Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 16 Ekim nikah için mi gün
hani bizim salona bağlıydı günümüz... Sizde önce salonu halletseydiniz iyi olurmuştu...
Bizimde yavaş gidiyor hazırlıklar ama napalım hızlandıramıyorum tek başıma...
tarih henüz almadık daha ekim kayıtlatı başlamamış ama öyle düşünüyoruz.tabi uygun bi yer bulursam tarihi değiştirebilirim.aynen bende öyle tek kaldım heryere yetişemiyorumm![]()
merhaba kızlar geçmişi okudum geldim gelinlik modelleri paylaşılmış yeni cicieler alınmış luxxor hayırlı olsun aldıkların ayakkabıların çok güzel solumate seninde salon takımına bayıldım çok zarifler undomiel baban için yazdığın şiiri okuyunca gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimisenağlama
hoşbulduk canım yarın ehliyet sınavım var ona bakıyorum motora hiç çalışmadım soru çözüyorum sabahtan beri inşallah hepsinden geçerim kızlar dua edin :Saruboceq:
sen neler yapıyorsun soulmate hazırlıklar nasıl gidiyor
tarih henüz almadık daha ekim kayıtlatı başlamamış ama öyle düşünüyoruz.tabi uygun bi yer bulursam tarihi değiştirebilirim.aynen bende öyle tek kaldım heryere yetişemiyorumm![]()
ben geldimmmmmmmmmmmmm:))))))))))))))))))))))))))
kizlar ben bugun gelinligime karar verdim 2. gunde...
yuppii yuppiiiii... nasıl bişi oldu kuzuuuummm????
eylül ekim gelinleriymiş :))))))))) ben gidem o zaman eylül ekim nişanlanacak kızlar topiği açam benim burda yerim yok:)))))))))))))))))))))))))))))))
ya cnm resim cektirmediler yarin siparise gittigimde cektirirlerse koyarim..Canım resim koysaydın görseydik merak ettimmm
eylül ekim gelinleriymiş :))))))))) ben gidem o zaman eylül ekim nişanlanacak kızlar topiği açam benim burda yerim yok:)))))))))))))))))))))))))))))))
ya cnm resim cektirmediler yarin siparise gittigimde cektirirlerse koyarim..