2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bende 1.70 boyum 59 kiloyum nişanlımda 1.85 ama çok topuklu almak istemiyorum ben bütün gece ayakta olacaz ve çok yorulurum diye bide bende fıtıkda var:((

canim benim nisanlimda 1.89 istesem touklu giyerim..ama cook uzun oluyorum herseyin fazlasi zarar :1:
hem dogru diyosun cok yorulur insan..ben nisanimda cikarmistim sonuna dogru ayakkabilari..kesin iki cesit ayakkabi alicam..bi sIk bi model resimler icin falan..ve babet..dügünün ilerleyen saatleri icin :teytey:

evt canim genelde öle kendimi birden coook uzun hissetdim :1:
keske bende azcik minyon olsaydim..valla ne topuklu ayakkabilar giyerdim şakkıdı
bu boyla olmuyo pek kaydirigubbakcemile3

canim halledicez insallah..benim sorunum kafamda tam bir model yok..deneyip bakicam ne yakisiyor ne yakismiyor o biraz sorun olcak giy cikar giy cikar eyvahedigeldismile
nisanlim deli olcak kötükedihüso

perikızı pronaviasın modellerine bakabilirsin sana çok yakışacaktır eminim boyun uzun gelinliklerinin kesimleri modelleri çok güzel çok zarif

Selam kızlaaarr, ay size inanmıyorum ya herkes manken gibi, bi ben miniğim sanırımkaydirigubbakcemile3 benim boyum 1.55 kilom 45 o yüzden kocaman topuklu ayakkabı almıştım hatırlarsanız paylaştım gümüş rengi.Nişanlım da 1.85 aramızdaki farka bakın:))

benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canımcıma.s.

Günayyydııınn kızlar

ıyi haftalar diliyorum... Hafta sonu fazla yoğun değildi benim için c.tesi halkbankasının müfettiş yardımcılığı sınavına girdim nerdeyse tüm günüm ona gitti... Çıkışta nişanlımla kına gecesi için bi iki mekan bakabildik... Yaa bi de havalara güvenilmiyor dışarda yapalım istiyoruz ama ekimde hava nasıl olur belli değil... Temmuzda bile sağanak yağış var...

Pazar günü aşkım çalışmak zorundaydı bizde annem ve ablamlarla çeyizimin bi kaç eksiğini aldık... Rende, süzgeç, bıçak seti, nevresim takımı falan filan işte ufak tefek şeylerde tamamlanıyor...

meltemcim yeni eşyaların hayırlı olsun tatlım. artık eksik gedik ne varsa yavaş yavaş tamamlanıyor değil mi çok heyecanlı yaa:icecream:

Kızlar kına gecesinde abiye giyecek olanlar var mı ? kırmızı duvak takacak olan var mı :))

Ben de abiye giyicem sonra bindallı, ama abiyemi çok sevdim o yüzden bindallıyla 1 saat durup en fazla yine abiyemi giycem:D

kızlar günaydınnkaydirigubbakcemile3
haftasonu gelinlik siparişimi verdim sonunda basene kadar oturacak ve altı kabarık olacak straplez üzeri inci swaroski taş işlicekler ayy çok merak ediyorum umarım istedğim gibi olur 1.500den zar zor 1.100 indirdik bakalım artık:)
bu arada yatağımızı da aldık medlineden visco 700 tl ye zor indirdik çünkü normal fiyatı 960 tl. ama çok rahat yanındada yine visco 2 adet yastık hediyesi vardı onların fiyatı normalde 100 tl. ama güzel bişe aldık yani tavsiye ederim kızlar:))

Bolcuum hayırlı olsun gelinliğin tatlım ilk provama cumartesi gittim ben sadece astarlarını gördüm astarlarla ölçü alındı ikincisi de temmuzun sonunda olacak o aman baya bi şekillenmiş olur

