2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Halıların çok güzel canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan

Hamarat gelinimiz yine mantıları döktürüyo. Afiyet olsun canım, kaynananın gözüne girmişsin bile sen. kaydirigubbakcemile3

kızar sizde herkes antalyaya mı gelin gidiyo?

Ben İstanbul'dayım canım. İstanbul'dan bi kaç gelin daha var, Ankara'dan var, heryerden var. kaydirigubbakcemile3

Beyaz eşyalar kurulsun, sonra mobilyalar yerleştirilsin bence. Bizimde evimiz tutulsa da bizde bunları düşünmeye geçsek. sempatiksalakcinni

Canım, hayırlı olsun. Nişan resimlerini paylaşırsın artık bizimle. Nişan için elbisen ve ayakkabın çok güzel canım, merakla resimlerini bekliyoruz artık. opuyorumnanaktan

benim 10/10/2010 da düğünümmm son 98kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun. opuyorumnanaktan

Selam canım, hoşgeldin. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için. İyi tatiller şimdiden sana. opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnn kıslarr nasılsısnız bakemmmm haftanın ilk günü bu hafta geçsede aşkıma kavuşsammmmm

Günayyydııınn kızlar

ıyi haftalar diliyorum... Hafta sonu fazla yoğun değildi benim için c.tesi halkbankasının müfettiş yardımcılığı sınavına girdim nerdeyse tüm günüm ona gitti... Çıkışta nişanlımla kına gecesi için bi iki mekan bakabildik... Yaa bi de havalara güvenilmiyor dışarda yapalım istiyoruz ama ekimde hava nasıl olur belli değil... Temmuzda bile sağanak yağış var...

Pazar günü aşkım çalışmak zorundaydı bizde annem ve ablamlarla çeyizimin bi kaç eksiğini aldık... Rende, süzgeç, bıçak seti, nevresim takımı falan filan işte ufak tefek şeylerde tamamlanıyor...

güle güle kullan canımmmmmmmmmm

lepiiiiiiii benim balık eteklerden olacak inşallah denedim bugün altı böle kat kat basene kdr da oturannnn ama ben zayıfım :) 169 a 55 kilo bana olur demi

.

deli kızkaydirigubbakcemile3
maşallah zayıfsın yaışır tabii kaydirigubbakcemile5

sen şanslısın baya özel yapım oluo sanaguclubacismile
saol canım iyi dileklerin için hepimizin aldığı için geçerli bunlar herşeyimiz hepimizin çok güzel olacak
buna inanıyorum

teşekkürler güzelim

Halıların çok güzel canım, güle güle kullan. opuyorumnanaktan
daha güzelleri senin olsun canım

günaydınnnnnnnnnn kıslarr nasılsısnız bakemmmm haftanın ilk günü bu hafta geçsede aşkıma kavuşsammmmm

günaydın elçin
ben de öyle diyorum h.sonu gelsin diye
ama sonrada diom her haftayı söle geçire geçire ömür bitecek ayol
haftasonu kovalamktan
h. içileri güme mi gidio ne

aynen lepicim ya çok çavbuk geçiyo valla lepicim halıların çok güzel güle güle kullatn tatlım
off ben nedense çok yorgunum yaa gece uyuyamadım 2 di hala uyanıktım havalarda baya sıcak olmaya başladı artık çekilmiyor

inbş. gönlüne göre bir yer bulursun canım ben kınayı evde yapmayı düşünüyordum ama biraz kalabalıgız galiba evimizin bahçesi var belki orda yaparım :)

aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullan,İnşallah benim çeyizim de yavaş yavaş tamamlanmaya başlıcak ,kısmet ne zamana bakalım artık
yerimseniben

evet ya şu haftalar çabuk geçse

selam canıım ,bugün inşallah gönlünden geçtiği gibi geçer günün :1hug: ne olduğunu da merak etmedim değil hani

bu arada son 73 inşallaahh :Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar kına gecesinde abiye giyecek olanlar var mı ? kırmızı duvak takacak olan var mı :))

Elçin canım biz kız ve erkek kınasını bir yapmak istiyoruz öyle oluncada bi mekana ihtiyacımız var... Erkek tarafı kalabalık olacak bizde yakın akrabalar felan olurda onların ilk erkek çocukları özeniyorlar...

Rüzgar canım eksikler hiç bitmiyo anca şu alınacak bu alınacak diyoruz alınıyor alınıyor hala şu da alınacak diye liste hiççç eksilmiyorr.... En iyisi temel gözle görünen kısmı halletmek... Sonra eve geçtikten sonra kendimiz tamamlamak....

Ben kınada ilk abiye giyeceğim sonra bindallı...

Kına yakmaya yakın bi zamanda abiyeyi bindallı ile değiştirceğim.... Zaten kına yakarken erkeğe yeşil kıza kırmızı örtü örterler (o nedendir bilmem ama) kına yakılırken de onlar örtülecek... Duvak gibi bişey olmayacak yaniii

abiyemi kırmızı alacaktım sonra düşündüm ama bindallı zati kırmızı o yüzden renk degişti başka renk düşünüyorum şimdi sizce nasıl düşüncem

annem hatta dün sordu kınada ne giyeceksin diye... Nişan kıyafetini giyiyorlar genelde ben pek onu giyme taraftarı değilim... Bi tane yeşil abiyem vardı annem onu giyersin dedi bakalım artık...

Bindallıyı satın almak istemiyorum kuzenin felan varsa onu giyerim gibi geliyor...

ben kırımızı duvak takayım dedim
manyakmışım gibi baktılar suratıma:))
sanırım şu kırmızı örtülerden örgelinliği bi halledeyim kına için abiye bakacam
tülecek başıma

çogu kızlarımız gelinlik ve kınalıklarını halletmiş hayırlı olsun ben daha bakamadım bugünde bulaşık mak. ve tv kaldı onları bakıcaz suan kimsenin aklında değil gelinli,k kınalık falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…