• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canım ben bu modeli çok beğendim, gerçekten süper gözüküyor. Yani iki gelinlik giyme şansım oslaydı ilkini çok kabarık ikincisini de bu model gibi az kabarık bişey seçerdim. opuyorumnanaktane

aslinda bende kabarik istiyorum..bunun biraz daha kabarigi olabilir meselaaopuyorumnanaktan
ay bilmiyorum ki cnaim..sonunda nasil gelinlikler giyincez hepimiz coook merak ediyorummboshayallersmile

Meraba arkadaşlarım ya öyle bi zamanda giriyorum ki kimsecikler olmuyooo:gitme: Ben de bugün işyerinde çok youndum giremedim bi türlü şimdi de yarım saattir geçmişi okuyorum ancak bitirdim ve de yorumlarımı yapayim

luxxor, canım bende ayakkabına bayıldım
çok zarif ..
kına elbisenin üst kısmı çok net çıkmamış ama
güzel bir modele benizyor, eminim çok yakışıcak opuyorumnanaktan
yüzükler de harika
güle güle kullan (tak, giy) canım :)))

hepsi de çok güzel canım. ayakkabıların çok şık. alyansların modeli de güzelmiş. :))

luxxor, canım herşeyin çok güzel gerçekten. Yüzüklerin çok şıkmış, ayakkabıların ve elbisende öyle. İnşallah bende kına için güzel bi elbise bulabilirim de resmini eklerim. boshayallersmile Bende bugün 16 parça salon takımı aldım, Eminönü'ne gitmiştik. Ama baş ağrısından öldüm, ben bu aralar sürekli kusuyorum ve bişey yiyemiyorum. Stresten sanırım, sizde de var mı böyle durumlar? Şu salon takımımın resmini çekip koyarım birazdan inşallah. sempatiksalakcinni

Çok teşkürler kızlar beğendiğinize çok sevindim gerçekten daha iyileri sizlerin olur inşallaholumunekankayizsmile
Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan Bakalım beğenicek misiniz?

5878.jpg

5884.jpg

soulmatecim çook güzel takımlar ya sade ve şık duruyor iyi günlerde kullan inşallah. Makinede yıkanamıyor dimi böyle şeyler?

luxxor canım elbisen ayakkabın cok güzelmiş canım cok begendım allahım hepimizi sağsalim şu en mutlu günümüze kavuşmayı nasip etsin yaaa

Günaydın kızlarr bir hafta sonu daha geldi. günler bana o kadar çabuk geçiyormuş gibi geliyor ki. sanki hiçbir şey yetiştemiyecekmiş gibi size de öyle geliyor mu bazen?zemuszemus

sen de sağol baharcım ay amin inşallah zaman daraldıkça iyice sabırızlanıyorum sanki hiç geçmiyor günlerrkaydirigubbakcemile2

luxxorcum cicilerin çok güzelmiş allh güle gülle yiy günlerde giymeyi nasip etsin :nazar:
soulmate canım salon takınlarını gülüle kullan çok güzelmiş gerçekten bende krem rengi aldım taşlı her mobilyaya uyması için renk konusundada iyi seçim yapmışsın

teşekkür ederim gülcüm. canım sıkıntını stresini yansıtma bence nişanlına bi de onun gerginliği girmesin bunca telaşımızın içinde. her şeyin çok güzel olacağına eminimkaydirigubbakcemile5

[ /QUOTE]
kızlar düşündüğüm model nasıl

elcin model çok güzelmiş, ben de kabarık gelinlik hastası olarak zerafetini çok beğendim modelin bence bunu diktir direkt

elçin bence uyguna diktiriosun
dün bi gelinlikçide gördüm bu modeli
sordum nekadar olur die
2000 civarı dikerim dedi
ben yaşadığım yeri sevmiom artık
gelinlikçileri çok kazık:D

Kızlar bence de çok uygun valla 1200-1500 arası uygun bence ben malesef bu kotayı biraz aşaraktan 1650yi buldurdum ama napiim bi kere evlenios o kadar da olsun demi o gün bizi prenses gibi hissettirecek kıyafet neyse ona değeropuyorumnanaktan

Luxxor canım yüzüğün abiyen ayakkabın çok güzel.... Güle güle giymeyi nasip etsin rabbim...

Bu arada davetiye için yer önermişsin buradan yazman mümkünse yazarmısın yada özel mesajda atarsan sevinirim...

Bu arada kızlar işten ayrılıyorum sanırım sabahtan beri onunla uğraşıyorum... Bi iki ay daha bekleyip düğüne yakın çıkarım artık... Hiçççç uğraşılmıyor özel sektörle...

meltemcim işten ayrılıyor olmana hayırlısı olsun diyorum çünkü nasıl mutlu olacaksan öyle yapman en doğrusu tatlım,

Kızlar benim de server ımda bir sorun var sanırım face deki ve burdaki resimleri göremiyorum bir türlü. Kısıtlama mı geldi ne. Davetiye için yer önerisi ben de alabilirim.

meltem ve sirkencubin size özelden yeri tarif eden mesaj atacağım kontrol edinolumunekankayizsmile

perikizi'ciiimm ben 2. modeli beğendim.. ama benim omuzlarım geniş olduğundan bana böle modeller yakışmıyor... bence böle fotolara bakmak yerine git bi kaç gelinlikçide dene.. inan bana evet bu diyorsun.. ben ne acayip şeyler beğendim.. farklı bişi aldım yani :D

