tontişim
hoşgeldin inşallah bulantın olmaz biz artık yemek yemekten tiksindik hiçbirşeyde tadımız kalmdı aşermeye gelirsek ben sadece rüyamda görüyorum sonra canım çekiyor ama bulumayacak şeyler eşim 2gündür canım bnişey istedi onu arıyor hala yok
kızlar ben geldimm..doktordan sonra işe dönmedim o yüzden size yazamadım.bebişim kalp atışını gördüm bugün..lila bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor canım.ama lekelenme olduğu için düşük tehlikesi var dedi iğne verdi az önce eşim yaptı.bir de 10 gün rapor yazdı.dinlenecekmişim.hatta yatacakmışım ayaklarımı uzatıp.çamaşırımı değiştirdim öğlenden beri tekrar olmadı lekelenme,inş.bidaha hiç olmaz.bilmiyorumkismile
bozacım sen annenle gidecektin neoldu gitmedin demi annenlere merak ettim aklıma geldide
kızlar ben geldimm..doktordan sonra işe dönmedim o yüzden size yazamadım.bebişim kalp atışını gördüm bugün..lila bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor canım.ama lekelenme olduğu için düşük tehlikesi var dedi iğne verdi az önce eşim yaptı.bir de 10 gün rapor yazdı.dinlenecekmişim.hatta yatacakmışım ayaklarımı uzatıp.çamaşırımı değiştirdim öğlenden beri tekrar olmadı lekelenme,inş.bidaha hiç olmaz.bilmiyorumkismile
oyy maşallah seher hemen listeye ekledim canım pıtpıt atıyor kalbi diye :)
nagişim ben yarın hastaneye gidiyorum bu kusmalarımdan dolayı.
napayım ya beni yatırın serum verin yada hap diyecem.
bozoya sordum hap kullanıyormuş adını aldık.
eşim gitti eczaneye reçetesiz vermiyolarmış
içim çıktı artık tak etti canıma hiç kaçarı yok yarın hastaneye.......
paşa paşa yatarım zaten evin karşısı hastane :)
bende de sosyal hayat denilen bişey kalmadı sadece dr için çıkıyrum dışarıya oda mecbur
ay ben fena oldum çıkıyorum