• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tema_siyah_yemek_buyuk.jpg

yatak odamda minik bi yerim ocak bu siyahlı halının küçükğünü aldım
üstündeki masanın da beyaz buzlu camlısını aldım

Kamelya_KKahve_COMPLETE.jpg

salon halım bu

mutfak ve k.odaya koyunludan aldım ama fotosu eklenmio:S
cnm halilarin cok guzelmis gercekten ozellikle yatak odandaki..Cok asil duruyo ve de en onemlisi modern..
Bunlar ne kadar peki bi fikrim olsun cnm halilara ne kadar gider toplamda asagi yukari..

curious söleseymiş ya kıza bu gitmez diyee:)
şaka bi yana demeleri gerek
bi tanesi dedi benim gittiklerimden kadın abartmiyim 100 numara sütyen takıodur heralde
kalçada baya büüyük kocaman
şu balık gibi dar kesim modellerden istiomuş onlar size geitmez biz size böle bişi yapalım
ben ismimi kötü gelinlik dikmiş diye zedeleyemem dedi:D

canım halılaraı indrimden aldım ben daha dorusu kaptım diyim:)
arstil bunlar normal fiyatlarını bilmiyorum ama ben ucuzdan biraz pahalıya aldım:)
normalde halılar 300 den başlıo işte sıklığına yapısına desenine göre güzelim

selam kızlar... nasılsınız nasıl geçiyor pazar gününüz??

biliosunuz kayınvalidemin yanında tatildeyim.. bilgisayarım ve internetim de var :) şimdi mantı yapıcaz beraber :)

miss curious'cum gelinliğin pek güzelmiş... çok güzel olucaksın yine... lepicim aldıkların çok güzel. iyi günlerde kullan tatlım

curious söleseymiş ya kıza bu gitmez diyee:)
şaka bi yana demeleri gerek
bi tanesi dedi benim gittiklerimden kadın abartmiyim 100 numara sütyen takıodur heralde
kalçada baya büüyük kocaman
şu balık gibi dar kesim modellerden istiomuş onlar size geitmez biz size böle bişi yapalım
ben ismimi kötü gelinlik dikmiş diye zedeleyemem dedi:D
canım halılaraı indrimden aldım ben daha dorusu kaptım diyim:)
arstil bunlar normal fiyatlarını bilmiyorum ama ben ucuzdan biraz pahalıya aldım:)
normalde halılar 300 den başlıo işte sıklığına yapısına desenine göre güzelim

anlattiginin aynisi oldu benim gelinlikcide..Anlatmak uzun surer dedi kizi incitmeden simdi uzun surer dedi cnm..Tamam aklima yaziyim arstil desenleri hosmus..Merinos,royal iste ne biliyim diger halilara baktin mi hic pek anlamadigim icin soruyorum cnm onlar daha mi klasik oluyo..

lepi evinin yeni cicileri cok güzel gül güle kullanin boshayallersmile

ya kizlar ben daha bir gelinlik bile denemedim..yanliz denemk istemiyorum nsainlimi da anca 3 hafta sonra görücem ozamana kadar beklicem artik..antalyada birlikte bakicaz..
netde begeniyorum ediyorum ama..denemeden hiiic belli olmuyo dediginiz gibi..

cok düsünüyorum bana ne tarz bi gelinlik yakisir diyemafoldumben

biliosunuz kayınvalidemin yanında tatildeyim.. bilgisayarım ve internetim de var :) şimdi mantı yapıcaz beraber :)

miss curious'cum gelinliğin pek güzelmiş... çok güzel olucaksın yine... lepicim aldıkların çok güzel. iyi günlerde kullan tatlım

masallah cnm sana ay ne guzel beceriklisin sen o zaman, nerde bende o maharet..boshayallersmile
sagol cnm begenmene sevindim gelinligi..

koyunluya bakytım ben canım çok modern modeller yok ben iki halımı aldım biri çiçekli bişi diğeri de
hafif desenli

malepede çok güzel halılar var hayran kalıyorum resmen
eğerki yolun düşerse oralara bak arstilin desenine benzer desenler
saray halıda da var
sitelerie gir söz at derim canım

undocum saol kuzum
sen mobilyalarını da halletmişmiydin
maşallah baya hızlısın herşeyde:)

peri kızı vücuduna bağlı olarak bişeyler çıkarabilirsin
boyun kilon kaç
kalçan var mı
omuzların nasıl
göğüs bel aran genişmi belin incemi
bunlara göre biçıkarım yap ama muhakkak dene beğendiğn modelleri yada benzerlerini

lepi evinin yeni cicileri cok güzel gül güle kullanin boshayallersmile

ya kizlar ben daha bir gelinlik bile denemedim..yanliz denemk istemiyorum nsainlimi da anca 3 hafta sonra görücem ozamana kadar beklicem artik..antalyada birlikte bakicaz..
netde begeniyorum ediyorum ama..denemeden hiiic belli olmuyo dediginiz gibi..

