• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz

canım kolay gelsin bence beyaz eşyalar gelsin onları yerleştirirsiniz makinelerin bağlantıları falan var döküntüsü oluyor gerçi mobilyalarında kurulumu falan oluyor :bbo:

Ohh undo süpersin valla hem tatil hem hazılrıklar en güzelini yapıyorsun arada bi uzaklaşmak lazım bu stresten .Allah muhabbetinizi daim etsin ne güzel

lepi halılar süpermiş bu arada canım iyi günlerde kullaninşallah ben de böyle modern desenli bişiler istiyorum. Klasik halı hiç istemiorum ama sanırım kayınvalidem bi tane halı almış bize sormadan etmeden:/ umarım çok klasik ve sevmeyeceğim bişi değildir bi tepki de gösteremezzsin ayıp olur sermem etmem diye

saol canım sen de o dediğin yerden bak al
benim henüz koltuğum yok ama aldığım halı herşeye uyar cinsten mesela
sen de o şekilde alırsan kampanyadan da yararlanmış olursun

cnm ben halilarimi antalyadan alicam artik istanbuldan ayriliyorum malesef...:1no2:
halılara da cnm sıkıldıkca bakiyim ben artik kafamda olsun bisiler.....

evet canım git dolaş fikrin olsun
artık eskisi gibi değil 1000 çeşit ürün var elbet bulursun güzelini

bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz

slm şekerler 2 gündür uğrayamadım malum nişan için hazırlıklarım devam ediyor. siz evi yerleştirmeye bile başlamışsınız. ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben cuma iş çıkışı görümcemle buluştum. set beğenmeye gittim. 3 tane beğendim artık hangisini uygun görürseniz siz alın dedim. 1 tane çok güzel ayakkabı aldık.Dün de ikeaya gidip hasır sepet aldım. onu güzelce süsleyip bohçamı içine koyup vereceğim. :teytey:

pastamı da seçtim. masa dekoru için de aklımda bir kaç küçük şey var.
dün kayınvalidemle görüştüm. yıllar önce yurtdışından inci kolye - küpe ve yüzük getirtmiş. 1 gün gelinime veririm diye. çok hoşuma gitti. muhtemelen gelinliğimin üzerine set yerine o kolyeyi takacağım. bugün de ailece akşam ziyareltlerine gideceğiz . (çok şey yazmışım ama paylaşmak istedim şekerler. ha bu arada nişan elbise ve ayakkabımı profilde resime ekledim. bakıp fikir verirseniz sevinirim zemuszemus

canım kolay gelsin bence beyaz eşyalar gelsin onları yerleştirirsiniz makinelerin bağlantıları falan var döküntüsü oluyor gerçi mobilyalarında kurulumu falan oluyor :bbo:

hımm tamam dilekçim o zaman önce beyaz eşyaları halledelim doğru diosun bağlantısı vs. pislik çıkabilir saol tatlımolumunekankayizsmile

slm şekerler 2 gündür uğrayamadım malum nişan için hazırlıklarım devam ediyor. siz evi yerleştirmeye bile başlamışsınız. ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben cuma iş çıkışı görümcemle buluştum. set beğenmeye gittim. 3 tane beğendim artık hangisini uygun görürseniz siz alın dedim. 1 tane çok güzel ayakkabı aldık.Dün de ikeaya gidip hasır sepet aldım. onu güzelce süsleyip bohçamı içine koyup vereceğim. :teytey:

dün kayınvalidemle görüştüm. yıllar önce yurtdışından inci kolye - küpe ve yüzük getirtmiş. 1 gün gelinime veririm diye. çok hoşuma gitti. muhtemelen gelinliğimin üzerine set yerine o kolyeyi takacağım. bugün de ailece akşam ziyareltlerine gideceğiz . (çok şey yazmışım ama paylaşmak istedim şekerler. ha bu arada nişan elbise ve ayakkabımı profilde resime ekledim. bakıp fikir verirseniz sevinirim zemuszemus

deliciouscum ne güzel valla hayırlı olsun cicilerin senin nişan mı olacak bu hafta? ben konuya tam vakıf deilim debilmiyorumkismile kıyafetine de hemen bakıyorumgamyoncuiremsu

ay canım baktım az önce ve de 6 gün kaldı demişsin hemen vakıf oldum şimdi ehehehkaydirigubbakcemile3 çok güzel ayakkabılar da kıyafet de pek güzel olacağına eminim o gün eniştenin gözü kamaşabilir;)

tema_siyah_yemek_buyuk.jpg

yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım

Kamelya_KKahve_COMPLETE.jpg

salon halım bu

mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S
güle güle kullan canımmmmmmmmmm

curious söleseymiş ya kıza bu gitmez diyee:)
şaka bi yana demeleri gerek
bi tanesi dedi benim gittiklerimden kadın abartmiyim 100 numara sütyen takıodur heralde
kalçada baya büüyük kocaman
şu balık gibi dar kesim modellerden istiomuş onlar size geitmez biz size böle bişi yapalım
ben ismimi kötü gelinlik dikmiş diye zedeleyemem dedi:D

canım halılaraı indrimden aldım ben daha dorusu kaptım diyim:)
arstil bunlar normal fiyatlarını bilmiyorum ama ben ucuzdan biraz pahalıya aldım:)
normalde halılar 300 den başlıo işte sıklığına yapısına desenine göre güzelim

lepiiiiiiii benim balık eteklerden olacak inşallah denedim bugün altı böle kat kat basene kdr da oturannnn ama ben zayıfım :) 169 a 55 kilo bana olur demi :D

