2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Canım 16 Ekim nikah için mi gün

hani bizim salona bağlıydı günümüz... Sizde önce salonu halletseydiniz iyi olurmuştu...

Bizimde yavaş gidiyor hazırlıklar ama napalım hızlandıramıyorum tek başıma...

tarih henüz almadık daha ekim kayıtlatı başlamamış ama öyle düşünüyoruz.tabi uygun bi yer bulursam tarihi değiştirebilirim.aynen bende öyle tek kaldım heryere yetişemiyorumm

tarih henüz almadık daha ekim kayıtlatı başlamamış ama öyle düşünüyoruz.tabi uygun bi yer bulursam tarihi değiştirebilirim.aynen bende öyle tek kaldım heryere yetişemiyorumm

Canım önce boş olan yeri bulun sonra gün ortaya çıkmış oluyor... Walla biz öyle yaptık bizde biraz geç kaldıydık baktık hafta sonları dolmuş haftabaşına aldık mecburen... Nikah işlemlerini daha başlatmadık zaten ben düğünde nikah olsun istiyorum...

canımm benim.. sizleri üzmek diildi ki amacım sadece babacığıma yazdığımı sizle de paylaşayım istedim.. üff üzdüm sizi de...:sinifsinif:

kuzucumm ya hiç dert etme eylül ekim gelinleri herşeyin üstesinden:sm_cool: gellir

biraz geç kalmışsınız diye düşünüyorum..:uhm: biz aylar öncesinden aldık günümüzü, hatta şubat ayında düğün yapılacak mekanımızı tuttuk..vereliniortak bu zamandan sonra pek yer bulabileceğinizi sanmıyorum 16 ekim için..:uhm:

kızlar bu arada daha öncesinde de yaptığım uyarıyı dikkate almanızı rica edicem.süprizzzzz biz burda çok kardeşce konuşuoruz ama kişisel bilgilerimizi ve isimlerimizi pek dile getirmemenizi rica edeceğim.yasakkelime. malum dışardan insanlarda girip misafir olarak okuyabiliyor..CADIARZU
bu konuya dikkat etmenizi rica edicem.. bir de ufak bir ricam daha var.. çoğumuz birbirimizle arkadaş olduk..olumunekankayizsmile herkez kişisel albümüne nişanlısı ile beraber çekilmiş fotosunu koyarsa birbirmizin yüzünü görürüz hem de eniştelerimizi de tanımış oluruz..:enbuyukkk:

Son düzenleme:
eylül ekim gelinleriymiş :))))))))) ben gidem o zaman eylül ekim nişanlanacak kızlar topiği açam benim burda yerim yok:)))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar ben kaçtım... hepinize iyi akşamlar.. yazlıkta nete girersem konuşuruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…