Günaydın şekerler :)) hepinize iyi haftalar diliyorum. sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık. umarım tüm işlerimiz yolunda gider. ben dün kayınvalide ziyaretindeydim. eve epey geç saatte geldik. yatak örtüsü almış bana 1 tane beğenmezsen değiştirirz dedi. baktım gül kurusu boncuklu güzel hoşuma da gitti. kalsın dedim. değiştirmeyin. sandığı açmış havlular, masa örtüleri, mutfak perdesi (el yapımı) vereyim de ister kullanırsın ister kullanmazsın !! dedi. saolun elinize sağlık dedim. ne yapayım artık almasam o değil. annem de hep demişimdir sakın bana öle masa örtüsü falan yapma kullanmam diye. şimdi de onları alma durumunda kalınca biraz tuhaf oldu tabii haliyle :)) kaydirigubbakcemile2

delicious öyle oluyo yaa kayınvalide ya ayıp olmasın diye kendi annemize yaptığımız cadılıkları yapamıos:oklava:
Bugün gelinlikten konu açılmış. Yarın ben de ilk provama gidecem anneciğimle

hayırlı olsun sirkencubinn:teytey:

canim benim nisanlimda 1.89 istesem touklu giyerim..ama cook uzun oluyorum herseyin fazlasi zarar :1:
hem dogru diyosun cok yorulur insan..ben nisanimda cikarmistim sonuna dogru ayakkabilari..kesin iki cesit ayakkabi alicam..bi sIk bi model resimler icin falan..ve babet..dügünün ilerleyen saatleri icin :teytey:

ay evt ya bende öyle yapabilirim aslında ii fikir yedek götürmek:))

Ben nişanımda alınan platform topuk ayakkabıyı giymeye cesaret edemedim o yüzden daha evvel bi kere abiyenin altına giydiğim ayakkabımı giydim... Rahatlığını bildiğimden onu giymiştim...

Düğünde de öyle yapsam önceden alsam ayakkabı bi denesem baktım olmuyo yenisini alsam böööllleeee uzayıp gidermiş....

bu arada inci uzun arkadaşlarıma San Patrick modellerine de bakmalarını tavsiye ederim pronoviasın yan markası

kaydirigubbakcemile5
hele sükür benden olan birini buldum sonunda kaydirigubbakcemile3
canim benim kalcam fazla yok..daha cok karin bölgesini kapatacak bisi lazim..kapatacak demimde belirgin ortaya cikarmayacak bi model olsun incecik belim yok cünkiiiibayanssulusmile

Canım belini dert etme içine giydiğin büstiyer korseli gibi oluyor belini sıkıca kavrıyor ve bel ortaya çıkıyor. Ben 171 im kilom da 55-54 lerde geziniyor ama bu aralar beni görenler hep zayıflamışsın sen diyorlar :S

bu arada inci uzun arkadaşlarıma San Patrick modellerine de bakmalarını tavsiye ederim pronoviasın yan markası

evt canim san patrcik modelleri bir harikaboshayallersmile. internetde 2010 katalogu var..

Ben nişanımda alınan platform topuk ayakkabıyı giymeye cesaret edemedim o yüzden daha evvel bi kere abiyenin altına giydiğim ayakkabımı giydim... Rahatlığını bildiğimden onu giymiştim...

Düğünde de öyle yapsam önceden alsam ayakkabı bi denesem baktım olmuyo yenisini alsam böööllleeee uzayıp gidermiş....

iyi fikir tatlim..önceden alip bikac kez deneyip rahatligini test etmek kaydirigubbakcemile5

ay evt ya bende öyle yapabilirim aslında ii fikir yedek götürmek:))

ayakkabinin rahatligindan emin degilsen kesinlikle bir alternatif götür yaninda canim

Selam kızlaaarr, ay size inanmıyorum ya herkes manken gibi, bi ben miniğim sanırımkaydirigubbakcemile3 benim boyum 1.55 kilom 45 o yüzden kocaman topuklu ayakkabı almıştım hatırlarsanız paylaştım gümüş rengi.Nişanlım da 1.85 aramızdaki farka bakın:))

canim ne güzel iste her giyindigin yakisir iste minyon olmaninda bicook avantaji var boshayallersmile

