2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar günaydınnkaydirigubbakcemile3
haftasonu gelinlik siparişimi verdim sonunda basene kadar oturacak ve altı kabarık olacak straplez üzeri inci swaroski taş işlicekler ayy çok merak ediyorum umarım istedğim gibi olur 1.500den zar zor 1.100 indirdik bakalım artık:)
bu arada yatağımızı da aldık medlineden visco 700 tl ye zor indirdik çünkü normal fiyatı 960 tl. ama çok rahat yanındada yine visco 2 adet yastık hediyesi vardı onların fiyatı normalde 100 tl. ama güzel bişe aldık yani tavsiye ederim kızlar:))

günaydın canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanınkaydirigubbakcemile3

anlattığına göre hayal ettimde kulağa çok hoş geliyorrrdelikafadulden
provaya falan gidince resmini gösterirsin
bende basene kadar otursun istiyorum ama zayıf olduğum için önermiyorlar :çok üzgünüm:

18 eylül canım eyvahedigeldismile

tatlım bence sende bak artık çünkü gelinlikçiler çok yoğunlaşıyorlar artık aceleye getirirsen istedğin gibi bişey olmaz sonra.

anlattığına göre hayal ettimde kulağa çok hoş geliyorrrdelikafadulden
provaya falan gidince resmini gösterirsin
bende basene kadar otursun istiyorum ama zayıf olduğum için önermiyorlar :çok üzgünüm:

cnm zaten o modeller kilolu olanlara güzel olmazki çünkü bel oyuntun falan belli oluyo baseene kadar oturduğu için oyüzden gayet zarif ve şık oluyo bende 59 kiloyum yani bence kilolu insanlarda o model hoş durmaz çünkü bütün hatların ortada olacak tatlım bence vazgeçme istedğin modelden gayet şık bi modelzemuszemus

18 eylül canım eyvahedigeldismile
seninde az kalmış canım

ay çok meak ettim senin gelinliği yaff

kıslar evet gelinlik işini halledin ben halletmedim ama gelinlikçiler bir an ce karar verin gelin diyor

seninde az kalmış canım

ay çok meak ettim senin gelinliği yaff

bolcuğumuzun gelinliğini bende çok merak ettim valla tam hayalimdeki gibi zevklerimiz aynı galiba ben 48 kiloyum inlaşşah bende de güzel durur merakla bekliyoruz resimleriniolumunekankayizsmile

günaydın canım. hayırlısı olsun bakalım. umarım en güzeli olur. fiyatı da uygunmuş. kaydirigubbakcemile3

kıslar evet gelinlik işini halledin ben halletmedim ama gelinlikçiler bir an ce karar verin gelin diyor
evt cnm doğru sölüyorlar yani yani sıraya alınıyo en azından kafan rahat oluyo acele acele sonra düzgün yapılmaz bide allah korusun..

günaydınn kızlaropuyorumnanaktan
günaydın tatlımkaydirigubbakcemile3

bolcuğumuzun gelinliğini bende çok merak ettim valla tam hayalimdeki gibi zevklerimiz aynı galiba ben 48 kiloyum inlaşşah bende de güzel durur merakla bekliyoruz resimleriniolumunekankayizsmile

ayy kızlar valla bende çok merak ediyorum inanın elimde bi modelde yokki gösterim bunun gibi diyim ama hayalimde var işte umarım çok güzel olur:)):dance:

bizim düğünümüzde bayranım 1. ve 2. günü olacak inşallah düğün adına hiç bi hazırlığımız yok daha çeyizim tamam sayılırda nikah,düğün,kına gecesi için hiç bi hazırlık yapmadık yetişirmi bilmiyorum artık

benimde 30 ekimde temmuzun sonu gibi halletmeyi düşünüyorum gelinliği
dün annemle konu gelinlikten açıldı kaynanam demiş gelinliği ben seçicem dedim olduu nişanlımı kandırdım çok ince bi askı olucak oda tutması içinmiş allahım ya ona kesin laf edicekler ama nişanlım izin verdiktn sonra giyerm

Günaydın şekerler :)) hepinize iyi haftalar diliyorum. sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık. umarım tüm işlerimiz yolunda gider. ben dün kayınvalide ziyaretindeydim. eve epey geç saatte geldik. yatak örtüsü almış bana 1 tane beğenmezsen değiştirirz dedi. baktım gül kurusu boncuklu güzel hoşuma da gitti. kalsın dedim. değiştirmeyin. sandığı açmış havlular, masa örtüleri, mutfak perdesi (el yapımı) vereyim de ister kullanırsın ister kullanmazsın !! dedi. saolun elinize sağlık dedim. ne yapayım artık almasam o değil. annem de hep demişimdir sakın bana öle masa örtüsü falan yapma kullanmam diye. şimdi de onları alma durumunda kalınca biraz tuhaf oldu tabii haliyle :)) kaydirigubbakcemile2

canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan aldıklarını gelinliğinide merak ettim provalarda resim çekersen burayada eklersin canım

merhaba canım. az kalmış senin de . bence bir an önce hazırlıklara başla. özellikle düğün salonu ve gelinlik konusunda. opuyorumnanaktan

ooo canım bence başla hazırlıklara anca yetişir
ramazanda insan hiç bir şey yapası gelmiyo:hulya:

benimde 30 ekimde temmuzun sonu gibi halletmeyi düşünüyorum gelinliği
dün annemle konu gelinlikten açıldı kaynanam demiş gelinliği ben seçicem dedim olduu nişanlımı kandırdım çok ince bi askı olucak oda tutması içinmiş allahım ya ona kesin laf edicekler ama nişanlım izin verdiktn sonra giyerm

giy tabi senin düğünün ama gönlünü almak istersen iyi biriyse nırak fikrini söylesin hava hoş de sonra kendi bildiğini yap gene ben hep üle yapıyorum öle yaptığımdan şuan kanka gibiyiz kaynanayla sempatiksalakcinni

günaydın canım. hayırlısı olsun bakalım. umarım en güzeli olur. fiyatı da uygunmuş. kaydirigubbakcemile3

ay evt herşeyi biz kendimiz yaptığımız için uygun fiyat bulmak zorundaydım ama hem istedğim gibi bişe oldu hemde fiyat ii oldu en kaliteli malzemelerden kullanacak bide yani.aslında mağazanın bulunduğu konuma göre değişiyo biliyomusunuz benim bu yaptıracağım gelinliği başka mağazada sordum 2500 dediler yani onada dikkate edin bence sırf mağazanın yeri güzel yerde diye adamlar aynı malzemeyi kullansada dünya para alıyorlar buda benden dip not olsun sizeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…