olacak sanırm.
öle işte benden haberler bunlar.
hepinizi öpüyorummm.bu arada artık burayı okumayınca sizlerle olanları paylaşmayınca bi boşluk hissediyorum.gelir gelmez hemen net i açtım sizi okuyayım diye :Dsempatiksalakcinni
çogu kızlarımız gelinlik ve kınalıklarını halletmiş hayırlı olsun ben daha bakamadım bugünde bulaşık mak. ve tv kaldı onları bakıcaz suan kimsenin aklında değil gelinli,k kınalık falan

kıyamam ben sana yaaaaa bugün baya konuşmussunuz kızlarla ama baktın bişi demiyorlar dediğin gibi canım sen git ayarla gidelim diye değil gidiyorum diye hbr ver.gelen gelir.sen istediğini seç.kimseyi karıştırma
kızlar günaydınnkaydirigubbakcemile3
haftasonu gelinlik siparişimi verdim sonunda basene kadar oturacak ve altı kabarık olacak straplez üzeri inci swaroski taş işlicekler ayy çok merak ediyorum umarım istedğim gibi olur 1.500den zar zor 1.100 indirdik bakalım artık:)
bu arada yatağımızı da aldık medlineden visco 700 tl ye zor indirdik çünkü normal fiyatı 960 tl. ama çok rahat yanındada yine visco 2 adet yastık hediyesi vardı onların fiyatı normalde 100 tl. ama güzel bişe aldık yani tavsiye ederim kızlar:))

hayırlı olsun şekerimmmmm.ben de aynı senin istediğin modelden istiyorum ama üstü straplez değil sağolsun luxxor bi model gösterdi aynı öle bişi istiyorum göğüs kısmı dantel altı drape.yatağı da ben de visco istiyorum 700 e ii almışşsın aslında.güle güle kullan cnm
anlattığına göre hayal ettimde kulağa çok hoş geliyorrrdelikafadulden
provaya falan gidince resmini gösterirsin
bende basene kadar otursun istiyorum ama zayıf olduğum için önermiyorlar :çok üzgünüm:
hayır tatlım asıl belin ince olduğu için asıl sana olur.öle düşünme.bel oyuntun varsa süper durur

günaydin güzellerriiiiim bayanssulusmile
hepinize iyi haftalar diliyorum..olumunekankayizsmile

ya bakiyorumde bizim gelinlerin hepsi citi piti ne güzel yokmu benim gibi 1.79 boyda ve 65 kiloda olan azcik balik etli kaydirigubbakcemile3

yeni aldiginiz herseeeey hayirli olsun güzeller..opuyorumnanaktan

bende daha gelinlik bakamayanlardanim:sinifsinif:
temmuz sonu artik ama yatisir bence boshayallersmile
perikızımmmmmmm seni kilon bıyuna göre tam ideal be.saçmalama

evet sağolsun. bi de inci takım aldırmış yıllar önce gelinime diye. bana nasip oldu. kzıım istersen düğünde tak bunları dedi. gelinliğimin üzerinde de gayet şık duracak. ayrıyeten set de alacak. galiba iyi bir kayınvalideye düştüm. zemuszemus

kesinlikle çok cici bir kayınvalide belli.:teytey:[

Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmm

bugün anca gelebildim çünkü yarın mobilyalar ve beyaz eşyalar gelecvek inş.temizlik yaptık.çokk yorulduk bi de cam fln silinmedi düşünün.
daha kim bili kaç kez daha sileceğiz işte ama boya pisliği gitsin diye temizlendi.
gelinlik için de annelerle gidip yer seçeğiz modelime karar verdim zaten.o da salı çarş fln olacak sanırm.
hepinizi öpüyorummm.bu arada artık burayı okumayınca sizlerle olanları paylaşmayınca bi boşluk hissediyorum.gelir gelmez hemen net i açtım sizi okuyayım diye :Dsempatiksalakcinni

kıyamam ben sana yaaaaa bugün baya konuşmussunuz kızlarla ama baktın bişi demiyorlar dediğin gibi canım sen git ayarla gidelim diye değil gidiyorum diye hbr ver.gelen gelir.sen istediğini seç.kimseyi karıştırma

hayırlı olsun şekerimmmmm.ben de aynı senin istediğin modelden istiyorum ama üstü straplez değil sağolsun luxxor bi model gösterdi aynı öle bişi istiyorum göğüs kısmı dantel altı drape.yatağı da ben de visco istiyorum 700 e ii almışşsın aslında.güle güle kullan cnm

hayır tatlım asıl belin ince olduğu için asıl sana olur.öle düşünme.bel oyuntun varsa süper durur

perikızımmmmmmm seni kilon bıyuna göre tam ideal be.saçmalama

kesinlikle çok cici bir kayınvalide belli.:teytey:[

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmm

hoşbuldummmmm opuyorumnanaktan sanada kolay gelsinnn Allah o günleri göstermeyi bizede nasip etsin :Saruboceq:

evt canim..ama 1 saat diil..giyinip 2 saat evde kosturmak lazim anca öyle anlasilir bence kaydirigubbakcemile2

arkadasinin bebisi hayirli olsun canim..
umarim sende diledigin gibi bir kina kiyafeti bulabilirsinboshayallersmile

