2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

zemuszemus
ay evt herşeyi biz kendimiz yaptığımız için uygun fiyat bulmak zorundaydım ama hem istedğim gibi bişe oldu hemde fiyat ii oldu en kaliteli malzemelerden kullanacak bide yani.aslında mağazanın bulunduğu konuma göre değişiyo biliyomusunuz benim bu yaptıracağım gelinliği başka mağazada sordum 2500 dediler yani onada dikkate edin bence sırf mağazanın yeri güzel yerde diye adamlar aynı malzemeyi kullansada dünya para alıyorlar buda benden dip not olsun sizeaklinialirimsmile

evet canım o konuda haklısın. mevkiiye göre epey fiyat farkı çıkıyor. fikir için teşekkürler

Günaydın şekerler :)) hepinize iyi haftalar diliyorum. sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık. umarım tüm işlerimiz yolunda gider. ben dün kayınvalide ziyaretindeydim. eve epey geç saatte geldik. yatak örtüsü almış bana 1 tane beğenmezsen değiştirirz dedi. baktım gül kurusu boncuklu güzel hoşuma da gitti. kalsın dedim. değiştirmeyin. sandığı açmış havlular, masa örtüleri, mutfak perdesi (el yapımı) vereyim de ister kullanırsın ister kullanmazsın !! dedi. saolun elinize sağlık dedim. ne yapayım artık almasam o değil. annem de hep demişimdir sakın bana öle masa örtüsü falan yapma kullanmam diye. şimdi de onları alma durumunda kalınca biraz tuhaf oldu tabii haliyle :)) kaydirigubbakcemile2

cnm aynen benimde öle diyorum ben sevmiyorum falan yinede yapıyo bakalım mecburen alacaz işte:sinifsinif:

canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan aldıklarını gelinliğinide merak ettim provalarda resim çekersen burayada eklersin canım

saol tatlım inşallah bakalım bi gidimde provayaa.s

ay evt herşeyi biz kendimiz yaptığımız için uygun fiyat bulmak zorundaydım ama hem istedğim gibi bişe oldu hemde fiyat ii oldu en kaliteli malzemelerden kullanacak bide yani.aslında mağazanın bulunduğu konuma göre değişiyo biliyomusunuz benim bu yaptıracağım gelinliği başka mağazada sordum 2500 dediler yani onada dikkate edin bence sırf mağazanın yeri güzel yerde diye adamlar aynı malzemeyi kullansada dünya para alıyorlar buda benden dip not olsun sizeaklinialirimsmile

kesinlikle canım adam bi ton kira veriyo ünlü semtte olursa reklamıydı bilmem nesiydi
adam gelinliğin fiyatından çıkartıyo gelirini.. bu sebeple fiyat baya yükseliyoo

Günaydın şekerler :)) hepinize iyi haftalar diliyorum. sona yavaş yavaş yaklaşıyoruz artık. umarım tüm işlerimiz yolunda gider. ben dün kayınvalide ziyaretindeydim. eve epey geç saatte geldik. yatak örtüsü almış bana 1 tane beğenmezsen değiştirirz dedi. baktım gül kurusu boncuklu güzel hoşuma da gitti. kalsın dedim. değiştirmeyin. sandığı açmış havlular, masa örtüleri, mutfak perdesi (el yapımı) vereyim de ister kullanırsın ister kullanmazsın !! dedi. saolun elinize sağlık dedim. ne yapayım artık almasam o değil. annem de hep demişimdir sakın bana öle masa örtüsü falan yapma kullanmam diye. şimdi de onları alma durumunda kalınca biraz tuhaf oldu tabii haliyle :)) kaydirigubbakcemile2

iyi yapmışsın almakla
wauuww ne kaynanaymış ama helal olsun onları almak mecburiyetinde değil kız tarafı alır genelde.ne güzel gönlünden kopmuş vermiş sana alkisalkisalkis

günaydin güzellerriiiiim bayanssulusmile
hepinize iyi haftalar diliyorum..olumunekankayizsmile

ya bakiyorumde bizim gelinlerin hepsi citi piti ne güzel yokmu benim gibi 1.79 boyda ve 65 kiloda olan azcik balik etli kaydirigubbakcemile3

