• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile

Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile

334uhde.jpg

Canım modeli çok güzelmiş eminim sana çok yakışır bence bunun hazırını mutlaka bulursun çünkü burda vitrinde görnüştm gecen ay olmazsa burdan göndereyimkaydirigubbakcemile5

kızlar ya muhabbete doyum olmuyo ben kaciyorum yaz okuluna kaldım malesef dersim var inşallah akşam okurum ben kaynattıklarını öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bhrcım, fiyatına bakarak karar verme canım
arkadaşlara katılıyorum üzerinde gör derim olumunekankayizsmile

Kızlar,benim hayalimdeki gelinlik bu, bunu diktirmek istiyorum ama aynısı da olmiycak diye korkuyorum :/
buna benzer hazır bir model bulursam alıcam sanırım boshayallersmile

334uhde.jpg

nektar'cıımm çok güzelmi.. bence güzel bi moda evi ile görüş derim.. sonuşta onlar bu modellerin hangi firmaya ya da modacıya ait olduklarını biliyorlar.. bunun gibi dikerler diye düşünüyorum..

nektarcım bende şu düğün işlerinden dolayı evde olmayı çok isterdim pazar günleri çoğu yer kapalı c.tesi bigünde herşeye yetişemiyorsun işçıkışlarındada yanımda gelicek olnların satleri uymuyor saolsun kayınvaliden her çarsıya çıktıgında benide yanında götürüyorda birkaçbişey onunla alıyoruz yada balıyoruz

haklısın kuzumm ya hafta içi işleri halletmek daha kolay oluyor.. şimdi bzim geriye bi ev tutmak bi de mobilya almak kaldı.. onları da yaptım mı başka bişe kalmıooo :D ev yerleşcek veeee ondan sonra düğün yapılacak.. hıımm kızlar bu arada sölemeyi unutuyordum. dün fotografçı ile konuştuk. cem'in mal verdiği müşterilerimizden biri... normalde 1 saat falan sürüyormuş çekimler ama bizim için 2,5 saatlik bir çekim yapacak ve yaklaşık 2000 kare foto çekecek... çok şanslıyım bu konuda çoook kaydirigubbakcemile2

allah valla bizim denizlide de izmirden gelinlik almak moda oldu uygun oluyo cesit cok oluyo diye izmire gidiyo herkes ama işin açıkcası ben begeniyorum denizlideki gelinlikleri eger dedgını gibiyse hiç oralara kadar yol tepmeye degmez burda en alasına 1.800 derler gene indirmi yapalar ben nişanlğmı 425den 275e düsürtmüstüm cingen pazarlıgı ettik resmen:kedi:sositososito

canım bence bi git dene derim yine

kayınvalidenle anlaşman süper ama canım,
inş hep böyle devam eder..
Hallolur herşey sıkma canını, sizin eşyalar felan alındı bildiğim kadarıyla
bizim daha hiiç bir şeyimiz hazır değil.
Sadece düğün salonu tutuldu okadar.
Birde 10 gün sonra yurt dışına gidiyorum 1 ay kadar kalıcam
Her şey son ana kalıyor yani
Kabus gibi günler beni bekliyor :1no2:

inşallh canım şimdilik bi problem yok çok iyi anlaşıyoruz bütün ailesiyle oda benim ailemle iyi anlasıyor çok şükür. bizim bütün eşyalar alındı sadceufak tefek mutfak gereçleri kaldı bide küçük ev aletlerim alınıcak okadar büyükleri hlletdik salonumuz 3ay önce tutdu. seninde çok sıkışıcak canım şimdi evdeyken işlerini halletmeye bak sonra çok sitresli oluyor allh yardımcın olsun:Saruboceq:

Canım modeli çok güzelmiş eminim sana çok yakışır bence bunun hazırını mutlaka bulursun çünkü burda vitrinde görnüştm gecen ay olmazsa burdan göndereyimkaydirigubbakcemile5

inş bulurum canım,
ama kumaşların aynı olması önemli işte
bunun alt kısmındaki tül kısmı çok hoşuma gitti.
Olmadı sizin ordan gelir alırım, evet kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

undocum senin işlerini halletmene seviniyorum çünkü bizede el atıan sonra inşallh ev işinide hallerdesrin canım da en büyük sorunu ortadan kaldırısın

bende eylül gelini olmak istiyorum nişanlımda öyle istiyor,nişanlım balıkesirde astsubaylık eğitimi görüyor eylülde gelecek eğer eylülde düğünümüz olmazsa seneye hazirana kalacak çünkü nişanlım tekrar eğitime gidecek...bugün babamla konuşacağız bu konuyu dua edin kızlar düğünümüz olsun hayırlısıyla gerçi erkek tarafı istemiyor gibi düğün olacacak hemen balıkesire döneceksin ne gelin ne de damat göreceğiz biz diyolar işte bilmiyorum ya allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ben dün 1tane foto sordum dış çekim artı studyo cekim deri bi albüm yapıyorlar hepsi 1,500 lira dediler bunun içinde gün içerisinde ve düğün salonunda çekilecek fotolar yok sizce çokmu pahalı

haklısın kuzumm ya hafta içi işleri halletmek daha kolay oluyor.. şimdi bzim geriye bi ev tutmak bi de mobilya almak kaldı.. onları da yaptım mı başka bişe kalmıooo :D ev yerleşcek veeee ondan sonra düğün yapılacak.. hıımm kızlar bu arada sölemeyi unutuyordum. dün fotografçı ile konuştuk. cem'in mal verdiği müşterilerimizden biri... normalde 1 saat falan sürüyormuş çekimler ama bizim için 2,5 saatlik bir çekim yapacak ve yaklaşık 2000 kare foto çekecek... çok şanslıyım bu konuda çoook kaydirigubbakcemile2