Teşekkür ederim canım. :)) Bi bakmaya başlasam, kafamda bi modelde yok. Bi de ben çok kararsız biriyim, çok zor olucak herhalde. Siz nasıl kıyafet giyeceksiniz? Hazır olanlar resimleri paylaşırsa benim için iyi olur. boshayallersmile

Burda ben bi eksikmişim yahu :) soulmate84 çok teşekkür ederim beni davet ettiğin için :* . Bu arada ne kadar çok 25. eylül de evlenen var :dance:

Rica ederim canım, artık senin yerin burası. :* Sende anlat nelerini aldın, nelerin eksik, balayına gidicek misiniz? sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

makyajınızın nasıl yaptırcağınıza karar verdinizmi kızlar
ben geri simli tonlarda yada kuyruklu eylınerdan oluşan porselen profosyonel makyaj istiyorum.renkli farlar falan güzel durmuyor zannımca

Ben dore rengi düşünüyorum, renkli makyaj istemiyorum, pembeli mavili gibi.

Hoşgeldin canım, kolay gelsin size. Ne güzel ev işlerini halletmişsiniz. Yarın mobilyaları falan yerleştirince foroğraflarını çekip bizimle paylaşırsın artık. sempatiksalakcinni

[/QUOTE][/QUOTE]
Teşekkür ederim canım. :)) Bi bakmaya başlasam, kafamda bi modelde yok. Bi de ben çok kararsız biriyim, çok zor olucak herhalde. Siz nasıl kıyafet giyeceksiniz? Hazır olanlar resimleri paylaşırsa benim için iyi olur. boshayallersmile

Rica ederim canım, artık senin yerin burası. :* Sende anlat nelerini aldın, nelerin eksik, balayına gidicek misiniz? sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

Çok mutlu oldum benide bahrınıza bastığınız için çok teşekkür ediyorummm şeniz çeyizimden bir kaç bişey çeyizimize neler aldık bölümüne koydum. Şimdi bi kaç eksiğim kaldı onlarıda evi tutunca alıcam nişanlım dükkan açma derdinde olduğu için benimle pek bişey paylaşmıyor senağlama Borçlu evleneceğimiz için gidemiycez yazın rahat rahat ideriz diyor. bende düğünden sonra evde durmak istemiyorum en azından 2-3 günlüğüne ağvaya kaçalım istiyorum oda dur bi düğünü halledelim deyip beni sinir ediyor delikafadulden.. Ben ağvadaki bütün otellere mail attım bile :jeyyar: :dance:

Çok mutlu oldum benide bahrınıza bastığınız için çok teşekkür ediyorummm şeniz çeyizimden bir kaç bişey çeyizimize neler aldık bölümüne koydum. Şimdi bi kaç eksiğim kaldı onlarıda evi tutunca alıcam nişanlım dükkan açma derdinde olduğu için benimle pek bişey paylaşmıyor senağlama Borçlu evleneceğimiz için gidemiycez yazın rahat rahat ideriz diyor. bende düğünden sonra evde durmak istemiyorum en azından 2-3 günlüğüne ağvaya kaçalım istiyorum oda dur bi düğünü halledelim deyip beni sinir ediyor delikafadulden.. Ben ağvadaki bütün otellere mail attım bile :jeyyar: :dance:

Bütün sonbahar gelinlerini topluyoruz canım. :)) Çeyizini gördüm, hepsi çok güzel. Güle güle kullanırsın inşallah. opuyorumnanaktan

hoşgeldiiiinnnnnnnn zemuszemus

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan Halletin mi amerikan servisi işini? olumunekankayizsmile

hosbulduk canlarim..Ya canim sıkılıyo evde alismisim ya kisin yogun tempoda calismaya otur otur....
Amerikan servis isini cozdum cnm fena arastirdim amakaydirigubbakcemile3 yakinda su dekorasyon dergilerinde is ariycam:hulya:

x43s7b.jpg

25kloo2.jpg

2cxhksl.jpg

Çoooooook güzel canım. Kanca ev'den mi aldın? Bi de kaça aldın? Orası çok yakın bana, dondurma kaşıkları beğendim de. Eğer fiyatlar iyiyse ben de bi gidicem. sempatiksalakcinni

Bunu beğendim bende canım;

824_buyuk.jpg

cok farkli ve guzel daha once hicbi yerde gormedim cnm..Gitttim gittim kanca eve..:1: fiyatlar soyle cnm sitesinde yazan fiyatidir eger varsa..Genel olarak cok ucuz diil ama idare eder..ben amerikan servis setinin tanesini 4.5 tl ye aldim sitesinde sanki daha pahaliydi..Zaten toptan satislari varmis normalde,apartman dairesine giriyosun oyle magaza diil 3. katta falan..

cok farkli ve guzel daha once hicbi yerde gormedim cnm..Gitttim gittim kanca eve..:1: fiyatlar soyle cnm sitesinde yazan fiyatidir eger varsa..Genel olarak cok ucuz diil ama idare eder..ben amerikan servis setinin tanesini 4.5 tl ye aldim sitesinde sanki daha pahaliydi..Zaten toptan satislari varmis normalde,apartman dairesine giriyosun oyle magaza diil alt katta falan..

Bize çok yakın canım, bizim buralarda öyle mağazalar çok var. Yalnız bu taraftakiler birazcık daha pahalı. Sen iyi almışsın amerikan servislerini, çok güzeller. Sitesindekinden daha ucuza almışsın. Ben bi ara uğrasam iyi olucak sanırım. :))

Back