2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde habire canın ne çekio söle alayım hemen dio ama benimde aksine hiiiiiiç bişi çekmio canım.Normaldede pek bişi çekmezdi.Diyoki senin aşermeni sevdim ne güzel hiç bişi istemion hihoyyyt

kızlar ben geldimm..doktordan sonra işe dönmedim o yüzden size yazamadım.bebişim kalp atışını gördüm bugün..lila bizimde kalbimiz pıt pıt atıyor canım.ama lekelenme olduğu için düşük tehlikesi var dedi iğne verdi az önce eşim yaptı.bir de 10 gün rapor yazdı.dinlenecekmişim.hatta yatacakmışım ayaklarımı uzatıp.çamaşırımı değiştirdim öğlenden beri tekrar olmadı lekelenme,inş.bidaha hiç olmaz.bilmiyorumkismile

ben çıkıorum kızlar size haber vermek için girdim.hepinizi çok öpüyorum dualarınız için teşekkür ederim.allah razı olsun hepinizden.iyi akşamlar..

Gözün aydın canım.İnşallah bir daha hiç olmaz leke.Bebeğine iyi bakopuyorumnanaktan

ayy çıkarmamak için kıvranıyorum dün hiç çıkartmadım ama bu akşam kaçış yok galiba:s

boza ne kullanıyorsun da çıkartmadın bizede söyle neolur ben artık hayttan zevk almıyorum yemek yemenin zevkini unuttum

canım dün akşam okadar kötüydüm ki kendimi çok sıktım çıkartmamak için
önceki akşam acayip çıkarttım çıkarttığım yemekten nefret ettim yemekten iyice tiksinmemek için zor tutuyorum kendimi ayağa kaltığım an ölüyorum sanki
sırt üstü yatıyorum sürekli

bozacım sen annenle gidecektin neoldu gitmedin demi annenlere merak ettim aklıma geldide

bende de sosyal hayat denilen bişey kalmadı sadece dr için çıkıyrum dışarıya oda mecbur
ay ben fena oldum çıkıyorum

oyy maşallah seher hemen listeye ekledim canım pıtpıt atıyor kalbi diye :)

nagişim ben yarın hastaneye gidiyorum bu kusmalarımdan dolayı.
napayım ya beni yatırın serum verin yada hap diyecem.
bozoya sordum hap kullanıyormuş adını aldık.
eşim gitti eczaneye reçetesiz vermiyolarmış
içim çıktı artık tak etti canıma hiç kaçarı yok yarın hastaneye.......
paşa paşa yatarım zaten evin karşısı hastane :)

bende ayağa kalkınca aluyor kendimi sıkıyorum yüksek yastıkla yatıyorum alçakta yatınca kötü oluyorum birazda varya alışkanlığada bağlı sanki öyle düşünüyorum az yiyorum hiç yemiyorum desem iyidir ama ozaman çıkartmıyorum bide çorba içtiğimde

Canım benim aynısını ben de yaşadım, yazmıştım da diğer forumdaydık o zaman sanırım. İğnelerimi yaptırdım, dinlendim ve yerleşti kuzucum. Hiç kaygı etme. Böyle şeyler oluyor. Allaha emanet olun sen de kuzun da:Saruboceq::Saruboceq:

bence hiç alma çünki işe yaramıyor canım ben 4tanemi nekullandım brdahada kullanmadım
folik asitide kestim oda sanki miğdemi bulandırıyor kesince azaldı sanki miğdem

kızlar ayva yiyin ben ayva yiyiyorum sürekli.
o zaman iyi geliyo çıkarmadım bak bayadır.
ama akşamdan beri yattığım yerden 2 tane ayva yedim....

internette yazıyo
ayva hamile kadınların kusmasını engeller ağızda su toplanmasını engeller diye :)

nagişşş kesme sakın foliki o çok önemli
ilk 3 ay çok önemli canım yaa.
zaten beslenemiyoruz bide foliki kesersen bebek hiç vitamin alamazkii....

evet canım ayva iyi bende yiyorum şimdi kalmadı yarın alırım
bide ahududu çayı iyi geliyormuş nette söyliyor

LıL@ Canım hemşireye sordum sağlık ocağında yeşil fasulye kanlıbahar balık ye folik asidi karşılar dedi bende onları yiyorum tabiki hergün değil ama
sizinkilerin gr nekadar

bende de sosyal hayat denilen bişey kalmadı sadece dr için çıkıyrum dışarıya oda mecbur
ay ben fena oldum çıkıyorum

Aynen ben de öyle. Kızlar bikaç hafta daha sabredin, çok çektik ama ben 11 haftamdayım ya biraz daha rahatladım gibi. Gerçi şuanda da hastalıktan yiyemiyorum ama eskisi kadar değil. Sizin de geçecek. :Saruboceq::Saruboceq:

ben folic plus kullanıyorum canım günde 3 adet içinde folic asit,kalsium,ve d vitamini varmış.
zaten hamile kalmadan 6 ay önce kullanıyordum
doktor dedi hamile kalınca 3 ay daha devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…