- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
insallah cnm ya ben renk konusunda biraz tereddut ediyodum ama genelde koyu olmadigini soylediler..Efet cnm krem modaymis bu sene..Canım benim iyi olurdu valla gelebilsen. Zaten yarım saat sürdü ilk provada astarlarla ölçü alındı. üstü altı ayrı benim diktireceğim modelin daha önce mendil etekli bi foto paylaşmıştım bilmem hatırlar mısın eteği öyle olacak üstü de sırf taşlı işlemeli bi model ince askılı. Biraz uğraştırıcı bi model olduğu için 1.400e anlaştık. 85 Tl iççamaşırını da onlar alsın ben uğraşmiyim dedim bi de bugün provaya gittiğimde el çiçeği de beğendim onu da 30 TLye aldım. saç çiçeğive duvak dahil fiyata ha bir de eldiven. Valla ozymimcim ben çok beğendim dikişlerini bi de Burcu diye bi bayan var mutlaka onunla muhattap ol o çok tatlı güleryüzlü ilgili alakalı bi bayan. Pazarları hariç orda.
Miss cruious çok güzel canım gelinliğn çok sade ve şık tam senin tarzın gibi görünüyor harika gerçekten sana da çok yakışacağına eminim maşallah pek güzelsin zatenbayanssulusmile renk olarak da bu sene krem çok modaymış öyle dedi bugün gelinlikçim. gerçi ben kırık beyaz diktiriom
Bu arada sana da cok kolay gelsin masallah ne guzel evini yavas yavas dosuyorsun cnm..
insallah cnm uzerimde tasiyabilirim dikim evindeki bayan cok begendigini soyledi bakalim gorucez hep beraber..ooo çok güzel canım sade ve şıkk gerçekten sanada yakışır artık düğün resimlerini görürüz senin güle güle giyy