• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben pasta kesilirken ki ortamı,
böyle neşeli,herkesin alkışladığı çalan şarkıyı birlikte söylediği bir ortam canlandırıyorum gözümde kaydirigubbakcemile3
enstrümental de olabilir tabi, tercih meselesi bu :)))

evet canım senden başka nasıl olur füsun önaldan :D eğlenceli olmaz mı yaaa :lepi:

evet canım senden başka nasıl olur füsun önaldan :D eğlenceli olmaz mı yaaa :lepi:
olur evet, o da uygun olur..gayet eğlenceli bir şarkı tatlım kaydirigubbakcemile5

ben giriş müziği için hiç bişi seçmedim
ilk dans şarkısıyla giriş yapar dans ederiz diye düşünüyorum :uhm:

olur evet, o da uygun olur..gayet eğlenceli bir şarkı tatlım kaydirigubbakcemile5

ben giriş müziği için hiç bişi seçmedim
ilk dans şarkısıyla giriş yapar dans ederiz diye düşünüyorum :uhm:

olur dimi.kızlarrrrrrr sizler ne düşünüyorsunuz?olmaz diyenler de söylesin ya.her fikire açığım :P

kızlar hazır yazmaya başlamışken kına gecesi için de bulduklarımı yazayım bari ;)

Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu
Babutsa - Yanayım
Atiye - Salla
Sertap Erener - Rengarenk
Sibel Can - Kıskıvrak
Hatice - Roman Havası
Candan Erçetin - Annem
Candan Erçetin - Yüksek Yüksek Tepeler
Gülay - Elime Mor Kınalar Yaktılar
Türkü Olarak
Trakya Yöresi - Bahçelerde Böğrülce
Ege Yöresi - Gelini Ağlatırlar
Ege Yöresi - Gayduru Gubbak Cemile
Trakya Yöresi - Damat Havası (halayı) Roman Havalar - Damat Halay
Gelin Havası Atilla Atasoy - Gelin Havası videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
ayy bunu dinledim ağlıodum yaaaaa

kızlar hazır yazmaya başlamışken kına gecesi için de bulduklarımı yazayım bari ;)

Demet Akalın - Evli Mutlu Çocuklu
Babutsa - Yanayım
Atiye - Salla
Sertap Erener - Rengarenk
Sibel Can - Kıskıvrak
Hatice - Roman Havası
Candan Erçetin - Annem
Candan Erçetin - Yüksek Yüksek Tepeler
Gülay - Elime Mor Kınalar Yaktılar
Türkü Olarak
Trakya Yöresi - Bahçelerde Böğrülce
Ege Yöresi - Gelini Ağlatırlar
Ege Yöresi - Gayduru Gubbak Cemile
Trakya Yöresi - Damat Havası (halayı) Roman Havalar - Damat Halay
Gelin Havası Atilla Atasoy - Gelin Havası videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
ayy bunu dinledim ağlıodum yaaaaa

EMİR düştüm elineyide ekleyebilirsin müzik zevklerimiz aynı bende yazdığın şarkıları düşünüyordum ama ben hüxünlü şsrkılar çaldırmayacağım çok üzülüyorum ağlıyorum annemde çok ağlar hiç gereği yok dum tıss dum tıss oynayalım sonunda kocişlerimize kavuşuyoruz bu açıdan düşünelim ağlamayalım olarmı tatlişommolumunekankayizsmile

şimdi evlenmeye karar versek eylül ya da ekime düğün hazırlıklarını yetiştirebilirmiyiz acaba? çok endişeliyim :(

yetişir tabi maddiyatta önemli çeyiz durumların nasıl bılemıyorum.Benm eylulde daha gelinliğime ağustosta başlanacak.Düğün içinse yer bulman zor olabılır.Bir kaç ay önceden ayarlanıyor çünkü dolu olabilir.

EMİR düştüm elineyide ekleyebilirsin müzik zevklerimiz aynı bende yazdığın şarkıları düşünüyordum ama ben hüxünlü şsrkılar çaldırmayacağım çok üzülüyorum ağlıyorum annemde çok ağlar hiç gereği yok dum tıss dum tıss oynayalım sonunda kocişlerimize kavuşuyoruz bu açıdan düşünelim ağlamayalım olarmı tatlişommolumunekankayizsmile

ayy kuzucuuumm ama adettendir ağlayalım acıcık.. zaten şarkılara gerek yok ki.. ben durup duruken de ağlıyorum.. kışlık kıyafetlerimi kaldırdım geçen gün onları bile bavula koyarken ağladım yaaaa:gitme:

