luxxor, canım herşeyin çok güzel gerçekten. Yüzüklerin çok şıkmış, ayakkabıların ve elbisende öyle. İnşallah bende kına için güzel bi elbise bulabilirim de resmini eklerim. boshayallersmile Bende bugün 16 parça salon takımı aldım, Eminönü'ne gitmiştik. Ama baş ağrısından öldüm, ben bu aralar sürekli kusuyorum ve bişey yiyemiyorum. Stresten sanırım, sizde de var mı böyle durumlar? Şu salon takımımın resmini çekip koyarım birazdan inşallah. sempatiksalakcinni
perikızı senle aynı günü evleniyoruzzkaydirigubbakcemile3
hayirli olsun canim güle güle kullan:hulya:
bende canımm
nikah işlemlerini yaptınızmı biz önümüzdeki hafta yapıcazz:dance:
Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan Bakalım beğenicek misiniz?
cok güzel canim..rengi cok hos..iyi günlerde kullanin tekraropuyorumnanaktan
canım çok hoşmuş güle güle kullan
bizde daha erken diye başvurmadık ama haftaya haledicez aradan çıksın kafamız rahat olsun yok canım düğünde olmucak nikah yer bulabilirsek düğün haftasında herhangi bigün seçicez
Teşekkür ederim canım, biraz karanlıkta çektim ama idare edin. İnşallah evime serince de çeker gösteririm, o zaman daha güzel görünür. boshayallersmile
canım çok hoşmuş güle güle kullan
bizde daha erken diye başvurmadık ama haftaya haledicez aradan çıksın kafamız rahat olsun yok canım düğünde olmucak nikah yer bulabilirsek düğün haftasında herhangi bigün seçicez
Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan Bakalım beğenicek misiniz?
çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan. rengini pek seçemedim ama yavrruağzı ya da gül kurusu gibi mi? mobilyalarım daha alınmadığı için ben bakamıyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?