cok düsünüyorum bana ne tarz bi gelinlik yakisir diyemafoldumben
cnm beraber bakarsiniz denersin ornekleri karar verirsiniz beraber..Benim gelinligi esim karar verdikten sonra gordu secim sansi da yok..kaydirigubbakcemile3Ama begendi cok sukur ben ablamla gittim,dikime de kendim gidicem artik hep naparsin uzakta olunca boyle oluyo..Bu arada antalyaya mi gelin gidiceksin sen..

cnm beraber bakarsiniz denersin ornekleri karar verirsiniz beraber..Benim gelinligi esim karar verdikten sonra gordu secim sansi da yok..kaydirigubbakcemile3Ama begendi cok sukur ben ablamla gittim,dikime de kendim gidicem artik hep naparsin uzakta olunca boyle oluyo..Bu arada antalyaya mi gelin gidiceksin sen..

canim daha belli degil..tayin olaylarina bakiyo..sen antalyaya gidiceksin dimi?
giyindigim ilk gelinligini fotosunu cekip koycam..cok heyecanliyim..ama o sicakta bayilmazsam tabii gezmekten akannehir

Ohh undo süpersin valla hem tatil hem hazılrıklar en güzelini yapıyorsun arada bi uzaklaşmak lazım bu stresten .Allah muhabbetinizi daim etsin ne güzel

lepi halılar süpermiş bu arada canım iyi günlerde kullaninşallah ben de böyle modern desenli bişiler istiyorum. Klasik halı hiç istemiorum ama sanırım kayınvalidem bi tane halı almış bize sormadan etmeden:/ umarım çok klasik ve sevmeyeceğim bişi değildir bi tepki de gösteremezzsin ayıp olur sermem etmem diye

koyunluya bakytım ben canım çok modern modeller yok ben iki halımı aldım biri çiçekli bişi diğeri de
hafif desenli

malepede çok güzel halılar var hayran kalıyorum resmen
eğerki yolun düşerse oralara bak arstilin desenine benzer desenler
saray halıda da var
sitelerie gir söz at derim canım

cnm ben halilarimi antalyadan alicam artik istanbuldan ayriliyorum malesef...:1no2:
halılara da cnm sıkıldıkca bakiyim ben artik kafamda olsun bisiler.....

Ben de burda bi halıcı buldum 1 alana 1 bedava şeklinde tanesi 400e gelio yani 800e 4 halı alabiliyorsun. umarım biz alana kadar kampanyayı bitirmezler çok güzel modeller vardı.:bbo:

canim daha belli degil..tayin olaylarina bakiyo..sen antalyaya gidiceksin dimi?
giyindigim ilk gelinligini fotosunu cekip koycam..cok heyecanliyim..ama o sicakta bayilmazsam tabii gezmekten akannehir

cnm ben agustosta es durumundan tayin istiycem antalya'ya insallah olur..zaten antalyaliyim ben..aksam ustu cikarsiniz olmadi genelde sicak oluyo evet cnm biz gecen sene oyle yapmistik nisan elbisesi ararken..

cnm ben agustosta es durumundan tayin istiycem antalya'ya insallah olur..zaten antalyaliyim ben..aksam ustu cikarsiniz olmadi genelde sicak oluyo evet cnm biz gecen sene oyle yapmistik nisan elbisesi ararken..

öyle yapicaz..sabah erken saatde ve aksam üstü..öglen de denize gireriz artik kaydirigubbakcemile3

ne guzel ya 1000 tl ye halilar tamamlanir..

bakalım şimdi bugün ve yarın ev boyası bitecek, sonra annemle girişecez evi temizlemeye, o da bitince yavaştan koltuk modeli seçmeye gideriz. Önce beyaz eşyalar mı gelmeli eve mobilyalar mı? gerçi bi alakası da yok birbiriyle ama karar veremedim henüz

Back