• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

elçin canım ben önce kadıköyün çoğunu gezdim
sonrada kürkü hana gittim eminönünde
senin modeli çalışan da kürkçü han da idi ama hangisi idi inan hatırlamıyorum

soulmatecim valla olabilir:)
ben dedim iyi fiyat verin ön eleme yapıom:D
sonra gelcm bi indirim daha yapcanız diye:D
benim tanıdık yok ondan el mahkum uyguna gitcem

bi tanesinde provadayken denk geldim
kız memnundu
gelinliği de istediğine gayet benziodu
pot mot yoktu
hazırlara da baktım göğüs vs iyi dikilmişti
kötü belli edio zaten

saol canım birde fatih varmış galiba gelinlikçiler çarşısı oraya filanda bakacaz

elçin canım ben önce kadıköyün çoğunu gezdim
sonrada kürkü hana gittim eminönünde
senin modeli çalışan da kürkçü han da idi ama hangisi idi inan hatırlamıyorum

soulmatecim valla olabilir:)
ben dedim iyi fiyat verin ön eleme yapıom:D
sonra gelcm bi indirim daha yapcanız diye:D
benim tanıdık yok ondan el mahkum uyguna gitcem

bi tanesinde provadayken denk geldim
kız memnundu
gelinliği de istediğine gayet benziodu
pot mot yoktu
hazırlara da baktım göğüs vs iyi dikilmişti
kötü belli edio zaten

Benim diktirdiğim yer, annemin gelinliğini, teyzemlerin gelinliğini, yengemlerin gelinliğini, kızkardeşimin ve ablamın gelinliğini, bi de komşuların gelinliğini dikmişti. Şimdi de benimkine sıra geldi. sempatiksalakcinni

kızlar bugün birara dışarı çıktım.nese nişanlımla sözdeeeeeeee bugün bikaç gelinlikçi bakacaktık.akşama kdr uyuz etti beni.işim var işim var diye.ben çıktımiankara da and çarşısı var oraya gittim.vitrinlerden baktım içeri girmeye nedense utandım:kedi: neseeeeee kendimi öksüz hisstettim:1ninca:yaa baya güzel istedğim gibi modeller vr aslında ama onlar deneyince üstte güzel mi olur diktirmek mi gerekir?ay bilemedim.deneyenler ne der?bir model götürüp illa bu olsun mu demeli?yoksa hazır modellerde bişi beğenip üstünde değşiklik mi yapmalı?

ben daha başlamadım diktirmeye temmuzun sonunda flan bakıcaz arkadaşlarımla diktircem 3 aydada yetişir herhalde ben diyorum ramazan gelio biraz uygun olur etkisi olrmu kızlar fisfisfis

bilmiyorum valla canım aslında tam düğün dönemi 1 ay sora herkesin eylüle falan kaldı ya azalır mı fiyat artar mı bilemeedim ki aslında paarlık yapınca 1 ay önce 1 ay sora farketmez gibi geliyor.

ben onuda düşündüm ramazanda dolayı zaten düğünler hep eylülden sonra oluyo ondan etkisi olmaz gibi nişanlım pazar çalışıyo bazen o çalıştığında 2 arkadaşmla çıkıcaz ben çok kararsızm temmuzn ortasında flan karar veririm hesabı halletmeye aşkımla giderzkaydirigubbakcemile3

ya ben de bu hafta bakalımmmm nereden alacağıma diktireceğime karar versem sora da anneleri alır giderim diyorum ama bakalım...tek başına gidince boynu bükük kaldımkaydirigubbakcemile3

canımm olurduu ama sen ankaradasınn nasıl olcakkaydirigubbakcemile3
bu ayın 17 sinde flan gelicem ankaraya kuzenimin oğlunun düğünü var

heheeeee ohh iimiş işte 2 günde hallederiz aradan çıkar :)
ya işte buradaki kızlarla toplaşıp gitmek ne şahane olurdu dimiii ama

ozzy cim eğerki beğendiğin model hazır varsa
ya onu al
yada onun üzerinde değişiklik yaptır riski az olur
ama beğendiğin yok bi kaç modeli kombinlicen diktir tabiki

