• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

luxxor, canım herşeyin çok güzel gerçekten. Yüzüklerin çok şıkmış, ayakkabıların ve elbisende öyle. ınşallah bende kına için güzel bi elbise bulabilirim de resmini eklerim. boshayallersmile Bende bugün 16 parça salon takımı aldım, Eminönü'ne gitmiştik. Ama baş ağrısından öldüm, ben bu aralar sürekli kusuyorum ve bişey yiyemiyorum. Stresten sanırım, sizde de var mı böyle durumlar? Şu salon takımımın resmini çekip koyarım birazdan inşallah. sempatiksalakcinni

luxxor, canım herşeyin çok güzel gerçekten. Yüzüklerin çok şıkmış, ayakkabıların ve elbisende öyle. İnşallah bende kına için güzel bi elbise bulabilirim de resmini eklerim. boshayallersmile Bende bugün 16 parça salon takımı aldım, Eminönü'ne gitmiştik. Ama baş ağrısından öldüm, ben bu aralar sürekli kusuyorum ve bişey yiyemiyorum. Stresten sanırım, sizde de var mı böyle durumlar? Şu salon takımımın resmini çekip koyarım birazdan inşallah. sempatiksalakcinni

hayirli olsun canim güle güle kullan:hulya:

hayirli olsun canim güle güle kullan:hulya:

Teşekkür ederim canım. opuyorumnanaktan Bakalım beğenicek misiniz?

5878.jpg

5884.jpg

Son düzenleme:
canım çok hoşmuş güle güle kullan
bizde daha erken diye başvurmadık ama haftaya haledicez aradan çıksın kafamız rahat olsun yok canım düğünde olmucak nikah yer bulabilirsek düğün haftasında herhangi bigün seçicez

Teşekkür ederim canım, biraz karanlıkta çektim ama idare edin. İnşallah evime serince de çeker gösteririm, o zaman daha güzel görünür. boshayallersmile

ay rüya gibi dimi kizlar zemuszemus insallah o günlerde nasip olurkaydirigubbakcemile5

canım çok hoşmuş güle güle kullan
bizde daha erken diye başvurmadık ama haftaya haledicez aradan çıksın kafamız rahat olsun yok canım düğünde olmucak nikah yer bulabilirsek düğün haftasında herhangi bigün seçicez

canim biz allahtan cok cabuk halletdik islemler fazla sürmedi:nazar:..insallah sizdede sIkInti cikmaz..:nazar:

luxxor canım elbisen ayakkabın cok güzelmiş canım cok begendım allahım hepimizi sağsalim şu en mutlu günümüze kavuşmayı nasip etsin yaaa

undocum naptın sen yaaa aman yarabbi biz aynı şehirde kalacagımız halde ailemizden ayrılmak zor geliyo gurbete gidecek gelinciklerre allah yardım etsin inşallah yaa:gitme:

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullan. rengini pek seçemedim ama yavrruağzı ya da gül kurusu gibi mi? mobilyalarım daha alınmadığı için ben bakamıyorum daha

Yok canım, rengi krem gibi, kırık beyaz gibi bişey. Hani fransız dantel diyolar ya ondan. zemuszemus Benimde mobilyalar alınmadı, ama açık renk düşünüyorum ben. O yüzden aldım, her renge uyar diye.

soulmate84 çok güzelmiş canım aldıkların çok begendim bende düşünüyorum canım böle bişi emin önünden aldım dedin sanırım sorması ayıp olmazsa nekadar canım
GÜNAYDIN ŞEKERLRRRRRR

Back