kızlar bu şarkıları da yeni buldum... size de fikir olsun

roman oyun havaları - trakya çiftetellisi
kibariye - illede roman olsun
deli selim - bu fasulya 7.5 lira
ekrem gültekin - yüksek yüksek tepeler
ekrem gültekin - görünce aşık oldum
ekrem gültekin - şinanari
kibariye - tepeciklimi
kibariye - karagözlü çingenem
oğuz yılmaz- seçme oyun havaları - misket
oyun havaları - edirne roman havası
oyun havaları - roman mastika
ekrem gültekin - benim gözüm sende
oyun havaları - osman aga
oyun havaları roman havası - kapiro
sulukule göbek havaları
ekrem gültekin - kalk gelin hanım (kına yakılırken değişik olsun ben bunu çaldırabilirim )
adnan şenses - şoparım
kadifeden kesesi
iç iç kudur
bursalımısın kadifeli gelin( bu bana gelsin )
kibariye - karagözlü çingenem
haluk levent - kızılcıklar oldumu
ekrem gültekin - kaynana (valla çaldırıcam bunu )
bursanın ufak tefek taşları
ayva çiçek açmış
istanbul roman oyun havaları
arap oryantal
arap şükrü - çiftetelli

ayy kuzucuuumm ama adettendir ağlayalım acıcık.. zaten şarkılara gerek yok ki.. ben durup duruken de ağlıyorum.. kışlık kıyafetlerimi kaldırdım geçen gün onları bile bavula koyarken ağladım yaaaa:gitme:

makyajın akar annen sen ağlayınca daha çok üzülür ağlamamak elde değil aileni geride bırakıp yeni bi hayata başlıyosun seni neler bekliyor bilmiyosun...hem ilk gece sıkıntısı da olucak -tatlicadiarzu-ama sen herşeye rağmen ağlamamaya çalış o gece senin gecen gönlünce eğlen düşmanların çatlasın annen seni hep öyle gülerken anımsar
ben öyle yapmayı düşünüyorum yoksa bende şimdiden duygusallaşmaya başladım ama kına ve düğün günü kendimi şartlandırıyorum ağlamıyacağım vereliniortak

Aydın'da olacak canım benim düğün. nikah Bandırma'da. İzmir'de de küçük bi eğlence düşünüyoruz arkadaşlarla birlikte. off off tek yerde olsaydı her şey ne kadar güzel olacaktı.
hayalimizde nikah için vapurla körfez turu yapmak ve arkasından eğlenceye gitmek vardı ama imkansız artık:çok üzgünüm:

canım aydında düğün salonunuzu tutdunuz mu aydında ne zamn olucak düğün

makyajın akar annen sen ağlayınca daha çok üzülür ağlamamak elde değil aileni geride bırakıp yeni bi hayata başlıyosun seni neler bekliyor bilmiyosun...hem ilk gece sıkıntısı da olucak -tatlicadiarzu-ama sen herşeye rağmen ağlamamaya çalış o gece senin gecen gönlünce eğlen düşmanların çatlasın annen seni hep öyle gülerken anımsar
ben öyle yapmayı düşünüyorum yoksa bende şimdiden duygusallaşmaya başladım ama kına ve düğün günü kendimi şartlandırıyorum ağlamıyacağım vereliniortak

uufffff yaaaa bende ağlamamak için şartlandırıyorum kendimi... allahtan ailem ile aynı şehirde yaşıyor olacağız.. allahım bir yandan sevdiğim adamla evlenmenin mutluluğu bir yandan biricik babamdan ve annemden başka bir evde yaşayacak olmanın garipliği... uff ya ufff.. babacığıma bi şiir yazdım geçen akşam
sizle de paylaşayım..

Doğdum... Ufacık avuçlarım değdi
Ellerine..
Hayatımın ilk güven duygusunu yaşadım
Tanıdığım ilk koku sen oldun
Annemin kokusundan sonra..
Büyümeye başladım
Senin zamanı yavaşlatmak istercesine
O günleri uzatmaya çalışmanı göz ardı edip..
Şimdi kocaman bir kadın oldum babacığım..
Bu adamı çok sevdim dedim..
Gözlerindeki endişeye, biricik kızının uçuşunu
Seyretmene rağmen..
Senin güven dolu ellerinden sonra
Onun elleri olsun istiyorum hayatımda babacığım..
Senden sonra seni seviyorum diyebileceğim adam
O olsun istiyorum babacığım
....

uufffff yaaaa bende ağlamamak için şartlandırıyorum kendimi... allahtan ailem ile aynı şehirde yaşıyor olacağız.. allahım bir yandan sevdiğim adamla evlenmenin mutluluğu bir yandan biricik babamdan ve annemden başka bir evde yaşayacak olmanın garipliği... uff ya ufff.. babacığıma bi şiir yazdım geçen akşam
sizle de paylaşayım..

Doğdum... Ufacık avuçlarım değdi
Ellerine..
Hayatımın ilk güven duygusunu yaşadım
Tanıdığım ilk koku sen oldun
Annemin kokusundan sonra..
Büyümeye başladım
Senin zamanı yavaşlatmak istercesine
O günleri uzatmaya çalışmanı göz ardı edip..
Şimdi kocaman bir kadın oldum babacığım..
Bu adamı çok sevdim dedim..
Gözlerindeki endişeye, biricik kızının uçuşunu
Seyretmene rağmen..
Senin güven dolu ellerinden sonra
Onun elleri olsun istiyorum hayatımda babacığım..
Senden sonra seni seviyorum diyebileceğim adam
O olsun istiyorum babacığım
....

cnm ellerine yüreğine sağlık çook güzel olmuş:nazar:

Back