• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merhaba kızlar geçmişi okudum geldim gelinlik modelleri paylaşılmış yeni cicieler alınmış luxxor hayırlı olsun aldıkların ayakkabıların çok güzel solumate seninde salon takımına bayıldım çok zarifler undomiel baban için yazdığın şiiri okuyunca gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimisenağlama

merhaba kızlar geçmişi okudum geldim gelinlik modelleri paylaşılmış yeni cicieler alınmış luxxor hayırlı olsun aldıkların ayakkabıların çok güzel solumate seninde salon takımına bayıldım çok zarifler undomiel baban için yazdığın şiiri okuyunca gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimisenağlama

Teşekkür ederim canım, hoşgeldin. :)) Neler yaptın görüşmeyeli? sempatiksalakcinni

Teşekkür ederim canım, hoşgeldin. :)) Neler yaptın görüşmeyeli? sempatiksalakcinni

hoşbulduk canım yarın ehliyet sınavım var ona bakıyorum motora hiç çalışmadım soru çözüyorum sabahtan beri inşallah hepsinden geçerim kızlar dua edin :Saruboceq:
sen neler yapıyorsun soulmate hazırlıklar nasıl gidiyor

Amanın kimse kalmamışşşş :(

Ben varım canım. sempatiksalakcinni

Bak elcintih de burdaymış. sempatiksalakcinni

hoşbulduk canım yarın ehliyet sınavım var ona bakıyorum motora hiç çalışmadım soru çözüyorum sabahtan beri inşallah hepsinden geçerim kızlar dua edin :Saruboceq:

Kolay gelsin canım, inşallah hepsini geçersin. Bende evlendikten sonra gidicem inşallah. Bugünü evde geçirim dedim, pazar günü nişanlımın bi akrabasının nişanı var. Oraya gidicez de, ne giysem diye düşünüyorum. kafamçokkarıştı

sağol canım inşallah bende evlenmeden halledeyim dedim. kolay gelsin canım ne giyeceğim diye düşünmekte insanı strese sokuyor hele benim gibi kararsızsan

bende buralardayım kızlar...
dilek36 cığım ilk yardımı mantıken yapabilirsin hiç stres yapma ben hiç çalışmamıştım
motor biraz zor ama geçersin inşallah hiç stres yapma nasılsa yanlışlar doğruyu götürmüyor yapamadığını sallarsın

gelincikler evlerinizi tuttuysanız ;:içelim:badana yaptıran veya yaptıracak olan varmı

Bizim kiracı bu hafta çıkacak sanırım... Ondan sonra başlayacak hazırlıklar... Mutfak yapılacak daha seçim bile yapmadıkkk boya badana için renkte seçmedik... Biiii sürü iş var...

Aynen canım ya Çok ÇalıŞmamız lazım Çokkkkkk bızımde ev kıracıda oda Çıkacak bızımde ev boyanacak ne renk olacak bende karar veremedım ya

suküt inşallah canım yaa doğru diyon bilmediğimi sallarım artık inşallah tutar kızlar ben çıkıyom görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum can canlar gelinlik kınalık bakıcaz görüceciğimlesempatiksalakcinni
gendünüze iyi bakın Allaha emanetkaydirigubbakcemile5

sağol canım inşallah bende evlenmeden halledeyim dedim. kolay gelsin canım ne giyeceğim diye düşünmekte insanı strese sokuyor hele benim gibi kararsızsan

Ben kararsızın da kararsızıyım. Bu huyumu hiç sevmiyorum o yüzden. bilmiyorumkismile

bende buralardayım kızlar...
dilek36 cığım ilk yardımı mantıken yapabilirsin hiç stres yapma ben hiç çalışmamıştım
motor biraz zor ama geçersin inşallah hiç stres yapma nasılsa yanlışlar doğruyu götürmüyor yapamadığını sallarsın

gelincikler evlerinizi tuttuysanız ;:içelim:badana yaptıran veya yaptıracak olan varmı

Biz tutmadık canım. Eylül başı gibi tutmayı düşünüyoruz. Boşuna masraf olmasın diye. boshayallersmile

başarılar canım. umarım geçersin. rahat ol yeter ki :))
ben de birazdan çıkacağım görümcem geldi şehir dışından nişan için bana bişiler alınacak. bakalım nasıl geçecek alışverişimiz. opuyorumnanaktan

benimde ekim 16:) ama daha mekan bile bulamadık..siz neler yaptınız anlatsanıza merak ettim...

Hoşgeldin canım

Bizim 4 ekim sadece düğün salonu tutuldu o kadar...

Çeyiz için eksikleri tamamlıyoruz şimdilik bişey yaptığımız yokkk...

Yaşayacağımız evde kiracı var o çıkacak sonra biraz tamirat bakım işi var onlarla uğraşırız...

Sizde durum nasıl???

biz düğün yei bakıyoruz ama heryer dolu geç kaldık galiba:(
çeyiz eksiklerim tamamlanıyor,daha gelinlik bakmadık çok mu yavaş ilerliyoruz anlamadım valla...

Back