benimde gözlerim doldu valla hamiklelikte çok duygusal oluyoruz ya
Bu arada şirkette beni çok şımartıyorlar... sabah 10 da taze sıkılmış portaakal suyum öğleden sonra 3 te elma 5e doğru da ballı süt yada salep getiriyor mutfakta çalışan ablamız....
akşamüstü mide bulantım artıyor.. arkadaşlar hemen kraker veya grisini getirtiyorlar büfeden....
Bizim şirkette yaklaşın bi 5-10 seneden beri hiç hamile olmamış.. Zaten ağırlıklı olarak bekar arkadaşlar çalışıyor... O yüzden herkeste bi heyecan ki sormayın gitsin...
Benim patron diyo ki ne zaman cinsiyeti belli olcak na göre bebek arabasını ben alcam :))
Bebişim bayaa bi kısmetli olacak anlaşılan....
DÜn de bi arkadaşım aradı Almanyaya fuara gidiyormuş, bşey istiyomusun dedi... Çatlak kremi istedim....
evet canım sabah bulantılarım fena oluyobulantın varmı peki senin???
bende hiçbirşey yok çok şükür... düşük tehlikesine karşı progesteron verdi.. ama o da bulantı yapıyormuş.. o yüzden ağızdan almada vajinana koy ilacı dedi sempatiksalakcinni
bende öyle yapıyorum.... bir arkadaşım daha böyle kullanmıştı... kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Yarışmaya osmaniyeden katılıyorum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumsositososito
benim yaptığım takvimse sata göre öyle çıkmıştırbayanssulusmile opuyorumnanaktan
teşekkür ederim mopys çok incesin :)http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;103/st/20100908/k/6d8a/preg.png
nazarboncuğum bunu yapıştır istersen bu takvim tam 9+2
seninle aynıyız
ne güzel cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşkızlar güzel eylül anneleri selam nasılsınız
ben pardon biz dr dan geldik
artık bz demek daha anlamlı çok şükür bebeğimiz kalbini duyduk
daha tam net değildi ama yinede harikaydı
gözümden yaş geldi dr yüzüme baktı gülümsedi bende gülümsedim eşime baktım oda ağzı açık bakıyordu
minicik kalbi var pıt pıt atıyordu resmini verdi dr amcası ama çok net değil printer kötüymüş
biraz büyüsün haraketlensin cd yapıcak doktorumuz
muhteşemdi ya Allahıma çok şükür şimdi hamile olduğumu daha çok hissediyorum
2 hafta sonra kontrolümüz var
o zaman daha net görünür ve kalbide daha net duyulur dedi
bu arada satla uyumluyuz ve bebişim 1.77 cm
okudum cnm çok güzel bi yazı emeğine sağlıkkızlar okuyun çok güzel
Bu arada şirkette beni çok şımartıyorlar... sabah 10 da taze sıkılmış portaakal suyum öğleden sonra 3 te elma 5e doğru da ballı süt yada salep getiriyor mutfakta çalışan ablamız....
akşamüstü mide bulantım artıyor.. arkadaşlar hemen kraker veya grisini getirtiyorlar büfeden....
Bizim şirkette yaklaşın bi 5-10 seneden beri hiç hamile olmamış.. Zaten ağırlıklı olarak bekar arkadaşlar çalışıyor... O yüzden herkeste bi heyecan ki sormayın gitsin...
Benim patron diyo ki ne zaman cinsiyeti belli olcak na göre bebek arabasını ben alcam :))
Bebişim bayaa bi kısmetli olacak anlaşılan....
DÜn de bi arkadaşım aradı Almanyaya fuara gidiyormuş, bşey istiyomusun dedi... Çatlak kremi istedim....
evet canım sabah bulantılarım fena oluyo
gebelikte vajinal ilaç kullanıldığını hiç bilmiyordum
düşük riskin mi var sadece önlem için mi?
B][/COLOR]
selam güsel anneler
selam güsel anneler
Kızlar siz demir hapı almıyormusunuz, bana demir de vermişti doktorum ferro duo.. diye devam eden bişey tam isim yask olabilir diye yazmıyorum...
nasıl olayım lapacı ben hergün aynı tuvaletten çıkamıom çıkartmaktan onundışında idare ediom sen nasılsın tatlım
maşallah kısmetiyle gelsin tüm bebeklerimiz
ahsemez benim yediklerini bile okurken midem bulanıyo
bu hafta başladı umarım uzun sürmez kızımda 15 haftada sona ermişti
as cnm hg buyrunnnnnnnnnselam güsel anneler
önlem için... Pcos var bende.. direkt düşük nedeni pcos.. o nedenle verdi.. çok şükür kanamam falan olmadı hiç
Tatlım ama bunları yemek zorundayız... Benim de midem bulanıyor ama napıyım mecbur bebişlerin beslenmesi için gerekli.. Portakal suyunu doktorum mecburi kıldı demir ilacı içiyorum onun emilimii sağlaması için gerekliymiş...
ergün 500 ml. süt gerekiyormuş... ben sadece 1 bardak kadar içebiliyorum... gerisini de peynir ve yoğğurtla takviye ediyorum...
Sen de zorla kendini tatlım... Ben de doktorua demiştim çok midem bulanıyor, yedikten 5-10 dk sonra çıkıyor zaten dedim, olsun zaten gereki kısımlar o 5-10 dk da alınır bebek tarafından dedi...
Off yemek yapmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuuuuum(