![]()
yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım
![]()
salon halım bu
mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S
Halıların çok güzel canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan
selam kızlar... nasılsınız nasıl geçiyor pazar gününüz??
biliosunuz kayınvalidemin yanında tatildeyim.. bilgisayarım ve internetim de var :) şimdi mantı yapıcaz beraber :)
miss curious'cum gelinliğin pek güzelmiş... çok güzel olucaksın yine... lepicim aldıkların çok güzel. iyi günlerde kullan tatlım
Hamarat gelinimiz yine mantıları döktürüyo. Afiyet olsun canım, kaynananın gözüne girmişsin bile sen. kaydirigubbakcemile3
kızar sizde herkes antalyaya mı gelin gidiyo?
Ben İstanbul'dayım canım. İstanbul'dan bi kaç gelin daha var, Ankara'dan var, heryerden var. kaydirigubbakcemile3
bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz
Beyaz eşyalar kurulsun, sonra mobilyalar yerleştirilsin bence. Bizimde evimiz tutulsa da bizde bunları düşünmeye geçsek. sempatiksalakcinni
slm şekerler 2 gündür uğrayamadım malum nişan için hazırlıklarım devam ediyor. siz evi yerleştirmeye bile başlamışsınız. ne güzel kaydirigubbakcemile3
ben cuma iş çıkışı görümcemle buluştum. set beğenmeye gittim. 3 tane beğendim artık hangisini uygun görürseniz siz alın dedim. 1 tane çok güzel ayakkabı aldık.Dün de ikeaya gidip hasır sepet aldım. onu güzelce süsleyip bohçamı içine koyup vereceğim. :teytey:
pastamı da seçtim. masa dekoru için de aklımda bir kaç küçük şey var.
dün kayınvalidemle görüştüm. yıllar önce yurtdışından inci kolye - küpe ve yüzük getirtmiş. 1 gün gelinime veririm diye. çok hoşuma gitti. muhtemelen gelinliğimin üzerine set yerine o kolyeyi takacağım. bugün de ailece akşam ziyareltlerine gideceğiz . (çok şey yazmışım ama paylaşmak istedim şekerler. ha bu arada nişan elbise ve ayakkabımı profilde resime ekledim. bakıp fikir verirseniz sevinirim zemuszemus
Canım, hayırlı olsun. Nişan resimlerini paylaşırsın artık bizimle. Nişan için elbisen ve ayakkabın çok güzel canım, merakla resimlerini bekliyoruz artık. opuyorumnanaktan
benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. opuyorumnanaktan
Başta emel_1988, ruzgarr olmak üzere kızlar selamlaaar...Malum yorucu bi haftasonunun ardından ancak yazabiliyorum yine...Bu saattede online buldum yaaaalkisalkisalkisSevindim şimdi...
Bu arada lepicim siyah beyaz halın gerçekten çok şıkmış güle güle kullan tatlım..
Yarın izinliyim ve çok mutluyum çok güzel birgün olcak inşallah istediğim şeyi gerçekleştirebilirsek...Yarın akşam paylaşçam sizinlekaydirigubbakcemile5Çok heyecanlıyım..
Yarın erken uyanmam gerekecek o yüzden geçmişe bi göz atıp bi iki yorum yapıp ufaktan yatmalıyım sanırım...Yarın için herkese iyi çalışmlar şimdidenopuyorumnanaktan....
Selam canım, hoşgeldin. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için. İyi tatiller şimdiden sana. opuyorumnanaktan