Ben de burda bi halıcı buldum 1 alana 1 bedava şeklinde tanesi 400e gelio yani 800e 4 halı alabiliyorsun. umarım biz alana kadar kampanyayı bitirmezler çok güzel modeller vardı.:bbo:

nerde şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güle güle kullan canım

ay canım baktım az önce ve de 6 gün kaldı demişsin hemen vakıf oldum şimdi ehehehkaydirigubbakcemile3 çok güzel ayakkabılar da kıyafet de pek güzel olacağına eminim o gün eniştenin gözü kamaşabilir;)

luxxorum hatun modaya gittim bi model denedim.balık etek.böle eteği kat kat.üstü de straplez di ama çok güzel oldu.2200 lira.üstünede dantel yapıılır dedşçbaşka bi yere gittim senin dün bana gösterdiğin göğüse kdr dantel altı drape olan var ya onu gösterdiler.altına balık etek yaparız dediler 1500 fln.öle yaniiii kafamda netleşti anlıcan.senin de sayendeeeeeeeeeeeea.s.

ayy canım benim ozycim sevindim valla çok hadi gözün aydın fiyatı da iyimiş peki büyük çarşıda mı denedin yine? benim de katkım olduysa ne mutlu bitanem. Bu arada halıcının yeri nerde bilio musun Dikmen caddesi üzerinde Oğuz halı mobilya diye bir yer. Şimdi ben daha mobilyalar gelmediği için eve bi yerleştirsek, arada kalan boşluğu ölçüp biçip ona göre alıcam halıyı. Ondan dolayı artık kampanyası kaçarsa da b ay önce gelmiştik görmüştük vs. diye çingene yatıp pazarlık ederiz napiimbayanssulusmile

ayy canım benim ozycim sevindim valla çok hadi gözün aydın fiyatı da iyimiş peki büyük çarşıda mı denedin yine? benim de katkım olduysa ne mutlu bitanem. Bu arada halıcının yeri nerde bilio musun Dikmen caddesi üzerinde Oğuz halı mobilya diye bir yer. Şimdi ben daha mobilyalar gelmediği için eve bi yerleştirsek, arada kalan boşluğu ölçüp biçip ona göre alıcam halıyı. Ondan dolayı artık kampanyası kaçarsa da b ay önce gelmiştik görmüştük vs. diye çingene yatıp pazarlık ederiz napiimbayanssulusmile

hmm orayı bilmiyorum canım araştırayım bi.büyük çarşıda evet ama işhanı kapalı olduğu için sadece 1 yere bakabildim büyk çarşıda.öel bakalım model netleşti kafamda.şimdi iyice araştırıp fiyat araştıracağım bu hafta fln kesinleşir inşallah.bi de o kampanya devam eder bence takma kafayı muck

hmm orayı bilmiyorum canım araştırayım bi.büyük çarşıda evet ama işhanı kapalı olduğu için sadece 1 yere bakabildim büyk çarşıda.öel bakalım model netleşti kafamda.şimdi iyice araştırıp fiyat araştıracağım bu hafta fln kesinleşir inşallah.bi de o kampanya devam eder bence takma kafayı muck

İnşallah canım bakalm. Eğer zamanımız uyuşursa ben de gelirim senle hem tanışırız. haber verirsin.öptümkaydirigubbakcemile5

saol sanım. birazdan çıkıyoruz kayınvalide ziyaretine bakalım nasıl geçecek . aileler olarak 2.defa görüşecekler. öptüm sizi

İnşallah canım bakalm. Eğer zamanımız uyuşursa ben de gelirim senle hem tanışırız. haber verirsin.öptümkaydirigubbakcemile5

tabi ki cnm niye olmasınnnnnnnnnnn.öptüm ben de

saol sanım. birazdan çıkıyoruz kayınvalide ziyaretine bakalım nasıl geçecek . aileler olarak 2.defa görüşecekler. öptüm sizi

ohhh ne güzel ziyaretler heyecanlar hadi kolay gelsin :D
benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin sılacım.hayırlı olsunnnnnnn

tema_siyah_yemek_buyuk.jpg

yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım

Kamelya_KKahve_COMPLETE.jpg

salon halım bu

mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S

halılar çok şık,evine yerleşince eşyalarla bütünleşince çok daha şık olacağına eminim .Hayırlı olsun.Güle güle kullann.. opuyorumnanaktan

Bizim halılarımızı biz nişanlımla tek tek araştırıp seçtik ve çizime yolladık.Fabrikadan bugün halılarımızın bitmiş olduğunu öğrendik :içelim: Akrabamız halı fabrikasında,bizim için çok iyi oldu. kaydirigubbakcemile5

benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin nursesila :)) a.s.

Başta emel_1988, ruzgarr olmak üzere kızlar selamlaaar...Malum yorucu bi haftasonunun ardından ancak yazabiliyorum yine...Bu saattede online buldum yaaaalkisalkisalkisSevindim şimdi...
Bu arada lepicim siyah beyaz halın gerçekten çok şıkmış güle güle kullan tatlım..
Yarın izinliyim ve çok mutluyum çok güzel birgün olcak inşallah istediğim şeyi gerçekleştirebilirsek...Yarın akşam paylaşçam sizinlekaydirigubbakcemile5Çok heyecanlıyım..
Yarın erken uyanmam gerekecek o yüzden geçmişe bi göz atıp bi iki yorum yapıp ufaktan yatmalıyım sanırım...Yarın için herkese iyi çalışmlar şimdidenopuyorumnanaktan....

Back