• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gelicek kuzumm gelicek merak etmee

ayy sabırsızlıkla bekliyorum artıkk...
bu arada şiirin gerçekten güzelmiş cnm... şimdi size bi soru
kuaförden sonra eve gelecekmisiniz acaba ben çok ağlarım tüm makyajım akar diye gelmek istemiyorum zaten bide doğa çekimi olacak bizim erken çıkmam gerek kuaförden ama sanırım gitmicem sizle ne düşünüyosunuz??

ayy sabırsızlıkla bekliyorum artıkk...
bu arada şiirin gerçekten güzelmiş cnm... şimdi size bi soru
kuaförden sonra eve gelecekmisiniz acaba ben çok ağlarım tüm makyajım akar diye gelmek istemiyorum zaten bide doğa çekimi olacak bizim erken çıkmam gerek kuaförden ama sanırım gitmicem sizle ne düşünüyosunuz??

ayy bol'cum ama olmaz ki... bunun güzelliği zaten evden çıkmak.. bence kendini şartlandır evden çık.. biz de dış mekan çekimi yapacağız. ama allahtan benim düğünüm pazar günü ve kuaförüm sadece bana açıcak kuaförü kaydirigubbakcemile2 benb evden çıkıcam yani.. saat saat organize etmeye çalışıyoruz şu an nişanlımla herşeyi

ya ben eminim ben çok ağlarım ve makyajım kalmaz yani sırf onun için istemiyorum yani..

Arkadaşlarım hepinize merabaa, giremiyorum iş güç yoğunluk olunca eve gelir gelmez açtım okuyabildiğim kadarını okudum geçmişin. özlemişim valla. :3:
Kızlar merhaba

Arada uğradım biraz geçmişi okudum geri çıkmam gerekti malum ay sonu ödemeler felan var...

Heaven yatak odanı çok beğendim tam benim istediğim renklerde gerçi ben sürgülü kapak istiyorum yaaa.... Şimdiden hayırlı olsun canım güle güle kullan...

Davetiyeler de süpperr... Bende internetten beğendim de pahalı biraz nişanlım biraz uygun fiyat olsun dedi napcam bilemedim...

meltemcim ben davetiyleri çok ucuza yaptırdım canım istersen yer mekan tarif edebilirim ulusta. tanesi 57 kuruşa geldi biraz da pazarlıkla. yani 100 tanesi 57 TL

Sıkıntı stres yapmayalımm kızlar hersey yolunda diyip olumlu düşünelim.Düğün zamanı en mutlu zaman geri gelmez. Erkeklerin çoğu böyle zaten kadınlar idare etmiyor mu evi?Düğünden önce görmesin gelinliğimi diyenlerdenim.Zaten bana kalsa kımse görmesin.Çünkü şöyle olsaydı böyle olsaydı lafları moral bozukluğu yaratıyor.Senin içine sindi mi gerisi boş...

Aşk meleği canım senin bu pozitif enerjine bayılıyorum valla, ben de öyle düşünenlerdendim gittim direkt istediğim modeli başladım diktirmeye çünkü şu nası bu nası diye sordukça valla ne bileyim önemli olan senin beğenmen tabii gibi yorumlar duyup sinir oluyordum ohh rahatladım şimdikaydirigubbakcemile2

ayrıca heaven davetiye çok güzel ilki aslında 2.si de güzel ama o model baya büyük gerçekte ben görmüştüm. senin beğendiğinin kare olanı da var o da güzel gerçeğini görünce daha iyi karar vereceğini düşünüyorum katalogtan. mutlaka davetiyeciye gidip aslını gör derim tatlım

kızlar bu da benim alyansım ama sarı altın kısmını pembe altın yaptırdık yani bakır gibi duruyor o kısmın rengi

vakit bulmuşken tüm fotolarımı yüklücem şimdi sizlerle paylaşicam. telefonum tamirden geldi resimleri çektim

Alyans çok büyük çıkmış özür:(
bu da kına abiyem

altını üstünü ayrı çektim sığmadı tele

veeee son olarak da gelinlik ayakkabım. bu ayakkabıyı hem kına abiyesinin altına, hem bindallı altına hem de gelinliğin altına giyeceğim 3ü bi arada :)))

yorumlarınızı bekliyorum şekerler öpüyorum şu an benden başkası yok topicteşakkıdı

arkadaşlar merhaba benimde 17 ekimde olacak düğünüm Allah nasip ederse.bende uygun davetiye ve fotoğrafçı arıyorum.fotoğrafçı anadolu yakasında olursa çok iyi olur.nolur yardımcı olun durumlar baya kritik bu aralar en uygunundan bişeyler ayarlamaya çalışıyoruz.şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

luxxorcum cicilerin cook güel..heleki ayakkabilarina bayildimmm
güle güle giy canimmopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimhihoyyyt benim boyum küçük biraz minyon tipliyim ayakkabıyı platformundan ötürü çok sevmiştim hem rahat hem yüksek

arkadaşlar merhaba benimde 17 ekimde olacak düğünüm Allah nasip ederse.bende uygun davetiye ve fotoğrafçı arıyorum.fotoğrafçı anadolu yakasında olursa çok iyi olur.nolur yardımcı olun durumlar baya kritik bu aralar en uygunundan bişeyler ayarlamaya çalışıyoruz.şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Hoşgeldin Honestolumunekankayizsmile

hosgeldiiiin a.s.

