ben kendim gittim kızlar gelinliğik modellerine bakmaya ve de beğendim. 10 gün sonra da ilk provam var. sevgilim hiç gelmek istemedi. sen sana yakışanı bilirsin zaten zevkine güveniyorum dedi. kayınvalidem görümcemin oğlunun sünneti olacağı için onun yanında şehir dışındaydı. Annem de kardeşim yeni doğum yaptığından onun yanındaydı. ben de napiim artık düştüm yollara beğendim -tatlicadiarzu-
ayy sen de teyze olacaksın çok güzel bir duygu :)) senin avantajın varmış canım ne güzel. benim şansıma artık bakalım
delicious nerede arıyorsun? Biz karşıyaka tarafında oturcaz cnmmm ya senn?
Günaydınnn kızlar nasılsınız....
Gelinlik seçiminde bende tek kalacağım sanırım kimsenin tek bir adım atmaya niyeti yok... Onların keyiflerini bekleyecek halimde yok... O yüzden bakacaksamda tek bakarım diyorum... Hiçççç de dert etmiyorum...
boşver canım tek bakmak daha iyi oluyor inan bana kafanı bulandıracak birisi olmuyor daha rahat karar veriyorsun. ben de nişan bohçası için hazırlıklara başladım. yine iş başa düştü kaydirigubbakcemile3
Bi de bizimkilerin kız kardeşi ablası felan yok... Ve ilk düğünleri bu olacak... kimi zaman biz bilmeyiz diye işin içinden çıkıveriyorlar... Kimi zamanda ne olacağını gerçekten bilmiyorlar...Çok zor oluyor tabii bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?