Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ellerine yüreğine sağlık çook güzel olmuş![]()
undo sen nerede oturuyorsun izmirde ? Ben ksk ya yerleşicem inş.Gerçi izmirin her yeri güzel ama ksk da bir başka...
canım ben şimdi karşıyaka bostanlıda oturuyorum.. ama evlenince tam bostanlının karşıyakasına gideceğim
uufffff yaaaa bende ağlamamak için şartlandırıyorum kendimi... allahtan ailem ile aynı şehirde yaşıyor olacağız.. allahım bir yandan sevdiğim adamla evlenmenin mutluluğu bir yandan biricik babamdan ve annemden başka bir evde yaşayacak olmanın garipliği... uff ya ufff.. babacığıma bi şiir yazdım geçen akşam
sizle de paylaşayım..
Doğdum... Ufacık avuçlarım değdi
Ellerine..
Hayatımın ilk güven duygusunu yaşadım
Tanıdığım ilk koku sen oldun
Annemin kokusundan sonra..
Büyümeye başladım
Senin zamanı yavaşlatmak istercesine
O günleri uzatmaya çalışmanı göz ardı edip..
Şimdi kocaman bir kadın oldum babacığım..
Bu adamı çok sevdim dedim..
Gözlerindeki endişeye, biricik kızının uçuşunu
Seyretmene rağmen..
Senin güven dolu ellerinden sonra
Onun elleri olsun istiyorum hayatımda babacığım..
Senden sonra seni seviyorum diyebileceğim adam
O olsun istiyorum babacığım....
yakın olcaz desene bızde bostanlı ya da girne duşunuyoruz şimdilik...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
masa başında ağladım.. çok duygulandım
yüreğine şifaa çok güzel kaleme dökmüşsün ay hala ağlıyorum
ne kadar nasipliymişsin ne güzel annen ve baban varmış ki sana bu duyguyu aşılayıp kaleme dökmene vesile olmuşlar.
Ben babama sitemden başka hiç birşey yazamam annemi çok üzdü halada üzüyor keza benide öyle...gözüm hep arkada aklım hep annemde olucak kim bilir savunmasız annemi
ben gittikten sonra ne kadar üzecek ben engel oluyordum koruyordum annemi ama annem artık tek tek Allah var başka kimsesi yokmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bak sana bu duyguları hissettiren ailen var arkanda ne güzel bu bile ağlamaman hüzünlenmemen için bir sebep kaydirigubbakcemile5
ehh yakın sayılır... bostanlı ile balçova arasında tam 25 km var :) ama olsun mesafeler engel olamaz arkadaşlığımıza olumunekankayizsmile
cnm istanbul ' da ki mesafelere göre yakın kalıyorsun.Ben İstanbul da yaşıyorum.Okumak için geldim izmir e ...Kısmet iştee kaderde oraya yerleşmek varmış demek ki...
yok biteneciğimm kendini suçlu hissetme ne güzel çok beğendim şiirini
olsun babamdan şansım olmadı ama kocamdan da şansız olmayacağım anlamına gelmez bukaydirigubbakcemile2
güzel pozitif bakmak lazım gelin olacağız hüzün bize yakışmaz neşeli mutlu olmamız lazım değilmi ortakolumunekankayizsmile:içelim:
ehh yakın sayılır... bostanlı ile balçova arasında tam 25 km var :) ama olsun mesafeler engel olamaz arkadaşlığımıza olumunekankayizsmile
cnm istanbul ' da ki mesafelere göre yakın kalıyorsun.Ben İstanbul da yaşıyorum.Okumak için geldim izmir e ...Kısmet iştee kaderde oraya yerleşmek varmış demek ki...
ahh bilmem mi.. ben de aslen istanbulluyumailem oralı yani.. ama 97 yılından beri izmir de yaşıyoruz.. gerçi bi iki sene çalıştım ve yaşadım ama o trafik çilesi yüüznden kaçtım buralara..hatta gelmem iyi de olmuş aşkımı buldum burda :asigim:
haklısın canım... umarım kocişin seni çok çok çoook sever ve hep el üstünde tutar bitanem...
ahh bilmem mi.. ben de aslen istanbulluyumailem oralı yani.. ama 97 yılından beri izmir de yaşıyoruz.. gerçi bi iki sene çalıştım ve yaşadım ama o trafik çilesi yüüznden kaçtım buralara..hatta gelmem iyi de olmuş aşkımı buldum burda :asigim:
Bende aşkımı buldum. İyi ki Ege üniyi kazanmışım.Aynı sıralardan nikah masasına ...5 sene önce söyleselerdi güler geçerdim.Ailemi İstanbul da bırakacağım için çok üzülsemde yeni evime yerleşmek için sabırsızlanıyorm.:asigim:![]()
oyy sendemi başka memlekete gideceksin canımhaklısın canım... umarım kocişin seni çok çok çoook sever ve hep el üstünde tutar bitanem...
Bende aşkımı buldum. İyi ki Ege üniyi kazanmışım.Aynı sıralardan nikah masasına ...5 sene önce söyleselerdi güler geçerdim.Ailemi İstanbul da bırakacağım için çok üzülsemde yeni evime yerleşmek için sabırsızlanıyorm.:asigim:![]()
oyy sendemi başka memlekete gideceksin canım
evet cnm ...sende mi?
nasılsınız kızlarr
haklısın canım... umarım kocişin seni çok çok çoook sever ve hep el üstünde tutar bitanem...
ayy evet evet bende aynı duyguları paylaşıyorum seninle ashkmeleğiii
oyy sendemi başka memlekete gideceksin canım
sen nereye gidiosun elcintih'cimmm
kızlarr slm ancak gelebildim berbat bi gündü bütün gündür kpss işiyle uğraşıyorum son güne bırakınca böyle oluyo işte ee neler yaptınız bakalım???
ayy bende biliorum... nası aptal bi koşuşturmaca olduğunu.. ben ilk gün yapmıştım kaydımı kaydirigubbakcemile
ay evt son gün karar verince böle oluyo maalesf canım(
ya bu arada temmuz gelinlerinin sayfasına bakim dedim biraz ne güzel tek basamaklılara geçmişler son 6....5 falan ne güzel ya hayırlısıyla bizim içinde o günler gelseydikaydirigubbakcemile3