2000 yazıyor dimmi orda
200 mü yoksa akannehir
nasıl bir fiyat aldınız canım?

bende eylül gelini olmak istiyorum nişanlımda öyle istiyor,nişanlım balıkesirde astsubaylık eğitimi görüyor eylülde gelecek eğer eylülde düğünümüz olmazsa seneye hazirana kalacak çünkü nişanlım tekrar eğitime gidecek...bugün babamla konuşacağız bu konuyu dua edin kızlar düğünümüz olsun hayırlısıyla gerçi erkek tarafı istemiyor gibi düğün olacacak hemen balıkesire döneceksin ne gelin ne de damat göreceğiz biz diyolar işte bilmiyorum ya allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

inşallh aileleriniz kabul eder canım eylül gelini olarak katılırsın aramıza kaydirigubbakcemile3

canim nisanin ne zaman?
umarim hersey diledigin gibi olur opuyorumnanaktan

10 temmuzda canım benim. az önce geldim çarşıdan sempatiksalakcinni çook sıcaktı ..
( 1 saat öğle arası vardı ben onu 1.5 saat yaptım ama :)) kafamda almayı planladıklarımın fiyat araştırmaı için gittim. hemen hemen her şeyi bulabildim. ama gömle konusunda kararsızım 2 tane mi alsam 1 mi. fuzuliye de kaçmak istemiyorum. ama aklıma bişeyler geldikçe de liste uzuyor. en gerekli listeyi yapsam süper olacak ama bakalımm

canlarım ya bende izmirli gelin hiiç yok die düşünüyordum...
var canım var :))

delicious'cumm nişanlınla aynı semtte oturyormuşuz.. bende bostanlıda oturuyorum ama maalesef şu an balçovaya taşınacağız... bebeğimiz olduğunda nişanlımın annesi bebeğe baksın die.. ablamın şimdi 8 aylık bir bebeği var ve annem onla ilgileniyor.. hem ablamın bebeği hem bizim bebeğimiz annem için zor olur die düşündük.. ama balçovada köpekli insana ev vermezlerse valla karşıyakadan bakıcam art

canım benim nişanlım 7 yıl oturmuş bostanlıda. 1 yıldır buca'da. muhtemelen biz de annesine yakın olacağız çocuk olunca baksın diye.

ben dün 1tane foto sordum dış çekim artı studyo cekim deri bi albüm yapıyorlar hepsi 1,500 lira dediler bunun içinde gün içerisinde ve düğün salonunda çekilecek fotolar yok sizce çokmu pahalı

bence biraz araştır kuzum başka fiyatta al biraz pahalı gibi geldi bana:1rolleyes:

undomiel kullanıcısından alıntı
selam kızlar... daha yeni bitirdim geçmişi okumayı... geldim.. bugün tansaş'tan 120 money çıkartması biriktirdiğim wok tavamı aldım.. valla çok cicci bişey.. inşallah süper yemekler yapıcam onda... şimdi sırada 80 çıkartmaya alacağım sütlüğüm kaldı

Hoş geldinn. iyi günlerde kullan tavanı canım

canım biz kendi müşterimize çektirdiğimiz için bizdeki cari hesabından düşeceğiz foto ücretini.. ondan ne kadara anlaşıldı bilemiyorum..:hulya:

undocum senin işlerini halletmene seviniyorum çünkü bizede el atıan sonra inşallh ev işinide hallerdesrin canım da en büyük sorunu ortadan kaldırısın

canım en hızlı gelin ben mi oldum şimdi.. ehu adım çıkcak aceleci gelinekaydirigubbakcemile4

inşallah seni de aramızda görürüz

2000 yazıyor dimmi orda
200 mü yoksa akannehir
nasıl bir fiyat aldınız canım?

evet canım 2000 kare çekecek ama biz içinden 30 tane falan seçeceğiz onları basacak albümümüze.. daha sonra istersek diğerlerini de çoğaltabileceğiz

var canım var :))

canım benim nişanlım 7 yıl oturmuş bostanlıda. 1 yıldır buca'da. muhtemelen biz de annesine yakın olacağız çocuk olunca baksın diye.

hımm anladım canım.. ayy ama izmirde olmana çok sevindim.. hep kızlar istanbullu burda çook kıskanıyordum onları.. sizin düğün nerde olucak peki?

Aydın'da olacak canım benim düğün. nikah Bandırma'da. ızmir'de de küçük bi eğlence düşünüyoruz arkadaşlarla birlikte. off off tek yerde olsaydı her şey ne kadar güzel olacaktı.
hayalimizde nikah için vapurla körfez turu yapmak ve arkasından eğlenceye gitmek vardı ama imkansız artık:çok üzgünüm:

Back