buarada fiyatta inecekleri yok
hepsinin ortak dediği şey ramazan çok yoğun olacak şuan eylül ekim gelinlerini almaya başladık
şimdiden verin ne siz sıkışın ne biz diolar
fiyatta düşüş ancak marta kadardır nisan itibariyle artışa geçiolar

lepi cim aslında üstünde değişiklik yaptırmak daha az riskli sanırım dediğin gibi.deneyip üzerimde görmem gerekiyor.olmadı diktiririz.
emel cim cidden ne iyi olurdu ya nişanlı kaprisiyle uğraşmazdık kaydirigubbakcemile3

aynen canımm ben nişanlık için beraber çıktık her girdiğimizde artık beğen flan dio bide fikrini söle diorm bşe demiyoo bi çift geldi çocuk gelinlik için baya yorulmş çocuk kız denemeye gitti çocuk dio arkasndan inş. bu sefeer beğenirrkaydirigubbakcemile3

aynen canımm ben nişanlık için beraber çıktık her girdiğimizde artık beğen flan dio bide fikrini söle diorm bşe demiyoo bi çift geldi çocuk gelinlik için baya yorulmş çocuk kız denemeye gitti çocuk dio arkasndan inş. bu sefeer beğenirrkaydirigubbakcemile3

ahahaha işte zihniyete bak.inş beğenir :D bian önce kurtulayım da isterse çuval alsın diyecekler nerdeyse heheheeee ben de sevmem alışverişi çok ama böle şeyler özel işte insan özeniyor sanki t shirt mü alıyoruz:delphin:

ben bunu dedirtmedim benimkinee:D
ama onlarda haklı
ben şimdi girdiğim yerlerden aldığım kartları saydım 25 olmuş
can mı dayanır buna
ben eliyip geri kalanları gezdiricem ona
hadi biz giyiyoz denioz vakit geçio onlar kadınların içinde sıkılıodur eminim:D

evet tabi ki lepicim.ya gelmeyecekler o zaman ya da geliyorlarsa dayanacaklar.çünkü sora ayyyyy bu böle mi bilmemne der benimki gelmese.geliyorsa da dayansın napimmmmmmm haksız mıyım canlarım :D

Selam kızzzlaaar herkeslere....Valla telaştan yokluğumu kimseler farketmemiş:gitme:ben bu topiğin biricik kasım geliniyimmmmkaydirigubbakcemile2
Şaka bi yana nasılsınız canlar??
Yöneticimiz değişti o yüzden eskisi gibi giremiyorum gündüzleri...Akşamda iş çıkışı nişanlımla eşya falan bakıyoruz ondan giremedim bi türlü kaç gündür...Bizz mobilyalarımızı aldıkdelikafadulden yemek odası,yatak odası,oturma grubu hepsini...Çok şükür...:nazar:Benim adama bişiler oldu hızlandık:nazar::nazar::nazar: ben bişi demeyince oldu anladım,ben söylesem yapmazdı daha bişey:1:

Sizinde hazırlıklar maşallah tam gaz devam ediyo:nazar:
Soulmate takımlarına bayıldm benim mobilyalarıma da pek uyarmışkaydirigubbakcemile3Güle güle kullan tatlım güzel günlerde inşallah...
Luxxorcum ayakkabıların çok güzel özellikle...Alyansı göremedim..Kına kıyafetnin rengi pek bi tatlı...Mutlu mutlu giy inşallah...Bende uzun olmasamda o kadar giyebilsem topuklu:bbo:
Undoya dicek laf yok zaten hatun on numara hızlı gidiyo:nazar::nazar:Hatta tatile bile gidiyo iyi yolculuklar tatlım...
Yeni gelen kızlar hepiniz hoşgeldiniz....
Unuttuğum bişey varsa affedin olar mıııı???vereliniortak

Herkese iyi çalışmalar şimdiden malum yarın cumartesi bizim en yoğun zamanımız olcak kesin giremem...Kendinize iyi bakın bacılar öpüldünüz....olumunekankayizsmile

msore cum farkedilmez olur musun ya ?aşkolsun...senin de eşyaların hayırlı olsun canım.öle çıkınca bigünde alınıyor gerçekten eşyalar.güle güle kullan şimdiden.eklemeyecek misin fotograf?

Back