Perikızıı ben de en çok 4. sıradakini sevdim uzun boyluyum demiştin hem o model süper gider sana, UNDOMİEL bu arada baban için yazdığın şiiri okurken yeminle sölüorum gözlerimden ööle yaşlar indi sessiz sessiz. üstelik ben iki blok ötede oturcam annemlerden ama sonuçta bambaşka bir olay bu haklısın. yeni bir hayat yeni bir ev. bir arkadaşım demişti ki evlenip gittikten sonra annenlerin evine gittiğinde eskiden olduğu gibi kendi evin gibi hiç hissedemiyormuşsun?:(

merhaba kızlar geçmişi okudum geldim gelinlik modelleri paylaşılmış yeni cicieler alınmış luxxor hayırlı olsun aldıkların ayakkabıların çok güzel solumate seninde salon takımına bayıldım çok zarifler undomiel baban için yazdığın şiiri okuyunca gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimisenağlama

saol dilekçim, senin de yarınki sınavında başarılar diliyoruma.s.
bende buralardayım kızlar...
dilek36 cığım ilk yardımı mantıken yapabilirsin hiç stres yapma ben hiç çalışmamıştım
motor biraz zor ama geçersin inşallah hiç stres yapma nasılsa yanlışlar doğruyu götürmüyor yapamadığını sallarsın

gelincikler evlerinizi tuttuysanız ;:içelim:badana yaptıran veya yaptıracak olan varmı

Sukutcum yarın bizim eve bakmaya gelecek badanacı boyacı usta, işte eve göre bi fiyat belirlicek hem renk kataloğunu da getir bakalım dedik sabah 10 da geliyor.annem önce gerek yok sileriz ederiz masraf olmasın dedi ama benim içime sinmedi çok pis göründü gözüme

bende gelinlikçileri gezdim geldiim:D
en sonunda 1000 lerin altını da gördüm ya ölsem de gam yemem:D
sanırım ucuz olanalr diktircem
birine tavsiye üzerine gittim zaten
biraz daha pazarlıkla daha iyi bi fiyata inerim umarım

kızlar muhakkak gezin dolaşın gelinlik için
muhite göre fiyatlar acaip değişiyor
son gittiğim yer kürkçü han
ve hepsi dediki kumaşı birlikte seçicez
istediğin danteli kullancaz
herşeyi de dahil veriolar
vee hazır isteyenlerde kesinlikle baksın oralara derim
çünkü gerçekten çok güzel hazır modeller de vardı

elçincim senin beğendiğin gelinliği
bugün gezdiğim yerlerden biri çalışmış
kaça yaptınız diye sormadım hiç
ama 1000 i geçmediğini sanıyorum

aslinda bende kabarik istiyorum..bunun biraz daha kabarigi olabilir meselaaopuyorumnanaktan
ay bilmiyorum ki cnaim..sonunda nasil gelinlikler giyincez hepimiz coook merak ediyorummboshayallersmile

Ben diktirmeye başladım canım, modelimi seçmiştim. İnşallah güzel olur. boshayallersmile

soulmatecim çook güzel takımlar ya sade ve şık duruyor iyi günlerde kullan inşallah. Makinede yıkanamıyor dimi böyle şeyler?

Teşekkür ederim canım, maalesef makinede yıkanmıyor. Bol suya batırıp çıkarıcakmışım yıkarken. sempatiksalakcinni

bende gelinlikçileri gezdim geldiim:D
en sonunda 1000 lerin altını da gördüm ya ölsem de gam yemem:D
sanırım ucuz olanalr diktircem
birine tavsiye üzerine gittim zaten
biraz daha pazarlıkla daha iyi bi fiyata inerim umarım

kızlar muhakkak gezin dolaşın gelinlik için
muhite göre fiyatlar acaip değişiyor
son gittiğim yer kürkçü han
ve hepsi dediki kumaşı birlikte seçicez
istediğin danteli kullancaz
herşeyi de dahil veriolar
vee hazır isteyenlerde kesinlikle baksın oralara derim
çünkü gerçekten çok güzel hazır modeller de vardı

Oooo Eminönü'nde miydin canım? sempatiksalakcinni
Ben hiç gezmedim Eminönü'nü. Geçen yıl kızkardeşim evlenicketi, baya gezdi. Bi yerde beğenmişti, ilk önce 600 TL dedikleri gelinliği ikinci gittiklerinde 1000TL dediler. Kalitesi falanda pek güzel değilmiş. Annemin arkadaşı var gelinlikçi, orda diktirdi o. Bende orda diktiriyorum şimdi. opuyorumnanaktan

elçin canım ben önce kadıköyün çoğunu gezdim
sonrada kürkü hana gittim eminönünde
senin modeli çalışan da kürkçü han da idi ama hangisi idi inan hatırlamıyorum

soulmatecim valla olabilir:)
ben dedim iyi fiyat verin ön eleme yapıom:D
sonra gelcm bi indirim daha yapcanız diye:D
benim tanıdık yok ondan el mahkum uyguna gitcem

bi tanesinde provadayken denk geldim
kız memnundu
gelinliği de istediğine gayet benziodu
pot mot yoktu
hazırlara da baktım göğüs vs iyi dikilmişti
kötü belli edio zaten

kızlar nasıl bir davetiye sizcee

Canım çok şeker bi davetiye. Gelinlik için de benim diktirdiğim yeri önerebilirim canım. Bi gidip bakarsın istersen. Beyoğlu'nda bu gelinlikçi. Bu adres ve telefonu;

Manolya Gelinlik
İstiklal Cad. Galatasaray Han No:230-10

Beyoğlu Merkez, Beyoğlu, İstanbul - Avrupa
Tel: +90 212-2495564

elçin kadıköyü gez nakırköyü gez
eminönüne git derim kesinlikle
fatih pahalı diolar ben hiç gitmedim bilmiyorum
ama kadıköyde bi gelinliğe 250 diyen de var 1400 diyende uçurumlar var aradaüsküdarda varmış uygun

Back