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimhihoyyyt benim boyum küçük biraz minyon tipliyim ayakkabıyı platformundan ötürü çok sevmiştim hem rahat hem yüksek/QUOTE]

ah canim keske bende bukadar topuklu giyebilsem..okadar hevesim varki ama zaten uzun boyluyum bide bunlari giyince yürüyemiyorum sanki kaydirigubbakcemile3
gecen heves ettim siyah aldim bakalim nolcak:roflol:

luxxor güzelmiş ayakkabıların.bizim ismimizi yazacaksın dimi :D

ehehe canım bizim çok şükür artık yolumuz belli falımız fallanmış mı derler:) ben şahsen müzmin bekarları yazmayı öneriyorum ama nereye yazalım bilio musun tam parmakların çıktığı yerin az üstüne en çok orası siliniyor ayakkabı altında :))

aa yüzük ve elbise de varmış görmemeşim onlar da çok güzel canımmmm güle güle kullan
sağol canımm elbisenin rengi eteğinde daha belirgin çıkmış hep tüllü eteği çok güzel duruo uçuş uçuş

hosgeldiiiin a.s.

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimhihoyyyt benim boyum küçük biraz minyon tipliyim ayakkabıyı platformundan ötürü çok sevmiştim hem rahat hem yüksek/QUOTE]

ah canim keske bende bukadar topuklu giyebilsem..okadar hevesim varki ama zaten uzun boyluyum bide bunlari giyince yürüyemiyorum sanki kaydirigubbakcemile3
gecen heves ettim siyah aldim bakalim nolcak:roflol:

Oh ne güzel canım senin hiç ihtiyacın yok demekki aslında az topuklu olup çok şık ayakkabılar da var. Kaldı ki nişanlından uzun görünmediğin sürece topuklu iyidirkaydirigubbakcemile3

luxxor, canım bende ayakkabına bayıldım
çok zarif ..
kına elbisenin üst kısmı çok net çıkmamış ama
güzel bir modele benizyor, eminim çok yakışıcak opuyorumnanaktan
yüzükler de harika
güle güle kullan (tak, giy) canım :)))

evet canım senden başka nasıl olur füsun önaldan :D eğlenceli olmaz mı yaaa :lepi:

eğlenceli olur canım bence de . iki gün önce ben de sevgilimle bu konuyu konuşuyorduk. var mı aklında bir şarkı dedim bana ne dese beğenirsiniz SENİNLE BAŞIM DERTTE nasıl olur dedi. önce biraz kızdım ama sonra fena olmaz diye düşündüm ne dersiniz? olumunekankayizsmile

bende bayıldımm ayakabılarınna
nişanlımın kuzeninin düğünü için krem çk şık ayakabı almıştım topuklu 1 kere giydim onu giyerim diyorum ben bakalımm

veeee son olarak da gelinlik ayakkabım. bu ayakkabıyı hem kına abiyesinin altına, hem bindallı altına hem de gelinliğin altına giyeceğim 3ü bi arada :)))

yorumlarınızı bekliyorum şekerler öpüyorum şu an benden başkası yok topicteşakkıdı

hepsi de çok güzel canım. ayakkabıların çok şık. alyansların modeli de güzelmiş. :))

uufffff yaaaa bende ağlamamak için şartlandırıyorum kendimi... allahtan ailem ile aynı şehirde yaşıyor olacağız.. allahım bir yandan sevdiğim adamla evlenmenin mutluluğu bir yandan biricik babamdan ve annemden başka bir evde yaşayacak olmanın garipliği... uff ya ufff.. babacığıma bi şiir yazdım geçen akşam
sizle de paylaşayım..

Doğdum... Ufacık avuçlarım değdi
Ellerine..
Hayatımın ilk güven duygusunu yaşadım
Tanıdığım ilk koku sen oldun
Annemin kokusundan sonra..
Büyümeye başladım
Senin zamanı yavaşlatmak istercesine
O günleri uzatmaya çalışmanı göz ardı edip..
Şimdi kocaman bir kadın oldum babacığım..
Bu adamı çok sevdim dedim..
Gözlerindeki endişeye, biricik kızının uçuşunu
Seyretmene rağmen..
Senin güven dolu ellerinden sonra
Onun elleri olsun istiyorum hayatımda babacığım..
Senden sonra seni seviyorum diyebileceğim adam
O olsun istiyorum babacığım
....

undocum ne yaptın sen böyle yaw mahvoldum bitirdin beni. ellerine yüreğine sağlık. çok güzel bir şiir

ayy kuzucuuumm ama adettendir ağlayalım acıcık.. zaten şarkılara gerek yok ki.. ben durup duruken de ağlıyorum.. kışlık kıyafetlerimi kaldırdım geçen gün onları bile bavula koyarken ağladım yaaaa:gitme:
evet ya ne kadar zormuş eşyaları toplamak garip oluyor insan mafoldumben

Back