Canım belini dert etme içine giydiğin büstiyer korseli gibi oluyor belini sıkıca kavrıyor ve bel ortaya çıkıyor. Ben 171 im kilom da 55-54 lerde geziniyor ama bu aralar beni görenler hep zayıflamışsın sen diyorlar :S

canim senin güzel..tam manken gibi maasallah..aslinda benimde boya göre normal ama iste göbecik var azcik kaydirigubbakcemile3
daracik yaptirayim..gerci ozamanda icinde nefes almam ama :roflol:

canim senin güzel..tam manken gibi maasallah..aslinda benimde boya göre normal ama iste göbecik var azcik kaydirigubbakcemile3
daracik yaptirayim..gerci ozamanda icinde nefes almam ama :roflol:

Ben gelnilik denerken içime o bahsettiğim büstiyerlerden giydirmişlerdi, benim de yanlarda birazcık fazlalık vardı hiç kalmadı belim incecik oldu =)

Selam kızlaaarr, ay size inanmıyorum ya herkes manken gibi, bi ben miniğim sanırımkaydirigubbakcemile3 benim boyum 1.55 kilom 45 o yüzden kocaman topuklu ayakkabı almıştım hatırlarsanız paylaştım gümüş rengi.Nişanlım da 1.85 aramızdaki farka bakın:)):

canım bende varım bende miniğim 160 boy 55 (yavaş yavaşta tombik bir gelin adayı olmaya başladım)
ayakkabını hatırlıyorum çok güzeldi. topuklu ayakkabıları seviyorum ama rahat edemediğim için yürüyemiyorum o yüzden hep topuksuz giyerim topuklu giyincede yürüyemem ayağımı hep burkarım düğünden önce iyice prova yapıp ayakkabıya alışmam lazım

Kızlar normalde ben 40 giyiyorum şimdi hazır gelinlikler 38 felan oluyormuş yaa benim nişan kıyafetim 38 di ama olmuştu... Arkasında korse gibi ipleri vardı çekiştirdilerdi herhalde o yüzden olduydu...

Hazır gelinliklerde olur herhalde değil mi???

Kızlar normalde ben 40 giyiyorum şimdi hazır gelinlikler 38 felan oluyormuş yaa benim nişan kıyafetim 38 di ama olmuştu... Arkasında korse gibi ipleri vardı çekiştirdilerdi herhalde o yüzden olduydu...

Hazır gelinliklerde olur herhalde değil mi???

ttalım şuanda zaten gelinlikler genelde ipli ve bedenleride 38-40 yapılıyomuş heralde bulabilirsin yani..
bu arada gerçekten düğünde giyeceğimiz ayakkabıyı önceden giyip gezmekte fayda var çünkü ilk giyilen ayakkabılar genelde hep vurur..

Günaydın kızlar, öpüyorum hepinizi. Birazdan çıkıcam, arkadaşım doğum yaptı yanına gidiyorum. :))
Ben de kına da önce abiye, sonra da bindallı giyinicem. Gelinlik için ayakkabımı almıştım, burda da resmini göstermiştim zaten. Topuklu benim ayakkabım, boyum da kısa değil gerçi ama, topukluyla daha güzel görünür diye düşündüm. Nişanlımın boyu 1.88 çünkü. Benimde 1.70, topukluyla ideal oluruz artık. sempatiksalakcinni

Kına için kıyafet arıyorum bende, inşallah güzel bişey bulabilirim.
Çıkıyorum şimdi ben, görüşürüz kızlar. opuyorumnanaktan

ttalım şuanda zaten gelinlikler genelde ipli ve bedenleride 38-40 yapılıyomuş heralde bulabilirsin yani..
bu arada gerçekten düğünde giyeceğimiz ayakkabıyı önceden giyip gezmekte fayda var çünkü ilk giyilen ayakkabılar genelde hep vurur..

güzelim ayakkabıyı kesin giymek lazım... Dışarı çıkılmasa da evdeyken onunla tur atmak lazım hem biraz açılır hem ayak rahat ediyor mu etmiyor mu bakılmış olur....

Back