Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanmıyorum yaa :)) ben de gelinlikçiye giderken elimde bu modelin renkli ve siyah - beyaz çıktılarıyla gitmiştim. çok hoşuma giden bir modeldi ama sonra vazgeçtik. inşallah sen diktiririsin canım
neden vazfeçtin canım
neden vazfeçtin canım
başka bir model gördüm gittiğim gelinlikçide onun üzerinde küçük değişiklikler yaptık. onun bana daha çok yakışacağını düşündük. ben minyon tipli ve zayıfım oyuntulu göğüs model bende pek hoş durmaz. onun yerine düz straplez tarzında üzerinde küçük işlemeli olana karar verdik. kaydirigubbakcemile5
kızlar bu modeli bulmuştum ama nerden buludugumu bulamıyorum daha yaından resimleri için filan
canım sen nerden bulmuştun bu modeli hatırlarsan söylermisin
başka bir model gördüm gittiğim gelinlikçide onun üzerinde küçük değişiklikler yaptık. onun bana daha çok yakışacağını düşündük. ben minyon tipli ve zayıfım oyuntulu göğüs model bende pek hoş durmaz. onun yerine düz straplez tarzında üzerinde küçük işlemeli olana karar verdik. kaydirigubbakcemile5
hım anladımşeker bende minyon tipliyim ama az kilo aldım sanki miyonlugum kalmadı gibigeinlikçiyle konuştum 1250 dikerim dedi birde benim olacak gelinlik nasıl kızlar sizcee siz naptınız gelinlikler tammı sizlerin
sirkencubin'ciim yazdım mesaj sana![]()
elçin bence uyguna diktiriosun
dün bi gelinlikçide gördüm bu modeli
sordum nekadar olur die
2000 civarı dikerim dedi
ben yaşadığım yeri sevmiom artık
gelinlikçileri çok kazık![]()
kızlar bugün itibariyle son 79 :)
bu arada yarın kayınvalidemin yanına gidiyorum önümüzdeki pazartesiye kadar orda tatil yapıcam yazlıkta
simdiden iyi tatiller canim bayanssulusmile
bende yaklasik 3 hafta sonra kayinvalidemin yanina gidicem..hem tatil hem alisveris kaydirigubbakcemile3
albümde var canım