yeni aldiginiz herseeeey hayirli olsun güzeller..opuyorumnanaktan

bende daha gelinlik bakamayanlardanim:sinifsinif:
temmuz sonu artik ama yatisir bence boshayallersmile

iyi yapmışsın almakla
wauuww ne kaynanaymış ama helal olsun onları almak mecburiyetinde değil kız tarafı alır genelde.ne güzel gönlünden kopmuş vermiş sana alkisalkisalkis

evet sağolsun. bi de inci takım aldırmış yıllar önce gelinime diye. bana nasip oldu. kzıım istersen düğünde tak bunları dedi. gelinliğimin üzerinde de gayet şık duracak. ayrıyeten set de alacak. galiba iyi bir kayınvalideye düştüm. zemuszemus

ya bakiyorumde bizim gelinlerin hepsi citi piti ne güzel yokmu benim gibi 1.79 boyda ve 65 kiloda olan azcik balik etli kaydirigubbakcemile3

sana da iyi haftalar canım. sanırım 1-2 arkadaş var senin boylarda zemuszemus ama genelde minyonuz galiba. kaydirigubbakcemile4

evet sağolsun. bi de inci takım aldırmış yıllar önce gelinime diye. bana nasip oldu. kzıım istersen düğünde tak bunları dedi. gelinliğimin üzerinde de gayet şık duracak. ayrıyeten set de alacak. galiba iyi bir kayınvalideye düştüm. zemuszemus

maaasallah canim allah bozmasin:nazar:

günaydın canım ne güzel uzun boylusun bende gelinlik bakmayanlardanım temmuz sonunda inşallah hallederiz

sana da iyi haftalar canım. sanırım 1-2 arkadaş var senin boylarda zemuszemus ama genelde minyonuz galiba. kaydirigubbakcemile4

evt canim genelde öle kendimi birden coook uzun hissetdim :1:
keske bende azcik minyon olsaydim..valla ne topuklu ayakkabilar giyerdim şakkıdı
bu boyla olmuyo pek kaydirigubbakcemile3

günaydın canım ne güzel uzun boylusun bende gelinlik bakmayanlardanım temmuz sonunda inşallah hallederiz

canim halledicez insallah..benim sorunum kafamda tam bir model yok..deneyip bakicam ne yakisiyor ne yakismiyor o biraz sorun olcak giy cikar giy cikar eyvahedigeldismile
nisanlim deli olcak kötükedihüso

ayy ne güzel çok merak ediyorsun dimi nasıl olacak diye. ben de ayın 15.nde gideceğim şimdiden çok heyecanlanıyorum. inşallah istediğimiz gibi olur şekerr sositososito

valla tatlım ben gelnilkiten çok çektim istediğim gibi giyemeyecem.Nişanlımın ailesi kapalı olsun istedi. Annemi götürme nedenim de tarif etsin terziye terzi de diksin ben de giyeyim diye.

kizlar ya ben bircogunuzu hic görmedin (foto falan) yada ben kacirdim yine mafoldumben..buraya birer tane eklesek ya es adaylarimizlaraopuyorumnanaktan

Ben ben bennnn varımmmm kaydirigubbakcemile3

bende 1.70 boyum 65 kilom ben daha bi balık etliyim demekki.... Kalçamda var o yüzden balık etek tarzı bi gelinlik almayı düşünmüyorum kalçalarımı örtecek bi tarz lazım...

bende 1.70 boyum 59 kiloyum nişanlımda 1.85 ama çok topuklu almak istemiyorum ben bütün gece ayakta olacaz ve çok yorulurum diye bide bende fıtıkda var:((

Ben ben bennnn varımmmm kaydirigubbakcemile3

bende 1.70 boyum 65 kilom ben daha bi balık etliyim demekki.... Kalçamda var o yüzden balık etek tarzı bi gelinlik almayı düşünmüyorum kalçalarımı örtecek bi tarz lazım...

kaydirigubbakcemile5
hele sükür benden olan birini buldum sonunda kaydirigubbakcemile3
canim benim kalcam fazla yok..daha cok karin bölgesini kapatacak bisi lazim..kapatacak demimde belirgin ortaya cikarmayacak bi model olsun incecik belim yok cünkiiiibayanssulusmile

Back